Endelig skal vi bli en liten familie <3

En tråd i 'Våre dagbøker' startet av Lulu89, 4 Okt 2015.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Lulu89 Linda + Heidi = ?

  Så bra, håper det ikke er lenge til du skal på ultralyd da :happy: Så du får sett at alt er i orden og at du faktisk skal bli mamma!! :D Men jeg skjønner deg godt, det er vanskelig å tro at dette faktisk er sant. Men vi må unne oss å tro litt på det innimellom ;)
  Du målte ikke hcg når du var hos legen eller? Ja så heldig du er som kan strikke! Jeg kan ikke, men lurer på om jeg skal prøve å se om jeg kan lære meg for det hadde jo vært så koselig å strikke bittesmå sokker og klær :Heartpink
  Joda det går greit med meg, men kjenner jeg gleder meg veldig til å dra til legen så jeg forhåpentligvis får bekreftet at alt er i orden. Spotter fortsatt litt men prøver å klamre meg fast til at hvis det hadde vært over og ut ville det vel kommet i store mengder. Men ja blir godt å få vært en tur oss legen! Hvordan går det med deg og formen?
   
 2. Kisseypooh Forumet er livet Tilgangsansvarlig MayDay2021 VIP ♡Junigull 2016♡ ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Fikk time 9. November så er ei stund til, men har heldigvis ein del som skjer i mellomtiden, neste legetime er 11. November så då kan eg føle meg komfortabel med å få papirene og det om alt e bra på ultralyden :) nei gjore ikkje det, siden testene mine har økt så fint og har ein del svangerakapstegn så følte eg ikkje det var nødvendig å be om det! Men er jo fortsatt der at eg sjekkernpapiret for blod kvar gong eg e på do! :p
  Småkvalm, masse murringer og ømme brystvorter og for å ikkje snakka om kor vanskelig da e å få gjort nr 2...

  Koss e da med deg så? Håpe spottinga gir seg snart og at du kan nyta da litt nå i begynnelsen og :) må bare hiva deg i gong med strikking og hekling, masse kjekke hjelpsomme videoer på YouTube som kan hjelpa deg med dei forskjellige teknikkane :) elske å strikka babyklær! Kan sikkert hjelpa deg via her eg og ;-) nå ska da gå bra med oss begge :-D
   
 3. Lulu89 Linda + Heidi = ?

  Ja alt føles så lenge til men vi er jo allerede halvveis i oktober så ikke lenge til november og ultralyd da ;)
  Endelig noen som også har problemer med å få gjort nr 2, leser om alle andre symptomer men ikke det så godt å høre det ikke bare er meg!:p Har igrunn ikke så mange symptomer om dagen føler jeg kjenner en del i magen bare og trøtt men verken kvalm eller ømme brystvorter enda. Men kom på en til! Er ekstremt oppblåst om kvelden, så da koser jeg meg med magen jeg får og later som det er gravidmagen:p

  Ja det er sant ligger mye nyttig på youtube. Har du noen tips til hva jeg burde begynne å strikke som ikke er altfor avansert for en nybegynner da? Jeg har strikket lue for noen år siden (til voksen) så jeg har kunnet strikke en gang i tiden men ikke mønstre osv. Og hekle kunne jeg også tenkt å lære meg det har jeg aldri gjort før :happy:

  JA nå skal det gå bra for oss begge det fortjener vi! :D
   
 4. Kisseypooh Forumet er livet Tilgangsansvarlig MayDay2021 VIP ♡Junigull 2016♡ ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Var heldigvis ei venninne som fortalte me at det var det første symptomet hu fekk med sin sønn ;-) har hatt da så bra fleng nå e da ein dagsjobb å få det te ;-)
  er ei bok som heiter myk start, strikk til babyen, der er det mange enkle oppskrifter bl.a ein kjørepose som er superenkel om du kan rett og vrang :) e mange enkle oppskrifter på sokker/tøfler og luer og som e greit å begynne med. Kjørepose høres kanskje voldsomt ut, men e tjukt garn så det går veldig fort :)

  Eg holde på å lære meg å hekle på egenhånd ved hjelp av Google :p hu som kunne lært meg både strikking og hekling i familie dø når eg va 6 år, så alt e sjøllært :) heldigvis velsigna med ein egenskap te å lese og forstå oppskrifter og mønster, så nå har eg blitt "bestemora" som lære de andre å strikke! :)

  E du sjukemeldt nå sånn at du får tatt vare på deg sjøl og slappa av?
   
 5. Lulu89 Linda + Heidi = ?

  Takk for tipset! Da skal jeg se om jeg får tak i den boken, jeg kan ikke strikke rett og vrang men det kan jeg vel kanskje søke opp på youtube:happy: Hehe ja kjørepose høres voldsomt ut men får se litt på det så kanskje jeg tør å driste meg til det:p

  Jøss så flink du er, hva hekler du? Jeg har ikke klart å lese oppskrifter og sånn tidligere men nå som jeg virkelig har lyst til å lære meg det så kan det jo hende det går bedre ;)

  Nei jeg var borte 3dager fra jobben forrige uke bare og sagt ifra på jobb at jeg må ta det litt med ro fremover. Har ikke sagt at jeg er gravid men det har vel synes på meg en stund at jeg har vært stressa og er sliten. Så får se hvor lenge jeg holder ut når julestria kommer:p
   
 6. Kisseypooh Forumet er livet Tilgangsansvarlig MayDay2021 VIP ♡Junigull 2016♡ ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Hekle ei jakke, men finne ikkje igjen oppskrifta så har ein liten pause til den dukker opp igjen ;-) hehehe... Har masse prosjekter liggende så skal ikkje bli arbeidsledig!:) når du først har knekt koden e det enkelt :)

  Du har sikkert skrevet det før, men ka jobbe du med? :)
   
 7. Lulu89 Linda + Heidi = ?

  Hehe er jo absolutt den rette tida for å sitte inne og kose seg med strikking så da er det godt å ha noen prosjekter :happy:
  Jeg er butikkleder i en interiørbutikk, så da blir det fort litt mye å holde styr på når formen ikke er helt på topp:p
  Hva jobber du med? :happy:
   
 8. Kisseypooh Forumet er livet Tilgangsansvarlig MayDay2021 VIP ♡Junigull 2016♡ ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Ja da kan eg godt forstå då ja :) e i utgangspunktet 100 % ufør, men nå som mannen er permittert og eg miste 2000 i mnd fra nav så har eg blitt vikar på ei ferje, så her lager eg mat til mannskapet og har ansvar for kiosken, laaaaaange dager 07-19 på kvardagene, litt lenger fredagen! Glad eg ikkje har avtalt noko meir etter i måro, kan jo ikkje garantere noko med formen framover ;-)

  Ja høst og vinter e perfekt til strikking, bestilte garn og sånn til mini i magen i dag, klarte ikkje å holde meg lenger :p
   
 9. Friggis Gift med forumet ♡Junigull 2016♡

  Jeg kan love dere at dere ikke er de eneste som sliter med nr.2, hahaha. Føler ikke jeg har prøvd på no annet den siste uka =P
   
 10. Lulu89 Linda + Heidi = ?

  Huff ja det hørtes virkelig ut som lange slitsomme dager! Da skal virkelig ikke jeg klage :p Nei nå må de små miraklene våre gå foran jobb og økonomi, det viktigste er at spiren vokser og har det bra i magehuset :happy:
  Hehe du får sende meg noen bilder av det du lager til mini etterhvert som du produsere :happy:
   
 11. Lulu89 Linda + Heidi = ?

  Haha så godt å høre vi er flere! ;) Blir så innmari dårlig humør av det, så det går hardt utover samboeren stakkars:p
  Hvordan går det ellers med deg og hvor langt er du på vei? :happy:
   
 12. Kisseypooh Forumet er livet Tilgangsansvarlig MayDay2021 VIP ♡Junigull 2016♡ ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Slite jo med å sei nei når sjefen spør meg om å jobbe så tar vel 3 vakter neste veke og kan eg tenke meg, men då kun vekedagar! :)

  Da ska eg gjera, så må du dela bilder om du våge deg ut på nåke :) bare 20 dagar igjen te ultralyd nå heldigvis, klare kanskje slå meg litt meir te ei med at da faktisk e nåken der inne då :)

  Koss går da med deg nå då?
   
 13. Lulu89 Linda + Heidi = ?

  Ja det var det å si nei da:p Men bare husk å ikke ta på deg for mye, hilsen hønemor;)

  Det skal jeg gjøre, når jeg får kommet i gang ;)
  Ja gleder meg veldig til ultralyd, vil tro det hjelper å få det bekreftet og se at det faktisk er noe der inne :happy:
  36 dager til jeg skal på ultralyd, men håper veldig jeg kan få lurt meg til en til tidligere når jeg skal til legen på torsdag;)
  Det går bedre nå, spotter ikke noe lenger så det føles som en lettelse. Også gleder jeg meg veldig til legetimen i håp om å få noe bekreftelse på at det bor noen i magehuset:happy:
  Hvordan går det med deg?
   
 14. Kisseypooh Forumet er livet Tilgangsansvarlig MayDay2021 VIP ♡Junigull 2016♡ ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Så tidlig hos legen så gjere dei som regel fint lite, blir som regel bare ein prat og evt henvisning til tidlig ul :) (ikkje for å vera slem men greit at du er forberedt) eg skal tilbake til legen 2 dager etter ul for å fylle ut papirer og sånn :) håpe du får ein litt tidligere, eg e sånutålmodig at eg hadde sikkert tatt ein privat denne veka om eg hadde hatt råd :)

  E ved det samme her, måtte kjøpe meg amme bh på KappAhl forrige veke siden eg har vokst ut av mine og ikkje fant noko anna som passa, må vanligvis på Change men da e uaktuelt nå når eg ikkje veit kor dei havne :p

  I måro ska eg levere hunden til parring så då flytte eg og mannen inn til lillesøster sånn at eg får masse babykos den neste veka :-D
   
 15. Friggis Gift med forumet ♡Junigull 2016♡

  Haha, ja veldig dårlig humør. Spesielt når du blir sittende på do til beina sovner, og du er nødt til å bli sittende til de våkner sånn at du ikke faller når du reiser deg opp =P
  Jeg er 5+4, men ser mer ut som jeg er nærmere 12 uker, magen har kommet i rekordfart selv om det er første barnet. Har vært kvalm i 2 uker, men begynner å gå over litt, nå er jeg bare ekstremt trøtt.

  Du da? =)
   
 16. Lulu89 Linda + Heidi = ?

  Ja du har helt rett ble ikke så mye annet enn prat hos legen men det var litt godt å få lettet på bekymringene mine også. Ble henvist til tidlig ultralyd så håper jeg får time til uka :happy: (Optimisten meg). Også ringte hun meg etter jeg var gått og sykemeldte meg i to uker, fikk streng beskjed om å slappe av. Ble litt satt ut da jeg allerede var på vei til jobb men deilig å få tid til å slappe av også :happy: Hadde jeg hatt penger så hadde jeg nok tatt en ultralyd til privat, men nå får jeg jo ihvertfall to ganske snart og bør vel være fornøyd med det :happy:

  Åh så koselig, blir nok deilig med babykos og det liker nok den lille i magehuset også;)
   
 17. Lulu89 Linda + Heidi = ?

  Haha ja godt å høre det er flere! ;) Åh så heldig du er som har mage, jeg vil også ha mage:p Får mage når jeg er oppblåst men den forsvinner jo bare :p Huff jeg har foreløpig sluppet unna kvalmen, men ekstremt trøtt her også.
  Var det planlagt og har dere evt prøvd lenge eller? :happy:
   
 18. Friggis Gift med forumet ♡Junigull 2016♡

  Ja det var planlagt, men vi hadde egentlig tatt en "pause" fra prøvinga etter over 1 år! Da klaffa det =) dere da?
   
 19. Lulu89 Linda + Heidi = ?

  Åh så bra det endelig klaffa! :happy: Vi begynte å planlegge i juni i fjor men var mye greier med hormoner og om jeg hadde pcos osv så endelig i august i år fikk vi dra til danmark. Men etter tur nummer to i september klaffa det endelig! :D
   
 20. Friggis Gift med forumet ♡Junigull 2016♡

  Så bra =) ja alt blir jo mer komplisert når man må til Danmark osv.
  Gratulerer til dere begge <3
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden