Aninewe sin graviddagbok ❤️

En tråd i 'Våre dagbøker' startet av aninewe, 22 Sep 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. WCE Forumet er livet Himmelbarn Assistert-jentene

  Gratulerer så mye med jenta[emoji178][emoji254]
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 2. aninewe Gift med forumet MayDay2021 Assistert-jentene Junilykke2018

  Tusen takk for alle gratulasjoner! Snuppa har rukket å bli 8 dager allerede og tiden bare flyr! Dagene går i ett, og det er en herlig blanding av lykke og tårer. Det er slitsomt, men aller mest fint <3 Vi sliter litt med ammingen, men jeg prøver å bite i meg smerten og tenke at det er verdt det når det etterhvert går bedre. For jeg skal få det til!
   
  • Liker Liker x 3
 3. XuperB Forumet er livet Himmelbarn Julegavene 2019 Junilykke2018 Januarlykke 2020

  Gratulerer med jenta! :Heartred


  Er du sår? Har heldigvis sluppet unna det jeg, men jeg sleit veldig med veldig startsmerter på ene brystet, som gjerne varte ei stund og som også dukka opp midtveis i amminga. Var/er utdrivinga som var litt problem her, han måtte ta så hardt i for å få fart på melka. Hjalp når jeg håndmelka i starten, og etter at vi har hatt økedøgn så har det gått bedre. Litt ømhet som holder på å gi seg. Så her går det i alle fall bedre nå, og de siste dagene har det ikke vært så vondt å legge til på den "vrange" sida (vi fikk raskt en favorittside :p ). Håper det blir bedre for deg snart!
   
 4. ~Ønskebarn17&19 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Julegavene 2019 Desemberlykke2017 Assistert-jentene

  Lykke til med ammingen! Husk at amming skal ikke gjøre vondt!:Heartred
   
 5. Mia83 Flørter med forumet

  Gratulerer så mye [emoji7]
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 6. aninewe Gift med forumet MayDay2021 Assistert-jentene Junilykke2018

  Prøvde å svare dere for noen dager siden men ble avbrutt av en liten frøken :) det er sårhet jeg sliter med ja.. men har avlastet begge puppene 1 og 2 døgn hver nå og startet med fucidin salve og det er så mye bedre!! Fortsatt sår men kan amme uten smerter! Skal tilbake i ammepoliklinikken neste uke og se ordentlig på taket hennes osv! Så dette går fremover ❤️
   
  • Liker Liker x 2
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 7. aninewe Gift med forumet MayDay2021 Assistert-jentene Junilykke2018

  Tusen takk ❤️
   
 8. ~Ønskebarn17&19 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Julegavene 2019 Desemberlykke2017 Assistert-jentene

  Så bra! Du er flink!!! Håper du nyter :angelic: og får god hjelp. Når ammingen fungerer er det gull!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 9. *RSB* Hey Febbisbebbis'18

  Gratulerer så mye:happy::happy: her tok det vel ca tre uker før jeg ble herdet, det var veldig vondt og sårt i starten og jeg byttet på å smøre et tykt lag med purelan og brukte multimam kompresser ofte så det gikk seg til. Hadde riktig sugetak og flere rundt meg sa det var vanlig med litt herdetid så jeg holdt ut og det stemte. Håper det blir bedre for deg snart:)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 10. Lil-17 Forumet er livet Septemberbarna 2019 Oktoberlykke 2019 Desemberlykke2017 Assistert-jentene Snøfnuggene 2018

  Mamming er viktigere enn amming :) Håper du fikk/får god hjelp på amme.pol. :Heartred
  Var der selv og de fikk det til å virke så enkelt.. Slet med sårhet de første to ukene, tredje uken var det fullamming, men da gikk lille mye ned i vekt, så ble delamming for kosens skyld i noen uker, før det var tomt for melk.
  Ikke slit deg helt ut. Der og da kan det føles vondt å ikke få til ammingen, falt mine bitre tårer, men det blir flotte barn av flaskebarn også :) Å være mamma er mye mer enn bare amming:Heartpink
   
  • Enig Enig x 1
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 11. Mator Forumet er livet Novembergull 2017 Novemberlykke 2020 Assistert-jentene

  Alt for lenge siden jeg har oppdatert meg nå. Og her har lillemora kommet❤️ En måned allerede også! Gratulerer så mye! Koser dere, dere??
   
 12. aninewe Gift med forumet MayDay2021 Assistert-jentene Junilykke2018

  Snart 7 uker nå :D vi storkoser oss virkelig! Etter hun fylte en måned snudde tilværelsen seg totalt. Vi gikk nesten over natta fra ammeproblemer, treig vektoppgang, amming 24/7, sov kun på oss og en del magevondt til å sove i vogn i timesvis på dagtid, sove 6-7 timer hver natt, amming går strålende og effektivt, hun er bare blid og fornøyd når hun er våken og gråter svært sjelden ❤️ Tusen takk!

  Hvordan går det med deg og snuppa? ❤️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
  • Liker Liker x 1
 13. Mator Forumet er livet Novembergull 2017 Novemberlykke 2020 Assistert-jentene

  Så utrolig fint å høre:) ingenting er verre enn å se at babyen ikke har det optimalt. Og det å slite med ammingen er sårt, var i hvert fall det for meg, men veldig deilig når det løsnet, så deilig at det gjorde det for dere også❤️

  Vi har det bare bra. Er på ferie i Spania nå, koser oss, men sliter en del med søvn. Uvant for henne og rutinene er lite ute av det, så det merkes. Men prøver å gjøre det beste ut av det. Når vi kommer hjem så skal det tas tak, eget rom og avvenning av pupp om natten. Blir nok tøft, men må bare stå i det. Ellers er hun oppe og står og skal helst ut å gå hele tiden. Ble fort en liten jente og er ikke så mye baby lenger, på tross av at hun bare er 8 mnd:wideyed:
   
 14. aninewe Gift med forumet MayDay2021 Assistert-jentene Junilykke2018

  Ja det var utrolig sårt, gråt hver dag de første ukene. Så er så uendelig lykkelig over at alt løste seg ❤️

  Ja jeg har flere venninner med babyer på den alderen og er tante til en gutt på 9 mnd, og det er en så utrolig artig alder, skjer noe med utviklingen hver eneste dag nesten! Men selvsagt krevende også. Tiden går så fort! :O
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 15. Lil-17 Forumet er livet Septemberbarna 2019 Oktoberlykke 2019 Desemberlykke2017 Assistert-jentene Snøfnuggene 2018

  Hvordan går det med dere?:)
   
 16. aninewe Gift med forumet MayDay2021 Assistert-jentene Junilykke2018

  Takk som spør! En liten oppdatering:
  Lille har allerede rukket å bli 10 uker! Vi koser oss masse. Hun har hatt et godt sovehjerte om natten siden hun ble født, og nå sover hun 9 timer hver natt. På dagen er hun stort sett blid som ei sol og har nettopp begynt å like å ligge på magen og betrakte verden rundt seg. Hun «prater» som en foss og elsker stemmen sin, og ikke minst speilbildet sitt :) veide henne sist på fredag og da var hun blitt 5,65 kg, så opp nesten 2 kg siden fødsel :) hun har kavet mye med puppen siste ukene, da hun har vært forkjølet og jeg har fått mensen igjen (fikk den første gang 5 uker etter fødsel!!). Men vi får det til å funke med litt luring og stillingsbytter, selv om noen måltid tar opp mot en time. Håper det går seg til igjen snart :)
   
  • Liker Liker x 1
 17. Lil-17 Forumet er livet Septemberbarna 2019 Oktoberlykke 2019 Desemberlykke2017 Assistert-jentene Snøfnuggene 2018

  Så bra at du fikk til ammingen! :) Oi! 9 timer?! Høres herlig ut..mi er mye urolig om nettene. Drømmer om litt flere timer sammenhengende på puten:rolleyes:
   
 18. aninewe Gift med forumet MayDay2021 Assistert-jentene Junilykke2018

  Ja i natt sov hun 11! :O Føler meg sykt heldig som får en god sammenhengende søvn hver natt! Hadde virkelig ikke forventet det altså.
   
 19. Lil-17 Forumet er livet Septemberbarna 2019 Oktoberlykke 2019 Desemberlykke2017 Assistert-jentene Snøfnuggene 2018

  Wow! :D Så digg! Nei, er ikke akkurat mye søvn man forbinder med babyer :p
   
  • Liker Liker x 1
 20. lmn86 Forumet er livet Novemberlykke 2018 Oktoberfruene 2018 Assistert-jentene Påskekyllingene 2020

  Hvordan går det med deg og lille?[emoji7]
   

Del denne siden