⭐️ IKM uke 41 og 42 ⭐️

En tråd i 'Vi som prøver / Før svangerskapet' startet av Mamma til trekløveret <3, 12 Sep 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Mamma til trekløveret <3 Glad i forumet Vi som prøver :)

  Ja, sant - det er jo fritt fall på hva dere vil gjøre her i forumet så det er et forslag fra ho her. Men samtidig tror jeg de fleste som har meldt seg inn hit har allerede holdt seg oppdaterte her og ønsker å følge resten av veien her? :)
   
 2. Mamma til trekløveret <3 Glad i forumet Vi som prøver :)

  Velkommen inn hit til oss:Heartred
   
 3. brevdua Forelsket i forumet

  Den er god. :happy:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. Turkistliv Forumet er livet Marslykke 2016 VIP Vi som prøver :) Himmelbarn Julegavene 2019

  Tja, det går jo an å ha en dobbel og en enkel? Så velger folk hvilken de vil melde seg inn i :) Trenger jo ikke å "dele opp" denne og kaste ut folk liksom :p Tenker jeg.
   
  • Enig Enig x 1
 5. Visu Flørter med forumet

  Jeg er enig! Da får folk vært med i den gruppa de selv har lyst til! Forstår det hvis noen synes gruppa blir litt stor,og vil bytte. Forstår samtidig de som ønsker å bli, fordi de har «etablert» seg her :happy:.
   
  • Liker Liker x 1
  • Enig Enig x 1
 6. Turkistliv Forumet er livet Marslykke 2016 VIP Vi som prøver :) Himmelbarn Julegavene 2019

  Ja, var det jeg tenkte jeg også :) blir det vinn-vinn for begge parter :p forøvrig så er det vel mest IKM 41 som er her, da noen med IKM 42 fortsatt er i dpo land
   
 7. Eppie Flørter med forumet Vi som prøver :)

  Første dag i Fertile Period i følge premom! Plana nå er å kjøre på minst annahver dag frem til high/peak på el-testene, sannsynligvis lørdag eller søndag, og så hver dag til testen blir negativ igjen og EL sannsynligvis er over, men med store unger i hus som "aldri" legger seg til å sove på kvelden + soverom vegg i vegg spørs det hvor realistisk den plana mi er da :wacky: Kanskje vi begge må ta hjemmekontor på mandag hvis EL kommer da :smiley-angelic002 Tok en ny el-test nå, da viste den stigning fra i går! Fortsatt low, men helt klart mye tydeligere strek! Tenkte å fortsette med 2 tester daglig fra i dag, så tar nok en ny en i ettermiddag. Tempen har så langt holdt seg på en ganske jevn kurve i forhold til når jeg har tempet før tidligere svangerskap, så det blir spennende å se om det kommer utslag der på mandag.

  Men jeg må si..herregud så forferdelig FertilityFriend-appen ser ut :hilarious: Det ser ut som noe som er dratt ut av 90-tallet og ikke engang prøvd å gjøre brukervennlig!
   
  • Morsom Morsom x 3
  • Liker Liker x 1
 8. Mamma til trekløveret <3 Glad i forumet Vi som prøver :)

  Smart opplegg du har!:hilarious: Lurt å kjøre på annenhver dag ja! Vi skal begynne med det snart også:hilarious: Merket noe økning på testene mine så jeg begynner å lure om EL er i nærheten av denne uka her nå:angelic: Heldigvis så skal jeg til gyn.imorgen og da blir det UL og sjekk av modne egg osv og få greie på når EL er:D

  Legger med mine tester her nå, ikke noe spennende enda:joyful:
   

  Vedlagte filer:

 9. SommerSolsikke Flørter med forumet

  Melder meg allerede her!! Vi måtte ta pause i september men nå er vi snart klare igjen.

  SommerSolsikke - 31 - PP? (over ett år) - B2 - EL 9/10 - IKM 23/10
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 10. Mamma til trekløveret <3 Glad i forumet Vi som prøver :)

  Velkommen er du også! :Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 11. lilleeemy Betatt av forumet Oktoberskattene 2015

  Er det bare meg som ikke temper eller tar el tester?o_O
  Er det ikke bare å ha seg jevnlig når man vet sånn ca når el er eller? Skjønner jo at det kan være greit å vite nøyaktig, men blir det ikke dyrt i lengden da med alle testingen?:wideyed:
   
 12. Visu Flørter med forumet

  Det ser ut til at det nærmer seg eggløsning her da;)
   
  • Enig Enig x 1
 13. Eppie Flørter med forumet Vi som prøver :)

  Jeg temper og tester etter EL, men det er fordi jeg er 12 år eldre enn første gang jeg ble gravid, og over 35 år og føler at hver pp teller. Vil ikke gå glipp av noe hvis du skjønner. Med to barn i skolealder er det ikke alltid man har mulighet til å ha sex annenhver/hver tredje dag i fruktbar periode, så da er det greit å kunne planlegge det litt, feks planlegge inn en tjapp en mens ungene er på fotballtrening istedet for å satse på å vente til kvelden og dermed risikere at det ikke blir noe av pga overvåkne barn/vi er for trøtte etc.. En annen grunn til at jeg gjerne ønsker å vite når EL er er pga jeg har gått på p-pilla de siste 6-7 årene, og opplevde sist jeg slutta at syklusen ikke var så stabil som da jeg ikke gikk på pilla.

  Hvis det nå viser seg etter et par pp at syklusen min er stabil og jeg vet hvilken syklusdag EL kommer på, ser jeg for meg at jeg sannsynligvis dropper hvertfall el-testene. Tempinga ser jeg an, den er jo uansett gratis (hadde tempmåler med to desimaler fra før :joyful: )

  Tenker også at det kanskje er litt sånn at folk blir "smittet" av hverandre inne på et slikt forum som dette. Tror ikke jeg hadde tenkt så mye over temping og el-testing om det ikke var for forumet her :hilarious:
   
  • Enig Enig x 1
 14. Eppie Flørter med forumet Vi som prøver :)

  Siterer Visu over her! Kanskje noe på gang snart :dance008

  Lykke til hos gyn!

  Velkommen tilbake :) Krysser fingrene for at spira sitter denne pp!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 15. Visu Flørter med forumet

  Enig med alt du skriver! Det er også spennende å bli enda bedre kjent med egen kropp! Jeg tempet og testet også sist da jeg var gravid,fordi jeg var så klar for at deg skulle klaffe raskest mulig,og fordi det tok tid å bli gravid både for min mor og bestemor. Jeg rakk å tempe én gang,og var gravid på første forsøk. Denne gangen er jeg 6-7 år eldre, så tar ingenting for gitt, og da gjør jeg det jeg kan for å øke sjansen:happy:
   
  • Liker Liker x 1
 16. Tussilagof Elsker forumet Oktoberfruene 2018 Desemberglede 2015

  Haha jeg har brukt FF så lenge nå at jeg ikke har tenkt over det i det hele tatt :p
   
  • Morsom Morsom x 1
 17. Mamma til trekløveret <3 Glad i forumet Vi som prøver :)

  Jeg vet ikke om det er flere som ikke temper / el-teste. Det er sikkert noen her også :joyful: Det er jo opp til hver en om de ønsker å følge syklusen godt med og bruke pengene på det eller ikke :D Avhenger også på hvordan situasjonen er. I mitt tilfelle så gidder jeg å bruke pengene på det for vi har prøvd så lenge og baby er sterk ønsket :Heartred Så hjelpemidler er godt å få ettersom tiden går :Heartred
   
 18. lilleeemy Betatt av forumet Oktoberskattene 2015

  Skjønner selvfølgelig at det er verdt pengene altså:Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 19. Turkistliv Forumet er livet Marslykke 2016 VIP Vi som prøver :) Himmelbarn Julegavene 2019

  Man trenger det strengt tatt ikke! :D men med begge i full jobb og tre barn fra før er det ikke så mye tid til å ha sex annenhver dag :hilarious: så da er min erfaring at det er lurt for meg å tempe/teste for å vite at jeg treffer på el :) blir ikke så veldig dyrt med billige el-tester fra eBay!
   
  • Enig Enig x 1
 20. lilleeemy Betatt av forumet Oktoberskattene 2015

  Ja det skjønner jeg, har selv 3 barn som går på skolen så det er jo ikke bare bare kan jo godt hende jeg blir smittet også hvis jeg blir på forumet en stund:hilarious:
   
  • Morsom Morsom x 2

Del denne siden