Coronavirus og ultralyd

En tråd i 'August 2020' startet av MD20, 12 Mar 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Jessheim2020 Flørter med forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Enig. Men har forståelse for det da, og vil heller ha partner med på fødsel enn på OUL:hilarious::dead: og da må bi jo prøve å ha minst mulig folk inn dykehusdøra. De kunne godt delegert ultralyden til kommunale eller private spesislister tenker jeg. Men vi er nok ikke en politisk priorotert gruppe akkurat nå desverre.

  Jeg har ultralyd i mårra.
  Og vi ble enig om å ta en til privat dersom han kjenner at han har lyst å "hilse" mer på ungen enn at jeg kommer ut og forteller og "deler" opplevelsen. Veldig viktig at også fars tilknyttning og forhold til ungen teller under en graviditet. Båndene og relasjonen starter jo nå. Tenker jeg. :Heartpink
   
  • Enig Enig x 2
  • Liker Liker x 1
 2. Peony Elsker forumet VIP ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  De spør om du har luftveissymptomer, men da mener de jo om du er syk, og det er du jo ikke. Jeg har også allergi og ble tettere nå i svangerskapet. Jeg sa nei på spørsmålet, og ferdig med det.
   
 3. Kalinnea Glad i forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️ ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Hm, kanskje. Men jeg rekker vel ikke å få både test og svar i løpet av de to neste arbeidsdagene, så da hadde jo OUL blitt utsatt uansett.
  Men jeg har ikke rennende nese heller, den er bare litt tett og tørr. Så jeg vet ikke om det er noen vits, de vil jo ikke en gang teste folk som ganske tydelig har korona.
   
 4. Kalinnea Glad i forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️ ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Ja, blir vel til at jeg bare svarer nei og så får vi se. Nesa renner ikke, og jeg vet at jeg ikke er syk.

  Mye rart vi plutselig må ta stilling til, som er mye mer tungvint enn sist jeg var gravid :p
   
  • Enig Enig x 1
 5. Zazuuu Betatt av forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Jeg lurte på det samme da jeg endelig fikk ultralydtime. Nesa mi begynner å renne hver gang jeg går ut døren, så var veldig bekymret for dette. Hadde såvidt vært ut døra i to uker før timen, så var veldig trygg på at jeg ikke var smitta. Må innrømme at jeg sprøya otrivin en halvtime før timen og snyta meg i bilen før jeg gikk inn. Jeg hadde ikke prøvd å skjule det om jeg faktisk var syk, eller misstenkte at jeg var det. Da jeg kom inn på sykehuset spurte de bare om jeg hoster. Det kunne jeg heldigvis svare ærlig på at jeg ikke gjorde..
   
 6. Peony Elsker forumet VIP ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Jeg fikk noe rusk i halsen da jeg satt på sykehuset og ventet på min OUL-time. Turte ikke å hoste. :smiley-ashamed008 Er jo litt tullete at man skal føle det sånn. :rolleyes:
   
  • Morsom Morsom x 2
 7. Kalinnea Glad i forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️ ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Jeg turte ikke lage et eneste snufs på venterommet :hilarious: Men jeg ble ikke spurt om jeg hadde vært/er syk eller om jeg bodde med noen med symptomer heller.
   
 8. MiniMandt Flørter med forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  Var ei som reagerte når jeg var på ul at jeg var tett. Jeg sa bare at dette er allergi og jeg har ingen forkjølelse eller korona. Vært sykemeldt og kun vært hjemme og da var det helt greit :p
   
 9. rosa.sommerfugl Elsker forumet Tilgangsansvarlig ❤️ Augustlykke 2020 ❤️ ❤ Juliskattene 2018 ❤ Julikulene 2020 Junilykke2018

  Jeg svelget vann feil på legekontoret på forrige kontroll. Holdt på å stryke med av å holde det inne :hilarious:
   
  • Morsom Morsom x 2
 10. _Vimsa_ Flørter med forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Jeg klarte å svelge mitt eget spytt feil forrige uke når jeg var på Ahus for OUL. Satt heldigvis alene på venterommet og prøvde forsiktig å kremte det vekk. Livredd for å bli kastet ut. Helt grusomt:hilarious:
   
  • Morsom Morsom x 2
 11. fiolregn Blir kjent med forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Jeg var på OUL alene og syns ikke det var veldig krevende emosjonelt at min mann ikke fikk være med. Han var ikke med sist gang heller da jeg fikk vite kjønn (dette var ikke på OUL, men privat rett før). Jeg forstår at man syns det er dumt, og det er det selvsagt. Men mitt tips er å forsøke å ha en litt pragmatisk tilnærming i denne situasjonen. Det er rett og slett veldig spesielt, og den viktigste tiden kommer tross alt etter fødsel!

  På SUS fikk ikke mannen være med. Det stod heller ikke i smsen jeg fikk, men på linken til informasjonsside på nett. Så det var et par på venterommet som ikke hadde fått med seg dette. Da kom det en vekter og eskorterte partneren vennlig ut! Ganske spesielt dette her.
   

Del denne siden