Vi som mistet i mars, som prøver igjen.

En tråd i 'Vi som prøver / Før svangerskapet' startet av Verpesyk90, 15 Mar 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Verpesyk90 Forumet er livet Septemberlykke 2021 Snøfnuggene 2018 Januarlykke 2016

  Er vi flere som er i samme båt?
  Dette er første gangen jeg har mistet eller ihvertfall visst om det. Så aner ikke hvordan syklusen min blir denne mnd.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 2. ..spireliten.. Forumet er livet

  Håper alle som mistet blir raskt gravid igjen :Heartpink
   
  • Liker Liker x 1
 3. Verpesyk90 Forumet er livet Septemberlykke 2021 Snøfnuggene 2018 Januarlykke 2016

  Håper jeg også! <3 også håper jeg det er flere enn meg som prøver igjen [emoji85][emoji173]
   
 4. ..Kirsebær.. Elsker forumet Junilykke 2020 ♡

  Jeg mistet på mandag (førstegangsgravid) og kommer til å prøve igjen! Var 9+5, men fosteret hadde nok vært dødt et par dager. Hadde en liten blødning på søndag og på ul på mandag var det ikke liv. Skulle egentlig på utskrapning i går, men kroppen ordnet opp selv mandagskveld... Ingen god opplevelse med minifødsel hjemme, men er klar for å bli gravid igjen så fort som mulig!

  Hvor langt på vei var du/dere? Tenker du å vente en mens før dere begynner å prøve igjen? Gyn mente det var lurt for å bygge opp igjen slimhinnene og for at evt små rester kommer ut ved neste mens slik at alt er klart for et nytt embryo. Men det frister jo å kjøre på allerede denne mnd..
   
 5. Eskimonika Forumet er livet Tilgangsansvarlig Marsboere 2020 VIP Himmelbarn Septemberhjertene 2018 August 2018 Assistert-jentene Februarbarna 2020

  Så leit at dere mistet.

  Jeg hadde en kjemisk nå i mars. testene ble sterkere over fire dager, men passerte aldri manne-testen. dog veldig sterke og utvilsomme symptomer før testene ble negative og jeg fikk mens. tok enda noen dager før symptomene forsvant helt.

  Hadde en SA (5 uker) i høst og en BO/ MA/avbrutt svangerskap i november. Var 10 uker da vi måtte avslutte. Fosteret hadde ikke utviklet seg. Fikk beskjed om å vente en syklus med å prøve igjen siden det ofte kom rester ut med neste mens. i tillegg ville gynekologen ha meg inn på kontroll for å se at alt er som det skal med livmor og eggledere.
  Hadde kontroll 7 uker etter aborten. Hadde ikke hatt noen blødning mellom og da viste det seg at det var rester. Fikk ny cytotec-kur uten effekt, men fikk mensen uka etter. Så uka etter der igjen ble vi endelig klarert for ny prøving. Kjemisk på andre syklus etterpå...
  Mentalt var jeg klar for å prøve igjen med en gang etter aborten. Ønsket om å være gravid er jo så stort.
  Virker som vi blir relativt lett gravide, men hjelper lite når vi bare mister. Alt ser ut til å være iorden så ingen svar å få..
   
 6. ..Kirsebær.. Elsker forumet Junilykke 2020 ♡


  Uff så mye du har vært igjennom siden i høst :/ Det er jo utrolig vondt å miste, allerede fra positiv test ser man for seg hvordan ting kommer til å bli.. Unner virkelig ingen å måtte oppleve dette flere ganger :(
  Jeg har ei venninne som mistet 2 ganger (BO og SA begge uke 14..) før spiren satt løpet ut. Skjønner veldig godt at det er skummelt og frustrerende å prøve på nytt etter alt du har vært igjennom, selv synes jeg det er skummelt bare etter 1 gang..
  Etter 3 ganger har du vel krav på utredning for habituell abort? Det kan jo kanskje være betryggende å bli tatt på alvor og utelukke/bekrefte evt problemstillinger. Ellers er det godt å være på forumet her og det blir spennende å se fremover. Håper spiren sitter for oss alle neste gang :Heartred
   
 7. Eskimonika Forumet er livet Tilgangsansvarlig Marsboere 2020 VIP Himmelbarn Septemberhjertene 2018 August 2018 Assistert-jentene Februarbarna 2020

  Greit å kunne prate litt med andre ja.

  Har tatt de prøvene tidligere og ikke funnet noe. Gynekologen mente det bare var uflaks. Tror ikke han endrer oppfatning selv om han skulle visst om den kjemiske. Men har sagt til sambo at mister vi enda en gang til så får vi sjekke opp mer...
  Det er veldig blandet. Ønsket og drømmen er så stort og samtidig så er det "lett" å prøve distansere seg litt siden vi har mistet flere ganger.
  Ja, fra første positiv test er man igang med tanker og drømmer og forventninger...
   
 8. Verpesyk90 Forumet er livet Septemberlykke 2021 Snøfnuggene 2018 Januarlykke 2016

  Åå så trist :( jeg var bare 4+4 da jeg begynte å blø på søndag og når jeg tok blodprøve på mandag så var hcg-nivået allerede nede på 10, så mulig det har stoppet opp noen dager før jeg begynte å blø. Jeg tenkte at vi kom til å kjøre på denne mnd, men jeg fikk bare en notat på at det kunne være lurt å vente en mens før vi prøver igjen. Men det er så mange prøvere her inne som har vært igjennom sa og sier at det ikke er noe problem å bare kjøre på i tillegg til at da har man større sjans for å bli gravid igjen. Men når jeg leser nå at det kan være ikke alle restene er kommet ut så blir jeg jo litt bekymret for det.
   
  • Liker Liker x 1
 9. Verpesyk90 Forumet er livet Septemberlykke 2021 Snøfnuggene 2018 Januarlykke 2016

  Åneeei så trist. Så tungt det må ha vært. Jeg var egentlig klar for å prøve igjen med en gang, men når jeg leser dette så blir jeg litt usikker på om jeg tør. Hvordan vet man at det er klart for å prøve igjen? Fikk du undersøkelse? Jeg fikk bare et notat av legen på at det var greit å vente en mens før vi prøvde på nytt. Men har fått vite av så mange at det hadde bare med beregning av termin å gjøre og ikke av noen fysiske årsaker. Men nå var jeg bare 4+4 før jeg begynte å blø da. Så kanskje det er annerledes da.
   
 10. ..Kirsebær.. Elsker forumet Junilykke 2020 ♡


  Trist å høre om deg også - å miste er vondt uansett når :( Etter uke 8 er sjangsene for at det er igjen rester større. Når du mistet så tidlig tenker jeg at kroppen mest sannsynlig har klart å rydde skikkelig opp. Legene og jordmødrene gir litt ulike råd.. Man har jo alle så ulike kropper og svangerskap og det fins nok ingen fasit dessverre! Ser jo at mange har blitt gravide før mensen har kommet tilbake og at det har gått bra, så det er fult mulig! :) Det er skikkelig kjipt å tenke på å måtte vente helt på nok en mens, som jeg ser for meg kommer sent også etter en sa.. ..
   
 11. ..Kirsebær.. Elsker forumet Junilykke 2020 ♡

  Ok, kanskje han har rett da og at du har brukt opp uflaksen din nå..! Håper den sitter neste gang og at vi kan vinke med noen positive tester og gode følelser om noen uker her inne :)
   
  • Liker Liker x 1
 12. Eskimonika Forumet er livet Tilgangsansvarlig Marsboere 2020 VIP Himmelbarn Septemberhjertene 2018 August 2018 Assistert-jentene Februarbarna 2020

  Det er forskjell på om man er mentalt eller fysisk klar for å prøve igjen. Mentalt kan man bare kjenne selv, fysisk kan man vel kanskje ikke vite uten en sjekk.
  Det er kun etter den runden med cytotec jeg fikk beskjed om å vente. Har aldri vært tema etter SA altså. Og det er også forskjell på å miste så tidlig som 4-6 uker og senere. Ville ikke tenkt noe på det hvis jeg var deg hvis du ellers er klar.
  Tidligere sa de at man helst skulle vente en sykus, men det var pga terminberegning.
  Sikkert noen som fremdeles gir beskjed om å vente pga det, men tror det nå mest sies der det er nødvendig pga muligheten for rester. Når det da er aktuelt.
  I høst var jeg på sykehuset for sjekk ifm aborten, men den ble jeg henvist til før jeg begynte å blø og det var fordi legen min var redd for at det skulle ligge utenfor livmoren. Måtte sjekke det. På sykehuset ville de ikke klarere meg for videre prøving før hcg var falt ordentlig også. Fikk beskjed når de hadde fått svar på blodprøven om at det var iorden.
   
 13. Eskimonika Forumet er livet Tilgangsansvarlig Marsboere 2020 VIP Himmelbarn Septemberhjertene 2018 August 2018 Assistert-jentene Februarbarna 2020

  Håper det.
  Kan uansett ikke annet enn å prøve videre.
   
 14. spireblomsten Forelsket i forumet

  Melder meg inn her jeg :) hadde en ma som ble oppdaget man 7.mars hvor jeg skulle være i uke 12+1, men fosteret ble målt til uke 8+3.. Tok cytotec kur allerede sammen kveld hjemme. Blødde rikelig i to dager før det dabbet veldig av.. har bare spottet nå de siste dagene. Har bestilt meg UL i morgen for å se om det er noen rester slik at vi kan begynne igjen så fort som mulig, helst før jeg får mens igjen..Jeg fikk også beskjed om å vente en mens for at slimhinnene skulle bygge seg opp igjen, men jeg tenker kroppen ikke blir gravid før den er klar for det uansett så vi kjører bare på nå som jeg har sluttet å blø.
   
 15. Eskimonika Forumet er livet Tilgangsansvarlig Marsboere 2020 VIP Himmelbarn Septemberhjertene 2018 August 2018 Assistert-jentene Februarbarna 2020

  Leit dere mistet, Spireblomsten.
  Lykke til med UL imorgen og videre prøving.
   
 16. ..Kirsebær.. Elsker forumet Junilykke 2020 ♡

  Det var trist. Da var vi kommet ca like langt, bare med et litt ulikt forløp. Blir spennende å se fremover :) Jeg slettet alle gravideappene i går og lastet ned ovuview og fertility friend. Litt rar følelse. Jeg skal ikke på kontroll før om 4 uker, men tenker ikke at vi kommer til å være så forsiktige med beskyttelse - skjer det så skjer det :) Og ja - dersom slimhinnene er altfor tynne fester vel ikke egget seg likevel og så får man prøve i neste syklus :)
   
 17. spireblomsten Forelsket i forumet

  Jeg slettet også alle gravid appene og lastet ned fertility friend ;) Håper det klaffer fort igjen for oss alle :D
   
 18. Verpesyk90 Forumet er livet Septemberlykke 2021 Snøfnuggene 2018 Januarlykke 2016

  Ja klart det er forskjell på det. Jeg er ihvertfall mentalt klar for å prøve igjen :) Åja, da misforsto jeg litt. Det jeg tenker at for kroppen min var det nesten bare som en forsinket mens. Det var fortsatt litt uvirkelig at jeg var blitt gravid, så det etter noen dager nå så går det egentlig greit. For meg hadde det vært mye tyngre å miste bare noen uker seinere. Da kommer vi nok til å prøve på første el. Skal dere også det? Når forventer du el? Har du hart kluss i syklusen etter sa?
   
 19. Verpesyk90 Forumet er livet Septemberlykke 2021 Snøfnuggene 2018 Januarlykke 2016

  Ååå så trist :( Lykke til! Håper spiren sitter raskt igjen! [emoji173]
   
 20. Eskimonika Forumet er livet Tilgangsansvarlig Marsboere 2020 VIP Himmelbarn Septemberhjertene 2018 August 2018 Assistert-jentene Februarbarna 2020

  Vi fortsetter jo å prøve, men er ikke altfor keen på desember-baby så er ikke sikkert vi blir atlfor ivrige denne syklusen. Får se.

  Tror jeg har EL om en uke, men tar det ikke for gitt.
  Nei, ikke noe kluss etter jeg fikk igjen mensen igjen, men det har variert hvilken dag EL har kommet på (15-20).
   

Del denne siden