ugrei jm på føden

En tråd i 'November 2019' startet av Pulverheksa82, 28 Okt 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Trådstatus:
Stengt for ytterligere svar.
 1. B Elsker forumet

  Hjelpe meg, Det var voldsomt. Det var mye folk! Ja, en del kulturer er mer tilkneppet og alvorlige ja. Godt du slapp ha henne som jm.
   
  Last edited by a moderator: 2 Aug 2020
 2. Mica Glad i forumet Novemberbarna 19 Septemberlykke 2021

  Nja, tror ikke det stemmer helt. Tigerbaby hadde jo ønsket lenge om igangsettelse uten å få det.
   
 3. Katitzi Gift med forumet Marsboerne2017 Novemberbarna 19

  Tror jeg vet akkurat hvem du snakker om, er nok samme jm som kom på vakt da jeg hadde født og ventet på å få dra til barselhotellet.
  (vil ikke legge ut navnet hennes).

  Redigert bort detaljer pga fordi en ikke skal kunne kjenne igjen navn på helsepersonell.

  Hotellet har en etasje som er for barsel, men det har vært mye folk innom både føde og barsel helt siden midten av oktober værtfall. Men akkurat den dagen jeg fødte var det kun jeg og ei annen som fødte på dagvakta værtfall. Så sånn sett var det grei dag jeg fødte, og jeg fikk 2 dager (eller knappe 48 timer) på barselhotellet før de stengte den for helgen (gudene forstå hvorfor).
   
  Last edited by a moderator: 2 Aug 2020
 4. Pulverheksa82 Betatt av forumet Himmelbarn

  jeg å, men de hadde ikke ledig før to dager før termin :shifty:
   
 5. Pulverheksa82 Betatt av forumet Himmelbarn

  de jobber tredelt turnus der, i tillegg til at de rullerer med å jobbe på føden, barsel og barselhotellet, så man kan være heldig å ikke møte på samme udugelige mennesket, evt skikkelig uheldig å møte på personen når du kommer inn på føden, så etter etpar dager på barsel, så på hotellet om du skulle dra innom der før hjemreise :banghead::eek::nailbiting::nailbiting::joyful::joyful::joyful::joyful:
   
 6. Tigerbaby Forumet er livet Tilgangsansvarlig Novemberbarna 19 Himmelbarn Oktoberlykke 2019 Assistert-jentene

  Ooh yes, flere som misliker henne.. nesten litt synd i henne. Jeg holdt på å tygge av henne hodet da hun ikke ville høre på meg under ctg..
  Jeg er 42+2 Nå.. ble først tilbudt igangsettelse 41+4, startet 41+5 fordi jeg ville vente på mannen, ble jo forespeilet at det kunne gå så fort og gæli :hungover: Da hadde jeg masa masse allerede.
   
  Last edited by a moderator: 2 Aug 2020
 7. dagosi Gift med forumet Novemberbarna 19 Himmelbarn

  Ja var ganske mange der, å kun få man faktisk rakk å bli kjent med. Jeg fikk jo i tillegg en haug folk på nyfødt intensiven å forholde meg til, så gikk litt i surr hvem som jobbet hvor å hvem som var hvor. pluss hode mitt hang jo ikke helt på plass, spesielt de første dagene. La heller ikke merke til andre pasienter og slikt. Men følte alle kom å dro å jeg ble liggende igjen som en krøpling. lå vell på barsel i 5 dager før jeg kunne flytte inn på nyfødt intensiven. Å føltes som en hel måned.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 8. Weraw Første møte med forumet

  Tror dessverre jeg var så "heldig" at jeg fikk æren av å møte omtalte jm på barsel.

  Redigert bort detaljer pga skal ikke kunne gjenkjenne helsepersonell.

  Mitt opphold var midt under korona, så jeg var alene og hadde enerom på barselavdelingen. Oppførselen til vedkommende var langt under det en kan forvente av pleiepersonalet. Jeg opplevde vedkommende som "truende" og lite omsorgsfull.
  Jeg hadde hatt KS for 6 timer siden, og hadde fått morfin. Jeg var også helt alene med vedkommende. Av overnevnte grunn valgte jeg å ta lydopptak, slik at jeg kunne bevise hva som faktisk skjedde. I ettertid er jeg svært glad for at jeg gjorde det. Vedkommende har i senere uttalelse beskrevet meg som mentalt ustabil, faktisk var hun bekymret for psykose. Lite samarbeidsvillig var jeg også... brydde meg ikke om barnet osv- jeg har ikke sett maken til forsøk på karakterdrap tidligere. Ingenting av dette har hun journalført. Dette er uttalelser hun har gitt i etterkant, når hun fikk vite at jeg skulle klage. Det hun har journalført er motstridende og beskriver meg som oppgående og omsorgsfull med barnet... Alt i alt en forferdelig opplevelse! Ledelsen på UNN har beklaget forholdet, men jeg blir å klage henne inn som enkelthelsepersonell til fylkesmannen, da jeg er opptatt av at ingen andre skal oppleve slikt på barsel.
   
  Last edited by a moderator: 2 Aug 2020
 9. Ceres_ Glad i forumet Novemberbarna 19 Himmelbarn

  Å herregud! Forferdelig at du skulle oppleve noe sånt.
  Og utrolig at du var kvikk nok til å ta lydopptak, det var utrolig driftig.
  Jeg skulle nok ha gjort det under to av mine fødsler/opphold på barsel, journalfalsk i ettertid da jeg søkte om pasientskadeerstatning, sårt og vond ekstra belastning etter en fæl opplevelse.

  Håper det går bra med deg :Heartred
   
  Last edited by a moderator: 2 Aug 2020
Trådstatus:
Stengt for ytterligere svar.

Del denne siden