Tvillinger :)

En tråd i 'Februar 2018' startet av Ønskebarnjuni, 14 Jul 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Astrid 92 Glad i forumet

  Her går det i dobbelt amming om natta og enkel om dagen [emoji4] dei får ikkje noe annet enn mm! Men mannen er heime enda og hjelper meg om natta når eg klarer å vekke han! Orker ikkje være våken i over 1 time ved å amme dei kvar for seg[emoji23]
   
  • Liker Liker x 1
 2. Maddie89 Andre møte med forumet

  Gratulerer til alle med sine 2 små[emoji7][emoji173]️

  En liten oppdatering fra oss. Gutta våres kom jo 12 uker før termin, og har nå blitt 16 uker gamle[emoji170] Tv2 ble skrevet ut av sykehuset 1 uke før termin, og veier nå ca 4,5kg. Tv1 hadde en mye tøffere start og ligger fortsatt på sykehuset med pustestøtte og sondeernæring. Han veier ca 3,7kg, så begynner å bli stor gutt han også[emoji170] Begynner å bli rimelig lei sykehus nå etter 5 mnd(1mnd før de ble født også) [emoji849] Men viktigste er at lillegutt blir frisk, så vi får bare holde ut litt til!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. Frk. Lost Forelsket i forumet Febbisbebbis'18

  Gratulerer! Dere er tøffe! Litt av en start :( forstår godt du er lei sykehus! Men godt de legger på seg og kommer seg! Masse lykke til!! <3
   
  • Liker Liker x 1
 4. MrsMille Betatt av forumet Marsboerne 20 18

  Så godt å høre at det går bedre med gutta[emoji170] De begynner jo å bli store nå. Håper Tv1 kommer seg snart også[emoji854]

  Skjønner du er lei sykehus! Vi var der i 6 uker og jeg ble gal. 3 uker før de kom og 3 uker etter. Gutta våre kom bare 5 uker før. Lillegutt tv2 måtte tilbake og operere forrige uke så da ble det en uke til på sykehuset. Heldigvis gikk det fint, så nå håper vi vekta øker. Veier bare 2,2 kg 7 uker etter fødselen[emoji57]
   
  • Liker Liker x 1
 5. Ønskebarnjuni Betatt av forumet

  Så godt å høre at det går bra med dere :) Og så store guttene dine begynner å bli:Heartblue:Heartblue Håper du snart har begge guttene dine hjemme, forstår godt du er lei av sykehus nå!
   
  • Liker Liker x 1
 6. Maddie89 Andre møte med forumet

  Godt å høre at det går bra med guttene deres også! Å, så liten[emoji170]
   
 7. Ønskebarnjuni Betatt av forumet

  Hvordan går det ned dere og tvillingene? :)
   
 8. Frk. Lost Forelsket i forumet Febbisbebbis'18

  Første uka aleine på dagtid og det er travelt! Spesielt siden han ene har hatt noe som plager ham så det er mye skriking og amming hele dagen :arghh: men i dag har det for første gang gått veldig fint!

  Veldig kjekt når de nå holder blikket, smiler og kikker på ting! Gleder meg til fortsettelsen!:cat: Hvordan går det med deg?
   
 9. Ønskebarnjuni Betatt av forumet

  Enig i at det er travelt! Og spesielt vanskelig NPR en skal prøve å trøste/bysse med to stykk.. Men godt du ser at det går bra noen dager også :)

  Noen dager er bra, noen andre mer krevende.. Men begynner å då litt mer kontroll nå. Prøver å komme meg ut på en trilletur hver dag. Da sover tvillingene godt og mor får beveget seg litt. Blir mye sitting med all denne ammingen!

  Syns også det er en kjekk tid nå. Helt fantastisk når de smiler :)
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden