Vi som temper

En tråd i 'Vi som prøver / Før svangerskapet' startet av Blue_, 4 Aug 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Det er ikke bare bare Bernt Gift med forumet Septembergull'17

  For min del så ser det ut som de på CD 9 er positive og et "temp hopp" skjedde på cd 10:) Spennende å se i dagene fremmover:)=) Selvom jeg har PCO så har jeg tydelige og "stabile" bekreftelser på EL
   
  • Enig Enig x 1
 2. Det er ikke bare bare Bernt Gift med forumet Septembergull'17

  Her er min temp hittil

  Skjermbilde 2016-09-16 kl. 13.54.51.png Skjermbilde 2016-09-16 kl. 13.52.41.png
   
  • Liker Liker x 3
  • Optimistisk Optimistisk x 1
 3. Anwēn Forelsket i forumet

  Ja, det er sånn jeg også synes det ser ut, men synes det er så rart o_O

  Men som jeg leste noen skrev i går (kanskje det var deg foresten?) så er det morsomt hvordan vi blir så opptatt av el, temping og el-tester, akkurat som om det er det om man vet når det er eller ikke som skulle gjort en gravid, og ikke selve befruktningen :hilarious:

  Strengt tatt så betyr det jo ikke så mye når jeg har el så lenge man legger inn aksjer annenhver dag. Det har jeg jo ikke fått gjort enda denne pp da jeg ikke forventet at el skulle komme før nærmere CD20 i min 35 dagers syklus. :bored: Jaja :shifty:

  Har skjønt det sånn at det trolig er for sent å legge inn aksjer nå, da det er egget som har blitt sluppet som forårsaker forhøyet progesteron, som igjen fører til høyere temp. Altså når man har fått høy temp har egget vært sluppet en stund allerede. Legger inn litt aksjer likevel jeg, og håper på det beste! :smiley-angelic001

  Kan forøvrig melde om stikninger i høyre eggstokk akkurat nå, som jeg forøvrig synes er rart skal skje etter el! :pompus: Kroppen min tuller med meg! :dead:
   
 4. Det er ikke bare bare Bernt Gift med forumet Septembergull'17

  Haha! Så sant egentlig :p Det var ike meg som sa det, men jeg har tenkt tanken! Hoho.

  Men kanske Metforminen har gjort susen for deg?=) *håpe håpe* Bare følg med på tempen de neste 3 dagene, er den høy da, så er det jo ikke tvil! da skal jeg seriøst løpe ned til gynekologen å få resept ASAP :p Vi har sånn ca samme sykluslengde :)

  Jeg ville ikke stoppet å lagt inn aksjer heller nei, legg inn annenhver dag/ hver dag du :)

  Skal sies at jeg får El smerter i dager etter EL har vært, så kanskje du fikk en kraftig EL :) ? Jeg dro nemlig til Gyn for å sjekke denne smertem jeg hadde i venstre siden for 2 sykluser siden. Det var sånn hold-smerte (sånn man får når man løper) og var såååå ømt der, (dette var 2-3 dager etter EL) og han sa at dette kunne komme av en kraftig EL :D Så vi får håpe det er det som skjer med deg ;)
   
 5. Blue_ Gift med forumet

  ImageUploadedByBV Forum1474039778.864176.jpg

  Den nederste til høyre regnes som "watery" i FF :)
   
  • Liker Liker x 2
 6. Blue_ Gift med forumet

  ImageUploadedByBV Forum1474098187.535378.jpg
   
  • Liker Liker x 3
 7. Anwēn Forelsket i forumet

  Hehe! Det viser seg at du nok har hatt HELT rett!! :hilarious:

  Fra dagboken min i dag:

  "Tusen takk jenter, dere er de BESTE! :Heartred Men nå er jeg i hvert fall forvirra. Etter å ha slått meg til ro med at jeg tydeligvis fikk el så tidlig, også fikk vi jo lagt inn aksjer i går og, så på CD08 og CD10, så om el faktisk var deromkring så ble det jo ganske bra tilslutt med det. El-test i går kveld var like sterk som de sterkeste jeg har fått tidligere men jeg tenkte det bare 'hang igjen'. Gikk å la meg, glad og fornøyd, etter å ha sagt nei til rødvin, så litt håpefull. Våkner i dag.... Og da har temp GÅTT NED!! Haha, jeg må faktisk bare le.. Den holder seg jo oppe i dagene etterpå om egget blir befruktet eller ikke, så da har jeg tydeligvis ikke hatt el?! :confused: Jeg gir opp å forstå meg på dette.. Har forsåvidt el-slim i dag men det kan også være rester etter aksjeinnlegging i går. :pompus:

  Får bare fortsette å legge inn aksjer vi da! :rolleyes:"

  image.jpeg
   
 8. Anwēn Forelsket i forumet

  Nå viser jo siste temp måling at jeg mest sannsynlig ikke hadde el likevel :hilarious:

  Men! Metformin har virkelig gjort susen for meg likevel. Jeg gikk fra ingen syklus til 3 regelmessige sykluser etterhverandre! :D Jeg har virkelig troen på at metforminen skal hjelpe meg å bli gravid.

  Og takk for råd og svar! :Heartred Jeg er helt enig, det er 10 dager til jeg skulle hatt el i forhold til siste sykluslengde, så jeg tenker jeg bare får lagt inn aksjer hver dag/annenhver dag til over det sånn at jeg er sikker uansett hva tempen skulle vise :happy119 Det betyr jo ikke at jeg kommer til å slutte med å prøve og tolke kroppen for et hvert mulig tegn på el da :hilarious:
   
  • Liker Liker x 1
 9. Frk1991 Gift med forumet Snøkrystallene2021❄️

  Spørsmål! Jeg skal drikke i kveld, er det noe vits å måle i morra? :)
   
 10. Blue_ Gift med forumet

  Nei :)
   
 11. Lambi`83 Forumet er livet Septemberlykke 2015 Sommerfuglene 2017

  Men så bra at dere ikke gikk glipp av EL i hvertfall :) Keep humping ;) :D Og temping...og testing :p
   
  • Enig Enig x 1
 12. Lambi`83 Forumet er livet Septemberlykke 2015 Sommerfuglene 2017

  Jeg hadde gjort det, men skrevet en kommentar til meg selv. Dersom du får nok søvn. Men hvis du er et sted i syklusen hvor det ikke er så viktig, typ rett etter TR eller etter bekreftet EL, så hadde jeg ikke giddet. Ha en fin fest da :D
   
  • Enig Enig x 1
 13. Det er ikke bare bare Bernt Gift med forumet Septembergull'17

  Lurte meg godt det temp-hoppet gitt! :p

  Så bra. Skal få startet på metformin. Er det noe spesiell dose man skal ta, eller forskjeller i dosering?
   
 14. Anwēn Forelsket i forumet

  Den kan være litt ugrei i begynnelsen, vondt i magen, kvalm, dårlig matlyst etc. Jeg starta på 500mg og tok den midt i et måltid for å skåne magen. Nå tar jeg 1000mg og har ingen bivirkninger overhodet. I fare for å høres ut som en libresse-reklame; jeg føler meg så utrolig i balanse nå! Jeg anbefaler det virkelig. Ikke noe mer av de helt insane sukker/carb cravings jeg brukte å få, ikke noe mer ulvesult hvor jeg bare spiste og spiste uten å føle meg mett. Og best av alt så kom både mensen og syklus tilbake. Aldri har jeg vært så glad for mensen, og en kropp som funker!! Virkelig verdt et forsøk!
   
  • Informativ Informativ x 1
 15. Det er ikke bare bare Bernt Gift med forumet Septembergull'17

  Tusen <3 takk for så god og nyttig info ! Jeg sliter VELDIG med : insane sukker/carb cravings og ulvesult hvor jeg bare spiser og spister uten å føle meg mett.
   
 16. Anwēn Forelsket i forumet

  Ah, seriøst, GLED deg! Før kunne jeg få akutt behov for sukker og gafle i meg 200gr sjokolade før jeg visste hva skjedde. Har alltid måtte vært streng ellers, og passet på for å holde vekten. Nå? Jeg går sakte ned i vekt uten engang å prøve. I går fikk jeg lyst på sjokolade, spiste 3 biter også hadde jeg oppriktig ikke lyst på mer. Lørdags-snopet fra forrige helg stod i skapet til torsdagen, da hadde sambo spist det opp.

  Ulvesult: kunne spise frokost med venninner og bare kjenne meg så sulten at jeg bare spiste og spiste, sånn at jeg måtte begrense meg selv sånn at det ikke skulle bli flaut til slutt! Et kosthold rikt på proteiner og sunt fett har holdt dette noenlunde i sjakk, men etter jeg startet på metforminen i midten av juni har jeg ikke kjent det én gang :D
   
 17. Det er ikke bare bare Bernt Gift med forumet Septembergull'17

  HERREGUD SOM JEG GLEDER MEG!! Det der som du skriver, er meg! Men jeg må jo jobbe UTROLIG hardt for å ikke spise så mye, og ikke spise 200 gram sjokolade på 123. Jeg trener og spiser sunt, men det er jo en kamp hver dag! Metformin ass <3 :D
   
  • Enig Enig x 1
 18. Huntress Gift med forumet Oktoberfruene 2018

  Ser dine skjema er veldig like mine. Har sykluser på 34-37 dager, sen eggløsning (cd 22-26) og lutealfase på 10-12 dager. Mistenker at det er noen som ikke er som det skal. Har ikke time hos gynekolog før 2. november. Er det lov å spørre hvilke tegn du hadde på pco, og hvordan du fant det ut?
   
 19. Det er ikke bare bare Bernt Gift med forumet Septembergull'17

  11 dpo og hvit test, jeg tok ikke crinone i dag pga hvite test og tempen min sier hva som kommer nå om en til to dager......

  [IMG]

  Det er jo en fordel med å tempe da, jeg trenger ikke ha mer håp nå og kan slutte teste. Jeg får ønske PP 21 velkommen :)
  Lykke til til dere andre her inne <3 :)
   
 20. Det er ikke bare bare Bernt Gift med forumet Septembergull'17

  Så bra at du skal til gyn :) Hvor lenge har du prøvd?

  Jeg fikk vite at jeg hadde PCO i en veldig tidlig alder, 18 år, hos min gynekolog. De symptomene jeg har på PCO er plutselige smerter/stikk i livmorområdet (dette er cyster som sprekker) , så hadde jeg jo veeeeeeldig lange sykluser når jeg var yngre, 90 dager +++. Men etter at jeg begynte trene litt mer og spise mer PCO vennlig mat, så har syklusene blitt mer "stabile" , sånn som dine er nå. Jeg har ikke så mye ytre symptomer, men det værste er vel den stikkingen i magen :-/
   

Del denne siden