En liten ICSI-guttebebis er på vei❤️ vårt lille mirakel❤️

En tråd i 'Våre bilder og dagbøker' startet av lmn86, 2 Aug 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. VictoriaH Ventende August 2018 Assistert-jentene

  Åh nydelig ❤️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 2. Luskings Gift med forumet Junilykke 2020 ♡ Oktoberfruene 2018 Assistert-jentene

  Å helledussen for en skjønning ❤️❤️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. Sitrus. Gift med forumet Assistert-jentene

  For en nydelig fyr:Heartred Godt å høre at det går bra med dere!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. Eiddwen Forumet er livet Assistert-jentene

  Så skjønn han er, og så flink du har vært med ammingen. :Heartred
   
  • Liker Liker x 1
 5. Enkefalos Forumet er livet VIP Septemberbarna 2019 Oktoberlykke 2019 Assistert-jentene Aprillykke 2017

  Hellandussen, for en skjønnas!! ❤️ Så herlig å lese oppdatering fra dere. Fantastisk at ammingen endelig går riktige veien. Det er en enorm lettelse når man endelig kan ta med seg tassen ut uten å time det mellom to amminger eller ha med alskens remedier for å evt få det til mens man er ute. :wacky:
   
  • Liker Liker x 1
 6. lmn86 Forumet er livet Novemberlykke 2018 Oktoberfruene 2018 Assistert-jentene Påskekyllingene 2020

  Tusen takk❤️ Ja, var godt at det endelig løsna! Jobber fortsatt litt med sugetak! Han er ikke veldig glad i gape over, men så lenge jeg ikke har sår og han får tømt brystene, så stresser det meg ikke så veldig! Litt sårt/ømt akkurat når han får tak, men gir seg fort!
   
 7. lmn86 Forumet er livet Novemberlykke 2018 Oktoberfruene 2018 Assistert-jentene Påskekyllingene 2020

  Tusen takk❤️ Ja, det er en lettelse! Var utrolig kjipt å måtte done med de skjolda og puppen helt fri offentlig!! Fortsatt litt vanskelig ute, for er veldig mye lettere for meg å bruke pute siden jeg nærmest må klemme puppen flat for at han skal få tak! Men det går på et vis og blir sikkert enda bedre når han blir litt større❤️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 8. lmn86 Forumet er livet Novemberlykke 2018 Oktoberfruene 2018 Assistert-jentene Påskekyllingene 2020

  :hilarious:Henrik 6 uker❤️

  Idag er litjmann blitt hele 6 uker❤️ Og endelig kan jeg løfte bilstol, handle og gjøre litt mer her hjemme uten å være redd for keisersnittsåret!! Herlig!!

  Igår var vi på 6-ukerskontroll! Henrik har kommet seg opp på 4,5 kilo og følger kurven sin flott! Legeundersøkelsen likte han IKKE! Han vræla og skreik, men den ble gjennomført og han er det legen kalte en «helt normal og sunn skrikerunge»:hilarious::hilarious::hilarious: han fikk første dose av rotavirus-vaksinen! Den ga noen flere bæsjebleier enn normalt og en noe slapp bebis, ellers ingen store reaksjoner!

  Men Henrik er en urolig fyr! Han har mye vondt i magen og han skriker myye!! Det handler nok om sugetak og mine bryster, jeg ser han får i seg mye luft under amming! Han får fortsatt ikke tak selv, og jeg må bruke «c-grep/hamburgergrep», og han mister taket noen ganger i løpet av ammingen! Han er også noe vanskelig å få til å rape! Vondt å se at han sliter så! Han har også en favorittside å legge hode mot, og han er litt stiv i kroppen på den ene siden! Så i samråd med HS så skal jeg ta kontakt med kiropraktor over helga, for å sjekke evt låsninger og evt noen øvelser for luft! Legen mente det ikke hjelper, men at det er vårt valg! Vi har også starta med minifom, og håper det kommer til å hjelpe! Heldigvis så sover han på natten!

  Ellers så kommer det smil og babling, og da smelter jo mamma og pappa hjertet helt!! Stellebordet er favorittstedet i huset og det er der vi av en eller annen merkelig grunn får de fleste smila og de gode stundene!❤️❤️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 7
 9. Extra Elsker forumet Oktoberlykke2020❤ Oktoberfruene 2018

  Sønnen min var stiv i nakke/skuldre og hadde en favorittside. Jeg har et søskenbarn som er kiropraktor og han så på og behandlet han når han var 3-4 mnd og det angrer jeg ikke et sekund på!:) Plutselig hadde jeg en unge som klarte å løfte hodet i mageleie og som ikke skrek når jeg la han på magen:) vi hadde 3 behandlinger før han ble "friskmeldt":)
   
  • Liker Liker x 1
 10. Eiddwen Forumet er livet Assistert-jentene

  Høres veldig bra ut og veldig koselig. Kos deg masse med den lille storsjarmøren deres. :Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 11. Avocado Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Assistert-jentene Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Koselig med oppdatering fra denne kanten ❤️
  Juleklem ❤️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 12. lmn86 Forumet er livet Novemberlykke 2018 Oktoberfruene 2018 Assistert-jentene Påskekyllingene 2020

  Takk for at du deler☺️ Jeg håper det
  Takk for at du deler☺️ Jeg har stor tro på at det kan hjelpe dersom det er noen låsninger og stivhet, så er spent på hva vi får ut av det! Henrik er sterk i nakken når vi har han på brystet og på skuldra, men han får ikke til å løfte det noe særlig når han ligger på magen!
   
 13. Extra Elsker forumet Oktoberlykke2020❤ Oktoberfruene 2018

  Det var helt likt her:) det hjalp til oss, så har trua på at dere vil se bedring på Henrik:)kiropraktorer er utrolig dyktige og det er utrolig hva de kan utrette med behandlingen sin.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 14. Enkefalos Forumet er livet VIP Septemberbarna 2019 Oktoberlykke 2019 Assistert-jentene Aprillykke 2017

  Riktig god jul, kjære deg! ❤️ Endelig jul med bebis! :D Håper dere finner ut av luftplagene hans. Har dere tenkt noe på om han kan ha melkeallergi? Bare nevner det siden jeg kjenner til ei som slet MASSE med bebisen sin, og så viste det seg at det var melkeallergi. Det er jo i så fall relativt enkelt å gjøre noe med :) Uansett! Håper dere får en fin nyttårsfeiring ❤️
   
 15. lmn86 Forumet er livet Novemberlykke 2018 Oktoberfruene 2018 Assistert-jentene Påskekyllingene 2020

  God jul til deg også❤️ Ja, endelig jul med bebis og det har vært såå kos!! Har dere hatt en fin jul?

  Jeg har vært inne på tanken om melkeallergi! Vi skal til kiropraktor nå 2.januar! Og har kjøpt semperdråper vi skal starte med imorra!☺️ Vil høre hva kiropraktor evt finner før jeg kutter melkeprodukter! Vil ikke teste ut flere ting samtidig , så vil utelukke eventuelle låsninger først! Skal på 2 mnd kontroll 3.januar også, så skal høre litt med HS!

  Godt nyttår til dere også
   
 16. Enkefalos Forumet er livet VIP Septemberbarna 2019 Oktoberlykke 2019 Assistert-jentene Aprillykke 2017

  Skjønner absolutt at dere vil prøve en ting av gangen. Håper det kan være noen låsninger de kan løse opp i. Det er jo nesten det enkleste :) Blir spennende å se hva dere finner ut av.

  Vi har hatt en veldig fin feiring :) Ikke så mye mini skjønner av det enda, men veldig koselig å lage tradisjoner sammen med han ❤️
   
 17. lmn86 Forumet er livet Novemberlykke 2018 Oktoberfruene 2018 Assistert-jentene Påskekyllingene 2020

  Jeg håper egentlig også at det er noen låsninger! Ikke at jeg vil at det skal være noe vondt som plager han, men da kan vi hvertfall kanskje få behandling som kan hjelpe!:) Og prøver vi må samtidig så veit vi jo ikke hva som evt hjelper! Prøvde semperdråper idag, og de kom i retur! Men vi fortsetter med det:)

  Gleder meg såå til å skape tradisjoner med Henrik også! Vi dro til foreldrene mine i jula, kjørt 120 mil! Men det gikk heldigvis veldig bra:) og det var godt å slippe å være vertskap og stå for julemiddagen! Vi har bare slappa av og fått alt servert:D:D:D
   
 18. Enkefalos Forumet er livet VIP Septemberbarna 2019 Oktoberlykke 2019 Assistert-jentene Aprillykke 2017

  Ja, jeg skjønner deg veldig godt, jeg. Låsninger er jo fullt "fixable" :) Krysser fingrene for at det er en quick fix på problemene deres ❤️

  Wow, 120 mil med en liten baby er jamen imponerende :D Det er veldig deilig å få alt servert når man har en liten baby å ta seg av. Vi hadde julaften i år for første gang, og det var passe slitsomt i forhold til å reise bort :rolleyes: Så tror ikke vi gjør det hvert år framover.. :knegg:
   
 19. lmn86 Forumet er livet Novemberlykke 2018 Oktoberfruene 2018 Assistert-jentene Påskekyllingene 2020

  Var veldig i tvil på om vi skulle dra, men vi la inn planlagte stopp hver andre time ca hvor han fikk mat og ny bleie, samt at vi fikk besøkt kjente på veien! Da sov han hele tiden mens vi kjørte:):) så det gikk over all forventning!
  Ser veldig for meg stress med å skulle stå for hele middagen, vi skal det neste år! Spent på det!!
   
  • Liker Liker x 1
 20. lmn86 Forumet er livet Novemberlykke 2018 Oktoberfruene 2018 Assistert-jentene Påskekyllingene 2020

  Godt nyttår:)

  Er på tide med en liten oppdatering her- Henrik var igår 2 mnd! Jøye meg som tiden flyr!! Idag var vi på kontroll, og han er nå nesten 5 kg! Veide 4980 g idag og han følger kurven sin fint! Har fått sopp i munnen, så nå må vi gå på kur begge to!

  Igår var vi hos kiropraktor! Henrik fikk påvist stiv nakke og stiv kjeve! Dette kommer visst fra keisersnittet, siden han satt fast og ble dratt opp! Dette gjør at han får dårlig sugetak, som igjen fører til at han sluker luft og får vondt i magen! Er jo akkurat dette vi opplever! Han slipper vakuumet hele tiden og er mye plaget
  med luft! Men dette er visst enkelt å fikse, så jeg håper dette hjelper!!!! Neste time blir på mandag! Han var ekstra urolig og utilpass igår etter timen, så det er tydelig at hun satte igang noen prosesser:happy:

  Ellers så synes jeg amming er noe herk, rett og slett! Leser jo om alle som synes amming er såå kos og skulle ønske jeg følte det samme! Jeg fullammer, men dette med dårlig sugetak og måtte klemme brystet hele tiden begynner å ta på! Jeg sitter vondt, så jeg har også stiv nakke og stiv kjeve! Jeg er såå anspent og har hodepine døgnet rundt hver eneste dag! Henrik legger fint på seg, men er aldri fornøyd etter mat! Så jeg har lurt på om jeg rett og slett har lite melk og at han aldri blir helt mett! Han har ikke slike økedøgn, og han hater puppen om melka ikke kommer! Så idag ble jeg enig med HS om å gi en flaske med MME etter en amming hvor han har tømt begge brystene, for å sjekke om han spiste! Han tømte en flaske på 100 ml!! tydelig at han var mer sulten! Så nå må jeg frem med pumpa for å få opp produksjonen! Jeg håper dette kan hjelpe, sammen med soppbehandlingen og kiropraktorbehandlingen! Funker ikke dette så vurderer jeg å bare gi meg! Har satt meg mål om å hvertfall holde ut til 3 mnd-kontrollen 4.februar!

  Ellers så smiler, ler og prater Henrik masse i de periodene han ikke skriker! Heldigvis så sover han godt på natta! Soving på dagtid er en utfordring, og han sover kun korte dupper de dagene vi ikke får trilla lang tur! Dette gjør han overtrøtt, og hele ettermiddagen/kvelden blir ødelagt! Men han er jo så nydelig at smilene og pludringen veier jo opp for det meste:Heartred

  Legger ved et lite julebilde:)
   

  Vedlagte filer:

  • Hjertelig Hjertelig x 5

Del denne siden