Trening!

En tråd i 'August 2019' startet av Celsius, 28 Nov 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Julemoms Glad i forumet Sensommerbarna 2019

  Trent 40 min styrke + spinningtime i dag :smiley-angelic003
  Koser meg med clauthaler og nyter mobiltid!
   
  • Liker Liker x 1
 2. Annema93 Glad i forumet Sensommerbarna 2019

  Nettopp vært på en styrketime og tok ca 50 burpbees. Fikk en dårlig følelse etterpå, håper ikke jeg har ødelagt noe.. Er jo bare 3+5 så formen er egentlig fin enda, selvom jeg kjenner at det skjer noe der inne.
   
  • Liker Liker x 1
 3. Celsius Betatt av forumet Sensommerbarna 2019

  Så bra:smiley-bounce012 stå på:smiley-bounce012
   
 4. Celsius Betatt av forumet Sensommerbarna 2019

  Tror ikke det har så mye å si om du er vandt med å trene sånn :) du vil kanskje merke det etterhvert, at du må trappe ned litt på intensiteten:) iallefall det jeg har lest meg fram til:)
   
 5. Annema93 Glad i forumet Sensommerbarna 2019

  Ja, er jo egentlig vant med det, men tror jeg skal kutte litt på akkurat den øvelsen fremover, blir jo som et lite slag på magen hver gang jeg slenger meg ned på bakken.. Men det går nok helt fint :)
   
 6. Prøver2018 Forumet er livet Sensommerbarna 2019

  Ble en mil på ski i dag. Bestemte meg for å droppe å følge med på pulsen og heller bare holde meg på et behagelig nivå. Ser i ettertid gjennomsnittspulsen var 166. Kanskje litt høyt for en hel time, men satser på det går fint i og med at kroppen er vant med det :woot:
   
  • Liker Liker x 2
 7. Kobberfruen Glad i forumet Sensommerbarna 2019

  Jeg tenker at så lenge vi trener på et nivå vi er vant til fra før, så går det helt fint. Det er jo ikke nå vi skal sette ny pers i markløft eller løpe dobbelt så fort som ellers:D. Jeg skal fortsette med løpeturene og vektløftinga så lenge jeg klarer. Løper mellom 8-15 km 3-4 dager i uka, og optimalt sett 2 styrkeøkter med tunge vekter også. Har droppet maksløft i markløft nå fordi jeg ikke klarer å ha på det beltet som stabiliserer korsryggen ved tunge løft. Noen som har erfaring på graviditet og tung styrketrening? Jeg har jo lest meg opp på at det går bra så lenge man modifiserer etter hvert.
  Jeg sluttet å løpe i 6 måned sist gang, og løftet ikke vekter i det hele tatt (6 år siden). Sluttet å trene fordi alle rundt meg sa at det ikke var så lurt å trene så hardt:dead:.
  Denne gangen skal jeg trene til jeg ligger på fødestua så sant ikke noe spesielt oppstår.
   
  • Liker Liker x 2
 8. duria Elsker forumet Sensommerbarna 2019

  Jeg har vært superslapp denne uka. Var på Sats tidligere i dag og stod klar til å kaste opp, men klarte meg gjennom økta uten å merke alt for mye til kvalmen. :) Jeg jobber så mye for tiden, men jeg håper jeg skal klare 2 økter i uka... Nå har hundene vært hos «farmor» i halvannen uke, så når de er tilbake blir det forhåpentligvis mer tur også!
   
  • Liker Liker x 3
 9. Prøver2018 Forumet er livet Sensommerbarna 2019

  Skal nok være greit det altså! Jeg fikk beskjed av legen om å fortsette med trening, men å roe litt ned på vektene og intensiteten bare :) Men det er litt vanskelig å roe ned når kroppen føles bra. Tenker den sier fra hvis vi tar i for mye.
   
  • Liker Liker x 2
 10. Camomilla Blir kjent med forumet

  Enig. Tren ivei. Når det gjelder styrketrening så er det vel buktrykket man skal tenke litt på. At man ikke skal få FOR mye trykk ned mot bekkenbunnen.
   
  • Liker Liker x 2
 11. Julemoms Glad i forumet Sensommerbarna 2019

  2. Styrkeøkten denne uken. Går bare nedover med antall i uken :shy: lite kvalm i dag så da ble det en økt. Men merker jeg blir mer kvalm under treningen, noen andre som har samme erfaring?
   
  • Liker Liker x 1
 12. duria Elsker forumet Sensommerbarna 2019

  Jeg har ikke vært på trening denne uka, men skal i morgen, en uke siden sist. Jeg har vært så insane trøtt og sliten.
   
 13. Celsius Betatt av forumet Sensommerbarna 2019

  Syns folk her er flinke jeg:)
  Selv sliter jeg veldig med å komme igang igjen:sorry:
   
 14. Panservogn Flørter med forumet Sensommerbarna 2019

  Jeg tvinger meg opp og ut med kvalmen. Trening og frisk luft hjelper. Jeg driver med crossfit og har gjort det i fem år. Føler meg veldig trygg på det og det er mange gravide her også. Vi blir ivaretatt av gode trenere med erfaring og kompetanse både på kropp og helse. Jeg skal trene og holde meg i form så lenge kroppen tillater det. Blir jo naturlig justeringer ettersom tiden går mtp magen osv.
   
 15. Prøver2018 Forumet er livet Sensommerbarna 2019

  Hvordan gjør du det på crossfit nå? Trener dette selv, og jeg har foreløpig holdt meg unna fellestimene, fordi jeg ikke er så keen på å forklare hvorfor jeg tar det litt rolig. Alle er jo vant til at jeg pusher på liksom :p Men jeg syns det er kjedelig å trene alene, så jeg gleder meg til å kunne si det, og bli med på timer igjen!
   
 16. Panservogn Flørter med forumet Sensommerbarna 2019

  Jeg trener som normalt. Er i uke 7 nå og ser ingen grunn til å holde igjen. Man kan jo alltid skylde på litt dårlig skulder eller rygg om man vil ha litt lettere vekter på. Ellers kjører jeg på det jeg føler for. Holder nok litt igjen på maks puls. Gjør alle øvelser normalt foreløpig. Går helt fint for min del. Men det viktigste er vel å lytte til kroppen hele veien. Folk får bry seg om sine egne saker så gjør du som du vil og andre har ikke noe med hvordan eller hvorfor du gjør ting. Egentlig. Hehe! Så tren og kos deg ;)
   
 17. Prøver2018 Forumet er livet Sensommerbarna 2019

  Okei :) Jeg er 5+4 nå, og kjenner at jeg holder nok litt mye igjen. Greit nok at de ikke har noe med det, men det er et lite miljø her og jeg er der vanligvis 4 ganger i uken, så det blir nok lagt merke til :hilarious: Får bare finne på en skade eller to tror jeg, for det blir kjedelig å drive på alene til midten av februar :p Har du tenkt til å være med på open?
   
 18. Julemoms Glad i forumet Sensommerbarna 2019

  Jeg blir kvalm utover treningsøkten og merker det hjemme og når jeg har det travelt. Nå har jeg pause fra husarbeid da kvalmen kom mer og mer. Tydeligvis trigges kvalmen av tempo. Men veldig godt å ha symptomer som kommer iblant :)
   
  • Enig Enig x 1
 19. Panservogn Flørter med forumet Sensommerbarna 2019

  Open har jeg ikke tenkt så mye på. Det får jeg ta stilling til når den tid kommer. Aner jo ikke hvordan form eller kropp føles da. Men man kan jo helt sikkert være med tenker jeg! Evnt kjøre øktene for seg selv for moroskyld :)
   
 20. Julemoms Glad i forumet Sensommerbarna 2019

  Fin form nå på morgenen så tok meg en rask økt Her er det bukser som allerede er for små så greit å være litt i bevegelse. Spiser så mye ekstra pga kvalmen nå :playful:
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden