♫ Skravletråd februar ♫

Ok. Har aldri lagd med svin før, eller prøvd svinekjøttdeig, da får jeg testet det :) Har brukt lam, kvernet det selv hjemme. Er det noe spesielt krydder man bruker eller er det bare smak og behag?
Dagens oppskrift la jeg ut her:
http://musemorsinlilleverden.blogg.no/
I dag brukte jeg paprikapulver, garam masala, kajennepepper i tillegg til kokosmasse og egg.
Skulle selvfølgelig også bakt nan-brød til, men det glemte jeg i dag

Varierer litt med hvilket krydder jeg bruker.
Lager også gjerne med kylling kjøttdeig
 
Dagens oppskrift la jeg ut her:
http://musemorsinlilleverden.blogg.no/
I dag brukte jeg paprikapulver, garam masala, kajennepepper i tillegg til kokosmasse og egg.
Skulle selvfølgelig også bakt nan-brød til, men det glemte jeg i dag

Varierer litt med hvilket krydder jeg bruker.
Lager også gjerne med kylling kjøttdeig
Garam masala bruker vi til lammekebab, veldig godt krydder :) Takk for tips og link! Det skal jeg sjekke ut og begynne på ny middagsliste ;)
 
Er også egentlig ganske enkelt å lage fra grunnen, tar bare ofte litt tid
Veldig kjekt å lage noe fra grunnen. Tar tid men man nyter det jo litt ekstra da :) Har lagt bloggen din på mine favoritter så nå kan jeg få litt insprasjon til fremtidige middager ;)
 
Back
Topp