Sillynelly
Betatt av forumet
Har endelig tatt meg på tak å lage i stand flere porsjoner med henholdsvis potetmos og gulrot-og søtpotetmos. Fryser dem ned i litt store smaksprøver. Når de to mosene, samt en blanding av dem, er introdusert og akseptert, er planen å bruke resten av porsjonene som base for å introdusere flere smaker, samt kjøtt og fisk.
Er veldig ute etter gode ideer til hvilke smaker det er lurt å starte med. Det enkleste er jo hvis jeg kan ta litt av vår middag og tilsette mosen, slik som litt torsk, laks eller kylling eller pasta. Men vi spiser også mye ingefær, koriander og lime, som kan være mer krevende smaker for en baby , men som vi gjerne vil venne babyen til.
Babyen er 6 måneder.
Har du noen gode ideer til hvilke smaker som kan brukes? Hvor raskt gikk du frem med nye smaker til din baby?
Er veldig ute etter gode ideer til hvilke smaker det er lurt å starte med. Det enkleste er jo hvis jeg kan ta litt av vår middag og tilsette mosen, slik som litt torsk, laks eller kylling eller pasta. Men vi spiser også mye ingefær, koriander og lime, som kan være mer krevende smaker for en baby , men som vi gjerne vil venne babyen til.
Babyen er 6 måneder.
Har du noen gode ideer til hvilke smaker som kan brukes? Hvor raskt gikk du frem med nye smaker til din baby?