Yrkesvalg

En tråd i 'Generelt' startet av VioAur<3, 10 Feb 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. VioAur<3 Elsker forumet August 2018

  Jeg er så utrolig nysgjerrig på yrkene til folk. Det finnes så mye spennende. Så, hva er yrket ditt, hvilken utdanning har du og hvordan ser en typisk dag ut? Jeg har lyst til å studere mer, så prøv gjerne å "selge" yrket ditt :D
   
 2. AnneS Forumet er livet VIP Desemberlykke2017

  Jeg er helsefagarbeider som jobber både i hjemmesykepleien og på sykehjem. Det går jo i å hjelpe eldre opp til frokost, gi medisiner, hjelpe med mat osv. Så er det legging både til middagslur og kveldsstell på kvelden. I hjemmesykepleien er det mye mer variasjon, men liker godt begge deler :happy: jeg syns det er en så koselig jobb, og stortrives med de eldre :Heartred dette var veldig korte drag av dagen der jeg jobber, mye mer som inngår :p
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 3. Softis Forumet er livet Himmelbarn Desemberskatter 2016 Sommerfuglene

  Jeg utdanner meg til sykepleier
   
 4. VioAur<3 Elsker forumet August 2018

  Vil du si noe om hvorfor og i hvordan stilling du håper å jobbe i som ferdig utdannet? :)
   
 5. Maddieh Forumet er livet Junibarna 2019

  Trafikklærer.
   
  • Liker Liker x 1
 6. VioAur<3 Elsker forumet August 2018

  Trives du?
   
 7. Maddieh Forumet er livet Junibarna 2019

  Jeg trivdes før jeg havnet i en ulykke (jeg som kjørte) og ble påkjørt bakfra på vei til jobb. Etter det er jeg blitt ufør, noe som er leit for jeg elska jobben min :)
   
 8. VioAur<3 Elsker forumet August 2018

  Ååh nei, så trist avslutning på karrieren :( det er jo de som elsker det de driver med, vi trenger rundt om i yrkene ♡
   
 9. Softis Forumet er livet Himmelbarn Desemberskatter 2016 Sommerfuglene

  Jeg trives med å hjelpe og synes det virker interessant. Målet er å bli operasjonssykepleier på sykehuset. Håper til slutt å få en dagtidsstilling på poliklinikk.
   
 10. Kakemonster88 Trives på forumet :) jentene i juni13 VIP Januar 2017

  Er utdannet vernepleier :)

  Jobber i bolig for relativt godtfungerende psykisk utviklingshemmede :) Dagene der går i medisiner, stell både morgen og kveld, følge til lege/tannlege osv., aktiviteter (fellesmiddag, dans osv.) og sosial trening bare for å nevne noe :)

  Jeg elsker stort sett jobben min, da hverdagene er ganske variable :) Det jeg derimot ikke liker med jobben er at du nesten garantert er dømt til et liv i turnus... Er så latterlig få jobber på dagtid (som ikke er leder) og de er det veldig mange som søker på, da det gjerne lyses ut for flere yrkesgrupper (barnevernspedagog, spes.ped. osv.) :/ Ihvertfall sånn i byen her :/
   
 11. Skjermtrollet Forumet er livet Tilgangsansvarlig ❤ Aprilbarna19 ❤ Januar 2017

  Jobber som IT-konsulent :) Jeg har fem fantastiske år med datateknologi på universitetet bak meg. Treårig bachelor er et alternativ for de som ikke vil studere så lenge.

  Fleksibel jobb. Skal strengt tatt være på jobb i kjernetiden fra 09-15, men ikke uvanlig at folk kommer halv ti/ti, jobber redusert eller jobber hjemmefra på kvelden hvis det er det som skal til for å få barnehagehenting og småbarnslivet til å fungere.

  Gøy å være med på å påvirke og gjøre folks hverdag bedre. Masse spennende prosjekter fra enkeltstående apper, datasystem til sykehus eller nettsidene for bedrifter.

  God lønn. Såpass god at du fint kan jobbe 80% og tjene bedre enn de fleste som jobber fulltid ;)
   
  • Liker Liker x 1
 12. LittleWonders Forumet er livet VIP Julegavene 2019

  Jeg er sykepleier med videreutdanning i geriatri. Har jobbet innen geriatri i 7 år. Nå har jeg akkurat gått over til psykiatri og rus:)

  Men jeg er lei av turnus.. Lei av å jobbe julaften kveld, 17.mai osv.

  Har et ønske om å bli helsesykepleier (helsesøster) etterhvert:)
   
 13. FruFrøken1991 Forumet er livet Februar 2014 - Skjult forum Januarhula 2014 Februarlykke 2016

  Jeg har ikke fullført utdanning, men jeg er kurs og konferansesjef på hotell. Har jobbet meg oppover, og jeg elsker bransjen :D jeg møter så mange spennende folk, får/må være med på så mange store, kule arrangementer, og ikke minst så har jeg verdens beste familie på jobb ❤️ Alt annet enn en 8-16 jobb, men hva gjør vel det når man elsker jobben sin? ❤️
   
 14. Kobberfruen Glad i forumet Sensommerbarna 2019

  Jeg er operasjonssykepleier, og elsker jobben min.
  Veldig varierte dager med stor arbeidsbelastning, tverrfaglig teamarbeid, selvstendighet, nært samarbeid med kirurger, massevis av spennende og varierte situasjoner.
  Det gir en fantastisk følelse å kunne si at man redder liv på jobb:).
  Utdannelsen består av 3-årig sykepleierutdanning, 2 år i arbeid med relevant prakisis, og deretter 1 1/2 til 2 års videreutdanning i operasjonssykepleie(Avhenger om man tar master eller ikke).
  Operasjonssykepleiere er garantert jobb i hele Norge og hele verden. Veldig ettertraktet.

  Man må være praktisk, løsningsorientert, faglig orientert, og kunne holde hodet kaldt i nødssituasjoner.
   
  • Liker Liker x 1
 15. Ceccii86 Forumet er livet Desemberlykke2017 Snøfnuggene 2018

  Jeg jobber som ingeniør i et olje- og energiselskap og er utdannet som dette fra høyskolen. Har og nettopp ferdigstilt en master i ledelse.
  Jobben er helt super! Mange ulike arbeidsoppgaver som design, tegning, test, offshore, osv. Har flexitid, gode kollegaer (som jeg og er med på fritiden), veldig forståelsesfulle arbeidsgivere og lønnen er grei.
   
 16. VioAur<3 Elsker forumet August 2018

  Tusen takk for svar alle :) veldig spennende å høre. Er sååå usikker på hva jeg vil. Er utdannet barnehagelærer selv :)
   
 17. :)Solsikke:) Forumet er livet Desemberskattene 2014 Januarlykke 2019

  Vpl med videre utdanning i ledelse jobber som avd leder personal ansvar, fagansvar, bruker oppfølging og utfordringer på rekke og rad, fleksibelt og lett å kombinere med familieliv:)
   
 18. CarinaKay Flørter med forumet

  Snart ferdig utdannet sykepleier :) drømmer om å bli jordmor.
  Jeg er utdannet fra før, men da jeg fikk min datter i 2015 ble jeg så inspirert av de fantastiske sykepleierne på føde-/barselavd at jeg bestemte meg for å bli sykepleier selv. Så da frøkna var 8 mnd satt jeg meg på skolebenken. Kjempefornøyd med valget mitt!!! Angrer ikke et sekund :)
   
 19. Lizz83 Gift med forumet

  Er lærer. Yrket er veldig givende, men også beinhard jobbing døgnet rundt... noen ganger kan jeg være så sliten at jeg holder på å svime av, mens andre ganger koser jeg meg skikkelig i jobben. Så varierende, men beinhard jobbing. Jeg jobber på barneskole
   
 20. VioAur<3 Elsker forumet August 2018

  Tusen takk for alle dere som svarer. Jeg er så sinnsykt usikker. Snust på sykepleier, men veldig usikker på om det egentlig er noe for meg. Lurer liksom på om jeg vil ta noe videreutdanning eller prøve noe helt annet. Begge deler frister :p
   

Del denne siden