Endelig skal vi bli en liten familie <3

En tråd i 'Våre dagbøker' startet av Lulu89, 4 Okt 2015.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Kisseypooh Forumet er livet Tilgangsansvarlig MayDay2021 VIP ♡Junigull 2016♡ ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Fant ut det var greit å advare sånn at du ikkje blei skuffa ;-) flott at du blei henvist te ultralyd, tok ca 3 dagar før eg fekk brevet om time, men logga meg inn på nettet og såg ka ti eg hadde fått time dagen før brevet kom ;-) utålmodig sjel! Syns jo da va uhorvelig lenge te timen, enno 18 dagar igjen...

  Jaggu ikkje lett å ikkje buse ut med at eg har huleboer når folk vil ha meg til å starte opp med fritidsaktiviter for barn, trening og trim for eldre! Orke jo ikkje gå turer ein gong, dagene mellom jobb bruke eg te å samle krefter til neste økt :p

  Godt du blei sjukemeldt, lettere å ta litt vare på seg sjøl då :) Grei tid å starte hobby då :)

  Fått masse babykos i dag, favoritt aktiviteten hans er å sparke tante i de ømme brystene, då smile han og flørte som bare da ;-) e heldig som har muligheten til å holde babykunnskapene ved like :)

  I hår kjøpte eg mitt første babyutstyr, ergobaby 360, søster får bruke den fram til eg trenge den sjøl :)
   
 2. Lulu89 Linda + Heidi = ?

  Åh hvor kan man logge seg inn for å finne ut av det? :happy: Ja da er det vel enda lenger til jeg får time da :( En måned i morgen til ultralyden jeg bestilte privat så håper jeg får før den ihvertfall. Føler det har vært så lite symptomer om dagen og så flat mage bortsett fra på kvelden så skulle gjerne visst at det var noe liv der inne. Men er vel ikke alene om å føle det sånn, alle gjør vel det på et tidspunkt.

  Hehe ja skjønner deg godt, jeg buste ut med det til bestemor i går :p Hun ble veldig glad og sa hun hadde hatt det på følelsen :p Du får se om du klarer å finne på en lur unnskyldning så du slipper unna og får slappet av mellom slaga;)

  Ja nå har jeg masse tid til å begynne med en ny hobby, så det var ikke så dumt. Nå har jeg jo masse tid til å gjøre feil og finne ut av det også ;)

  Åh så koselig med babykos:happy: Jeg har sniki meg til litt større ``baby``kos i helgen, har vært barnevakt for tantebarn på 2år og snart 4år. Så det har vært ganske ålreit det selvom jeg ikke har løftet så mye på de og blitt litt mindre aktiv lek med meg. Så har vi hvertfall kosa oss i sofaen med tegnefilm:happy:

  Så gøy å få kjøpt utstyr! Gleder meg til vi kan begynne med det og så gleder jeg meg veldig til å begynne å gjøre klart barnerommet! Det er så mye gøy å se frem til :D
   
 3. Kisseypooh Forumet er livet Tilgangsansvarlig MayDay2021 VIP ♡Junigull 2016♡ ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Eg bur jo på Vestlandet så eg logge inn på veatlandspasienten.no, veit da e for andre og men ane kje nett adresso du kan få inn på :-/ heilt fantastisk side for sånne utålmodige sjeler som meg :p

  Blir vel litt handling etter ultralyd kan eg tenke meg :)

  Me skal pusse vårt soverom opp nå siden det er der babyen skal sove den første tida så får me ta barnerommet på sikt :)

  Så kjekt med tantebarn, har besøk av mine på 4 og 7 i helga så har blitt masse kos i helga :)
   
 4. Lulu89 Linda + Heidi = ?

  En liten oppdatering på situasjonen vår. Etter at jeg hadde litt spotting tok jeg en tur til legen da nervene ikke ville roe seg.
  Det hjalp veldig å få pratet med en profesjonell og få "tømt" meg litt, hun henviste meg til ultralyd og jeg fikk ikke time før 17.november. Etter jeg hadde gått ringte hun og sykemeldte meg i to uker med streng beskjed om at jeg må slappe av. Jeg har prøvd å slappe av og ikke være like aktiv her inne da jeg kjenner jeg blir veldig redd hver gang jeg leser om de som mister og tenker neste gang kan det være meg:nailbiting: Jeg er en av de "heldige" og har så langt ikke så mye symptomer syns jeg og da er det ikke mye som skal til for at jeg blir stressa og nervøs. Så nå har jeg bestilt ultralyd 4.nov i håp om at jeg ser liv og får roet meg litt.

  Under prosessen når vi prøvde å bli gravide, tenkte jeg at den dagen jeg får to streker kommer jeg til å bli så glad og bare sveve på rosa skyer. Men dette ble noe helt annerledes enn jeg hadde forventet, jeg vil ikke gå så langt å si jeg er "ulykkelig" jeg er bare så utrolig redd for at det ikke skal være noe liv, at jeg bare innbiller meg de symptomene jeg faktisk har. Huff håper virkelig ting blir lettere etter ultralyd og han har gode nyheter til meg. Dette var et slikt innlegg som er tungt å lese men måtte bare få ut litt av det jeg går å tenker på om dagen. Bare 4 dager til ultralyd:D Krysser fingrene for at vi får se et eller to små hjerter banke:Heartpink
   
 5. Kisseypooh Forumet er livet Tilgangsansvarlig MayDay2021 VIP ♡Junigull 2016♡ ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Forstår godt bekymringene dine, eg klare ikkje å glede meg før eg har vært på ultralyd om 10 dagar trur eg, er livredd for at det er MA! Blir ganske nervøs av å lese her inne... Koss er det med deg nå som du e sjukemeldt?
  Håper du klarer å slappe meir av etter ultralyden din!

  Stor klem
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 6. Lulu89 Linda + Heidi = ?

  Ja vi er nok ikke alene om å føle det slik, så håper det blir bedre og vi kan glede oss over graviditeten etter ultralyden.
  Jeg prøver å ikke være innom hver dag så jeg ikke får med meg det som er trist, men blir jo fort at jeg leser det allikevel.
  Jo det går greit og det er nok greit å være borte fra jobb litt ihvertfall. Hvordan går det med deg? :happy:
   
 7. Kisseypooh Forumet er livet Tilgangsansvarlig MayDay2021 VIP ♡Junigull 2016♡ ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Sikkert lurt, men vanskelig å unngå når ein er innom... Har gitt beskjed om at eg ikkje orke jobbe på ei stund, litt dårlig samvittighet for det siden sjefen då må jobbe 12 timers dag 7 dager i uka, men eg må tenke på meg sjøl og frøet mitt ❤️ Spydd ein del denne veka, men det er jo igrunn ett godt tegn ;-) i går holdt eg ikkje på nåke før heilt seint på kvelden så fekk eg i meg 3 små glass sprite med isbiter! :) gjort nåke spennende i helga da?
   
 8. Lulu89 Linda + Heidi = ?

  Ja blir fort at man får dårlig samvittighet, men nå må helsa di og spira gå foran alt. Og det har helt sikkert sjefen din forståelse for når han/hun får vite hvorfor du ikke kan jobbe;) Ånei stakkars eller så bra? Hehe litt blandet det der er jo betryggende at du har symptomer men kjedelig å kaste opp :wtf: Jeg koser meg mye med ritz om dagen hvis det kunne falle i smak for å få i deg noe;)

  Jeg snoket litt på presentasjon av oss på skjult forum så gøy å se hvordan du ser ut, skal legge ut bilde jeg også jeg må bare få tatt et som jeg er fornøyd med :p

  Vi hadde det ene tantebarnet på overnatting her fra fredag til lørdag, men er visst ikke bare bare å ha en to-åring på besøk for jeg var helt ødelagt på lørdagskvelden så den ble tilbrakt på sofaen :p I dag har jeg vært å besøkt foreldrene mine så en deilig avslappende helg :happy:

  Hvordan har din helg vært? :happy:
   
 9. Lulu89 Linda + Heidi = ?

  Da har vi endelig vært på ultralyd og det var så godt å se vårt lille mirakel:Heartpink Og ikke minst å høre det lille vidunderet sitt hjerte slå! Endelig tør vi tro på det, vi skal bli en familie!!:wav

  [IMG]
   
  • Liker Liker x 2
 10. frk-Kakemonster Flørter med forumet

  Hurra! Gratulera så masse, kjekt med bilde! Hvor langt er du på vei?
   
  • Liker Liker x 1
 11. Kisseypooh Forumet er livet Tilgangsansvarlig MayDay2021 VIP ♡Junigull 2016♡ ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Ellers går det ganske bra, bare 4 dager til ul nå :-D glede meg stort, mannen er overbevist om at det er 2, men eg trur det bare er ein ;-)

  Helga var heller dårlig, lørdag holdt eg ikkje på nåke og søndag satt eg på messe heile dagen :p
  Uka til nå har vært så som så, va hos søster mi mandag-onsdag for å være følge når hu opererte foten, i går sov eg nesten heile dagen pga nakken slo seg vrang og eg då blir enno meir kvalm ;-)

  E bare så gla for at dåke kan senke skuldrene litt og nyte svangerskapet ❤️ Må vera ein fantastisk følelse :)
   
  • Liker Liker x 1
 12. Lulu89 Linda + Heidi = ?

  Tusen takk :happy: Jeg er 8+5 i dag, har blødd litt så vært veldig bekymret en stund, så nå kan vi endelig slappe av:happy: Hvordan går det med deg og hvor langt på vei er du? :happy:
   
 13. Lulu89 Linda + Heidi = ?

  [QUOTE="Kisseypooh, post: 20130400, member: 102925"lers går det ganske bra, bare 4 dager til ul nå :-D glede meg stort, mannen er overbevist om at det er 2, men eg trur det bare er ein ;-)

  Helga var heller dårlig, lørdag holdt eg ikkje på nåke og søndag satt eg på messe heile dagen :p
  Uka til nå har vært så som så, va hos søster mi mandag-onsdag for å være følge når hu opererte foten, i går sov eg nesten heile dagen pga nakken slo seg vrang og eg då blir enno meir kvalm ;-)

  E bare så gla for at dåke kan senke skuldrene litt og nyte svangerskapet ❤️ Må vera ein fantastisk følelse :)[/QUOTE]

  Åh da er det ikke mange dagene igjen til du skal få se den lille spiren deres :Heartpink Hehe ja nå har jeg fått bekreftet at vi hadde bare en selvom jeg hadde en liten følelse på at det kunne være flere siden jeg har allerede gått opp 3kg:p Så det blir spennende å se om hvem av dere som har rett ;) Huff høres ikke noe særlig ut, håper nakken din er bedre i dag og du får en bedre helg;)
  Når på dagen har du ul?

  Takk, ja føler nå kan vi endelig nyte det og slappe mer av. I morgen begynner jeg på jobb i igjen, kjenner jeg gruer meg litt:p Men så lenge jeg fungerer så er det vel greit med litt rutiner så tiden fram til 12 uker går fortere :happy:
   
 14. Kisseypooh Forumet er livet Tilgangsansvarlig MayDay2021 VIP ♡Junigull 2016♡ ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Åh da er det ikke mange dagene igjen til du skal få se den lille spiren deres :Heartpink Hehe ja nå har jeg fått bekreftet at vi hadde bare en selvom jeg hadde en liten følelse på at det kunne være flere siden jeg har allerede gått opp 3kg:p Så det blir spennende å se om hvem av dere som har rett ;) Huff høres ikke noe særlig ut, håper nakken din er bedre i dag og du får en bedre helg;)
  Når på dagen har du ul?

  Takk, ja føler nå kan vi endelig nyte det og slappe mer av. I morgen begynner jeg på jobb i igjen, kjenner jeg gruer meg litt:p Men så lenge jeg fungerer så er det vel greit med litt rutiner så tiden fram til 12 uker går fortere :happy:[/QUOTE]
  Føle litt at eg "kapre" dagboka di her ;-) hehehe... Midt på dagen, time 12.30 så er vel første time etter lunsj kan eg tenke meg :) prøve å holde meg vekk fra alt av medisiner til uke 12, men skal til lege på onsdag så får snakke med han då i forhold til smertelindring i svangerskapet! Gikk ein liten tur med hunden og var tilbake der eg var i går! :-/ jaja... E jo egentlig vant med det, men har hatt ein lengre god periode i forhold til nakken nå!

  Så spennende å begynne på jobb igjen :) går nok fint og som du seie så e da greit å få dagane fram til uke 12 til å gå litt fort! Føler det går såååå seint, men er jo allerede 9+0 i måro og eg va 4+4 når eg fant det ut ;-)
   
 15. frk-Kakemonster Flørter med forumet

  Det forstår eg! Fikk en kraftig blødning med første, i uke ni. Var sikkert på at det hadde gått galt. Men hu blir straks to slapp av og ta vare på deg sjølv. Jeg kom tilfeldigvis øve dagboken/historien din :) er fortsatt prøver her, ikm neste uke :) men måtte følge med på korleis det hadde gått på UL, heldigvis gikk det fint med deg :)
   
 16. Lulu89 Linda + Heidi = ?

  Så koselig du ville følge med hvordan det gikk, ja nå skal vi slappe av og nyte tiden fremover:happy:
  Krysser fingrene for at lille jenta di snart blir storesøster;)
   
 17. Lulu89 Linda + Heidi = ?

  [/QUOTE]
  Føle litt at eg "kapre" dagboka di her ;-) hehehe... Midt på dagen, time 12.30 så er vel første time etter lunsj kan eg tenke meg :) prøve å holde meg vekk fra alt av medisiner til uke 12, men skal til lege på onsdag så får snakke med han då i forhold til smertelindring i svangerskapet! Gikk ein liten tur med hunden og var tilbake der eg var i går! :-/ jaja... E jo egentlig vant med det, men har hatt ein lengre god periode i forhold til nakken nå!

  Så spennende å begynne på jobb igjen :) går nok fint og som du seie så e da greit å få dagane fram til uke 12 til å gå litt fort! Føler det går såååå seint, men er jo allerede 9+0 i måro og eg va 4+4 når eg fant det ut ;-)[/QUOTE]

  Hehe det gjør du ikke, jeg er heldig som har en dagbok jeg kan prate med og ikke bare dele tanker med ;)
  Gleder meg veldig til å høre hvordan det går! Og hvor mange som bor inni magehuset:p
  Skal mannen din være med på ul eller drar du alene?

  Huff så kjedelig, håper virkelig legen har noe som kan hjelpe deg mot smertene!
  Ja 9+0 da er vi langt over halvveis, så det er ihvertfall godt å tenke på:happy: Og selvom tiden har sneglet seg av gårde, så syns jeg egentlig det har gått litt fort når jeg tenker tilbake. Vi fant det ut veldig tidlig jeg var bare 3+4 så da har vi visst det over en måned allerede:happy:
   
 18. Siljeh91 Flørter med forumet

  Gratulerer med baby på vei:) koselig å lese historien deres:) vi er to jenter som har en liten baby på 3 mnd :) kjente meg godt igjen i det du skrev at du trodde alt ville bli bra bare man fikk to streker. Det trodde jeg ogsæ, jeg var bekymret hele svangerskapet og redd for alt. Heldigvis så hadde jeg to kjempe flinke gynekologer som jeg bare ringte hvis det var noe:) lykke til videre og håper alt går bra med dere!
   
  • Liker Liker x 1
 19. Gorinepåkvisten Gift med forumet Julibarna2014

  Søteste lille :)
   
  • Liker Liker x 1
 20. Kisseypooh Forumet er livet Tilgangsansvarlig MayDay2021 VIP ♡Junigull 2016♡ ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Føle litt at eg "kapre" dagboka di her ;-) hehehe... Midt på dagen, time 12.30 så er vel første time etter lunsj kan eg tenke meg :) prøve å holde meg vekk fra alt av medisiner til uke 12, men skal til lege på onsdag så får snakke med han då i forhold til smertelindring i svangerskapet! Gikk ein liten tur med hunden og var tilbake der eg var i går! :-/ jaja... E jo egentlig vant med det, men har hatt ein lengre god periode i forhold til nakken nå!

  Så spennende å begynne på jobb igjen :) går nok fint og som du seie så e da greit å få dagane fram til uke 12 til å gå litt fort! Føler det går såååå seint, men er jo allerede 9+0 i måro og eg va 4+4 når eg fant det ut ;-)[/QUOTE]

  Hehe det gjør du ikke, jeg er heldig som har en dagbok jeg kan prate med og ikke bare dele tanker med ;)
  Gleder meg veldig til å høre hvordan det går! Og hvor mange som bor inni magehuset:p
  Skal mannen din være med på ul eller drar du alene?

  Huff så kjedelig, håper virkelig legen har noe som kan hjelpe deg mot smertene!
  Ja 9+0 da er vi langt over halvveis, så det er ihvertfall godt å tenke på:happy: Og selvom tiden har sneglet seg av gårde, så syns jeg egentlig det har gått litt fort når jeg tenker tilbake. Vi fant det ut veldig tidlig jeg var bare 3+4 så da har vi visst det over en måned allerede:happy:[/QUOTE]
  Mannen var med i dag, blei utvendig ultralyd og så det gjekk kjapt (hadde sikkert vært mer behagelig med innvendig) ;-) er jo egentlig satt tilbake ei veke så nå e du foran meg, men da gjere eg ingenting med før eg e ferdig med oul ;-p har jo satt meg med termin på terminliste 19. Juni så eg lure meg bare litt fram til veke 12 når eg då egentlig e veke 11... Hehehe... Rar denna hjernen min for tida!

  På onsdag er første offisielle legetimen med utfylling av helsekost og blodprøver. :)

  Koss går da med deg tilbake på jobb? Og formen ellers?? :)
   

Del denne siden