Tvillinger :)

En tråd i 'Februar 2018' startet av Ønskebarnjuni, 14 Jul 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Ønskebarnjuni Betatt av forumet

  Hvor mange er vi som venter tvillinger?
  Hvordan er formen deres og hvilke tanker har dere om å vente tvillinger?

  Jeg er gravid med tvillinger. Ble satt inn to egg ved prøverør, så var litt forberedt på at det kunne være to. Men ble ganske satt ut alikevell. Vet jo ikke heilt hva som venter med to babyer på en gang. Formen er overraskende bra, litt småkvalm og morgenen og dersom jeg ikke spiser ofte nok. Men jeg er veldig trøtt!
   
  • Liker Liker x 2
 2. Frk. Lost Forelsket i forumet Febbisbebbis'18

  Veldig sjokka da jeg fant ut at det var tvillinger! Hadde misforstått dette med arvelighet så trodde ikke det at vi har noen tvillinger tilbake i slekta betydde noe. Mannen var derimot sjokkerende rolig, da han også var feilinformert, og hadde fått for seg at deg var type 40% sjanse for tvillinger! Haha aner ikke hvor han fikk det fra :hilarious:

  To uker senere og det begynner endelig å synke inn hehe! Veldig glad :D

  Utroolig trøtt ja! Og også kun bittelitt uggen om morgenen av og til :) også begynt å bli akutt veldig sulten, som kan føre til litt grining om ikke jeg får inn noen kalorier asap :p
   
  • Liker Liker x 1
 3. Ønskebarnjuni Betatt av forumet

  Godt mannen tok det rolig da :joyful:, men det er ett sjokk ja. Venter du også toeggede?
   
 4. Frk. Lost Forelsket i forumet Febbisbebbis'18

  Ja det var det aller mest sannsynlig sa de :) litt letta der da det visst er mindre risikoer etc, så det er jo greit :)
   
 5. Ønskebarnjuni Betatt av forumet

  Fikk samme beskjed som deg, mest sannsynlig toeggede elles så hadde de delt seg veldig tidlig. Men siden jeg fikk satt inn to egg ved ivf er de nok toeggede. Veldig spent på om det blir to gutter/jenter eller en av hver.
   
 6. Frk. Lost Forelsket i forumet Febbisbebbis'18

  Ja ikke sant. Spesielt i ditt tilfelle ville det vært veldig usannsynlig og spesielt om det blir eneggede! :eek: Jaa, i hodet mitt er det definitivt to jenter, mens mannen holder en knapp på en av hver (som jo i teorien det er større sannsynlighet for hehe).
   
 7. Ønskebarnjuni Betatt av forumet

  Jeg blir så fort sliten og anpusten for tiden. Hvis jeg går fra kjelleren og opp i andre etasje dunker hjertet og jeg puster og peser. Andre som har det slik?
   
 8. Februarspire2018 Flørter med forumet

  Jeg blir også fort sliten! Kan nesten ikke gå litt uten at jeg puster og peser og hjerte dunker! Er vell ganske normalt:)

  Har dere begynt å få mage? Jeg er 11+ 5, og magen står ut. Usikker på om jeg bare er veldig oppblåst, eller om det faktisk er gravidmage. Har litt ekstra på kroppen da[emoji1]
   
 9. Ønskebarnjuni Betatt av forumet

  Jeg er 12+0 i dag og har de siste dagene merket at magen kommer. Har vert mye oppblåst tidligere, men nå virker det mer som gravidmage. Buksene strammer og noen topper er plutselig stramme over magen. Kjekt at magen begynner å komme :)
   
 10. Februarspire2018 Flørter med forumet

  Har du merket noe til at symptomer forsvinner og mer energi etterhvert som du kom over de første 3 månedene? Idag har jeg plutselig hatt masse energi.. Veldig uvant i forhold til hvordan det har vært de siste månedene!
   
 11. Ønskebarnjuni Betatt av forumet

  Merker at jeg ikke er like kvalm lenger, og kanskje litt mer energi, men fortsatt ganske ofte trøtt:rolleyes: Så jeg venter fortsatt på all denne lovnaden om mer energi nå etter 12 uker. Men kjekt å høre at du har fått tilbake energien, håper det fortsetter slik :) Jeg har ferie og nyter late dager, men gleder meg litt til å komme meg på jobb igjen og i bevegelse :facepalm: Blir veldig lat av å ha fri:rolleyes:
   
 12. Februarspire2018 Flørter med forumet

  Idag er jeg helt kaputt igjen.. så tror bare det var noe forbigående i går... Hodeverken er også tilbake for fullt.. Men kan jo håpe på annenhver dag[emoji1][emoji1305] Er godt å ha noe som drar enn i gang som å gå litt på jobb. Jeg arbeider bare 30% nå, det holder! [emoji85]
   
 13. Ønskebarnjuni Betatt av forumet

  Å nei, får håpe du fort blir bedre igjen :) Kan fort bli for mye med 100 % jobb ja, men det finner jeg jo fort ut..
   
 14. Frk. Lost Forelsket i forumet Febbisbebbis'18

  Har endelig litt mer energi men tror det er for det er kaldt og regnete her hjemme mens jeg hele sommeren har vært i sol og varme (og knapt hatt energi til å gå fem meter), så det var egentlig ganske deilig!:p grudde meg skikkelig til første jobbdag etter ferien i dag men det gikk heldigvis fint! :) Føler jeg har litt gravidmage på kvelden men ellers bare litt ekstra å ta i ;p Er bare 11+1 da!
   
  • Liker Liker x 1
 15. Februarspire2018 Flørter med forumet

  Varmen har hatt mye å si her også[emoji23] Bedre med litt kjøligere luft[emoji1] Magen min poppet ut i løpet av uke 11.. og nå passer jeg ingen av buksene mine lengre! Så har startet med gravidbukser[emoji1305] Deilig å gå i!
   
 16. Frk. Lost Forelsket i forumet Febbisbebbis'18

  Ja måtte kneppe opp buksa da jeg la meg i sofaen etter jobb :p så må vel krype til butikken og kjøpe meg et par jeg også! Åå gleder meg til skikkelig mage da :D
   
 17. Ønskebarnjuni Betatt av forumet

  Jeg måtte kneppe opp buksen mens vi var ute og spiste...:facepalm: tror det er tid for å kjøpe gravidbukser ja :hilarious:
   
  • Liker Liker x 1
 18. Februarspire2018 Flørter med forumet

  Jeg har vært så heldig å arvet to stoore poser med gravidklær fra søsteren min, som fikk tvillinger i februar! [emoji1] Så jeg begynte tidlig med å bruke de...
   
  • Liker Liker x 1
 19. Frk. Lost Forelsket i forumet Febbisbebbis'18

  Så greit! Og så gøy med en søster som også har tvillinger da! Og så i februar! :joyful:
   
 20. Februarspire2018 Flørter med forumet

  Ja er gøy det! [emoji1] De kom 14. februar, og jeg har termin 16 febr. Selvom de nok kommer i januar:) Kan arve mye av dem også, de har jo mhe dobbelt opp[emoji1]
   

Del denne siden