Endelig skal vi bli en liten familie <3

En tråd i 'Våre dagbøker' startet av Lulu89, 4 Okt 2015.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Lulu89 Linda + Heidi = ?

  Jeg er Linda (den aktive her inne) og er samboer med Heidi (som jeg prøver å få aktiv her inne).

  Litt om oss: Vi møttes på Universitetet i 2011, men før vi begge to hadde kommet ordentlig ut av skapet. Vi ble allikevel et par raskt ute på nyåret. Jeg var 22 og hun var 20, og det tok ikke lang tid før jeg sa til Heidi at det ikke var noe poeng at vi var kjærester hvis ikke det ble barn i nær fremtid. Derfor har vi hele tiden hatt en dialog om at det ville komme et barn, og nå er vi altså i startfasen av prosessen. Det var aldri noe tvil om at det var jeg som skulle gå gravid først, da jeg er eldst og mest verpesjuk :p

  I juni i fjor begynte vi prosjekt baby. Det ble en mye vanskeligere og lengre prosess enn det vi hadde sett for oss dessverre. Da jeg hadde altfor høye hormoner og en gynekolog som ikke var så veldig medmenneskelig.
  Til slutt etter mye prøver og nederlag bestemte vi oss for å bytte gynekolog (som koster en god del mer).
  Men det er det lureste valget vi noen gang har gjort da han endelig fikk litt fart på prosessen. Og vips så hadde vi vår første tur til storkklinik nå i august, da kom vi dessverre tomhendt hjem igjen.

  Det ble en mye større sorg en det vi hadde klart å forberede oss på, da penger dessverre også blir en faktor for oss. Men vi fant ut at det var bare å tømme kontoer og hive oss rundt på ny syklus. Og der tok vi visst også et veldig lurt valg! 4+1 i dag så da er det bare å krysse fingre og tær for at spiren klamrer seg fast helt til juni! :happy:
   
 2. Drømmespire Elsker forumet Septemberlykke 2016 Himmelbarn

  Gratulerer :D
   
  • Liker Liker x 1
 3. Lulu89 Linda + Heidi = ?

  Takk :happy: Hvor langt er du på vei? ;)
   
 4. Drømmespire Elsker forumet Septemberlykke 2016 Himmelbarn

  5+5 i dag :)
   
  • Liker Liker x 1
 5. Kisseypooh Forumet er livet Tilgangsansvarlig MayDay2021 VIP ♡Junigull 2016♡ ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Fulgt dåke litt i før svangerskapet, så kjekt at me har havna i samme termingruppe :) glede meg til fortsettelsen :)
   
 6. Junimor Elsker forumet ♡Junigull 2016♡ Snøfnuggene 2018

  Gratulerer :)
   
  • Liker Liker x 1
 7. Lulu89 Linda + Heidi = ?

  Så hyggelig :happy: Hvor langt er du på vei? Ja det er en spennende tid nå fremover :happy:
   
 8. Lulu89 Linda + Heidi = ?

  Takk :happy: Hvordan går det med deg? :happy:
   
 9. Kisseypooh Forumet er livet Tilgangsansvarlig MayDay2021 VIP ♡Junigull 2016♡ ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  I dag e eg beint 5 veker :) håper spiren klorer seg fast nå, visst ikkje veit me iallfall at det er mulig :) første legetime på onsdag :) koss e formen?
   
 10. Lulu89 Linda + Heidi = ?

  Ja vi krysser fingrene for at dette går veien, men helt enig med deg som du sier at dersom det ikke skulle gå så er det jo veldig godt å vite at muligheten er der :happy: Åh så spennende, skal du ha ultralyd da? Eller er det for tidlig? Du får holde meg oppdatert. Jo formen er egentlig ganske grei, foreløpig ingen kvalme og det er jeg glad for :p Men merker det skjer ting for er veldig trøtt om dagen og kjenner en del murring i magen. Hvordan er formen din? :happy:
   
 11. Kisseypooh Forumet er livet Tilgangsansvarlig MayDay2021 VIP ♡Junigull 2016♡ ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Siden det er ein Pergo baby og "fare" for flerlinger rekne eg med eg tar ultralyd om nåken veker! :) skal te legen på onsdag :)
  Formen er ganske bra enno, har bare ein god del murringer heile dagen, men blir verre på kvelden, blir litt uggen om det går for lang tid mellom måltida og så har eg ein voldsom appetitt ;-) håper eg sleppe denne kjedelige trettheten eg ser mange får, den passe fint dårlig med 12 timers dager på jobb ;-)

  Skal dåke på tidlig ultralyd?
   
 12. Verpehøna Gift med forumet Septembermødre <3

  Gøy å følge noen som ikke er helt A4 ;) satser på at Spira sitter hele veien nå da :)
   
  • Liker Liker x 1
 13. CHG Betatt av forumet

  Gratulerer! :)
   
  • Liker Liker x 1
 14. Lulu89 Linda + Heidi = ?

  Er du redd for at det er flerlinger da? :happy: Jeg er livredd for å få mer enn en da jeg har tvillinger på begge sider av familien:p
  Men skulle det bli sånn så får vi bare prøve å tenke at vi får være dobbelt så glade ;) Hehe ja har en ganske grei appetitt om dagen jeg også, blir vartet opp med det ene måltidet etter det andre og magen sier jo aldri stopp ;)
  Vet ikke helt, jeg har lyst for å få en bekreftelse på at det er noe liv der inne men siden vi er nye i "gamet" så er vi litt usikker på når det er best osv.
   
 15. Lulu89 Linda + Heidi = ?

  Takk, ja håper den lille spira klamrer seg fast:happy:
   
 16. Lulu89 Linda + Heidi = ?

  Takk :happy:
   
 17. Kisseypooh Forumet er livet Tilgangsansvarlig MayDay2021 VIP ♡Junigull 2016♡ ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Trur da bare e ein, men hadde ikkje gjort meg noko om det var fleire :) ingen i familien som har født tvillinger, men mormor og ett av mine søskenbarn mista tvillinger. Om me skal bruke 2-3 år per barn så hadde det jo vært greit med tvillinger for då får eg iallfall ikkje enebarn ;-)

  E jo heilt ny eg og, men rekne med at legen veit best ka tid som e best for ultralyd :) vokst ut av jakkene mine allerede, ikkje bra... :p skryter på meg super bh-er siden det er den delen som vokser ;-)

  Har me begynt å surfe nettet etter utstyr og navn då?
   
 18. Lulu89 Linda + Heidi = ?

  Ja er litt sant som du sier at hvis man må bruke flere år på hvert barn så er det kanskje greit med tvillinger :happy:
  Legen vet nok det ja :happy: Får se om jeg kanskje tar en telefon til uka og hører hva han sier.
  Hehe ikke begynt å vokse ut av jakker enda men syns buksene begynner å bli litt trangere:p

  Navn begynte vi å diskutere for over et år siden ;) Vi har laget en liste over jente- og guttnavn hver så har vi skrevet opp de navnene som vi begge hadde og utrolig nok så hadde vi et par navn vi var enige om. Men vi er langt fra å ha funnet navn :p
  Hva med deg? Jeg har sett en del på utstyr ja men får ikke lov til å kjøpe noe særlig før det er trygt. Det kan hende jeg allerede har kjøpt stelleveske, helseteppe, en bamse og litt klær da ;) Enn du da?
   
 19. Lulu89 Linda + Heidi = ?

  Etter at jeg har spottet litt brunt i går og i dag ble det fort full panikk i heimen:nailbiting: Så jeg bestilte legetime til torsdag neste uke og ultralyd 26.november så vi kan få en bekreftelse på at alt er i orden:happy: Prøver å roe nervene med at så lenge jeg ikke ser friskt blod og har store magesmerter så går det vel bra? Man kjenner det vel på kroppen hvis det skulle gå galt. Men nå gleder jeg meg veldig til legetime og ultralyd så det skal jeg prøve å tenke på resten av dagen:D
   
 20. Kisseypooh Forumet er livet Tilgangsansvarlig MayDay2021 VIP ♡Junigull 2016♡ ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Då har eg blitt henvist til tidlig ultralyd siden eg gjekk på Pergo :) ny legetime i uke 10.

  Navn har me klart 2 av kvar og av dei så har me favoritt av begge så ska kje bli stort problem!

  Utstyr og sånn har eg ikkje kjøpt enno, e så sikker på at da ska gå galt, klare ikkje tru at eg ska få bli mamma så eg tør ikkje enno. Men mykje ska arves fra søstrene mine (masse e allerede mitt som eg har kjøpt med tanke på fremtidige barn) så blir mest søte klær og sånt. Og så glede eg meg te å begynne å strikke til mini ❤️

  Koss går da med deg? Såg du hadde spotta litt dei siste dagane!?!
   

Del denne siden