Synptomer

En tråd i 'Mars 2016' startet av Lillingen, 21 Jun 2015.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. FrøkenAngst Glad i forumet

  Sinnsykt trøtt og etter en time veldig våken og trøtt igjen etter en time. En del murringer og vond korsrygg! Banan smakte råttent her om dagen og bensin lukta overveldende bensin! ;-)
   
 2. perla83 Forelsket i forumet Julibarna 2019

  Her er jeg veeeeeldig trøtt hele tiden, våkner tidlig, men kunne ha sovet flere ganger i løpet av dagen. Er småkvalm, kan ikke drikke brus f.eks, da blir jeg kvalm. Å så har jeg murringer i magen.
   
 3. Mamsemoms Forumet er livet Februarlykke 2016

  Jeg brekker meg mye men har ikke kastet påå enda. VELDIG glad or det. Forrige sk hadde jeg ekstrem svangerskapskvalme og spydde hver dag i 8 mnd :p
  Nå er jeg veldig trøtt, brekker meg av å tenke på ekle ting, av ekle lukter eller syn haha. Fornøyd så langt. OG oppblåst i magen! herregud ser ut som det er en baby der inne ja.
   
 4. Tatovertmamma Flørter med forumet

  Er konstant småkvalm.. Føler meg helt ubrukelig.. Ikke kvalm nok til å bli liggende, men ikke oppegående nok til å fungere som et menneske... Hjelpes for noen lange mnd dette skal bli om dette ikke går over :sorry:
   
 5. Devine84 Gift med forumet Marslykke 2016

  Är inte såå trött igentligen. Mår ganska bra , inget illamående. Dom symptomen jag har nu är att brösten är ömma och att det föregår massa i magen från det jag stiger upp till det att jag somnar :) sover dåligt också .
   
 6. Pink Elsker forumet Sommerfuglene Desemberlykke 2018

  Masse masse murringer, superømme bryst, småkvalm og utrolig trøtt :)
   
 7. Mamsemoms Forumet er livet Februarlykke 2016

  Jeg blir helt satt ut av hvor trøtt man er altså. Sånn her var det ikke sist! Jeg blir aldri våken :p
   
 8. Salvia Forumet er livet VIP ❤️ Augustlykke 2020 ❤️ Julibarna2014

  Bare murringer, foreløpig. Skulle hatt mensen i går, så det er vel litt tidlig å få noe særlig symptomer ennå. :)
   
 9. Lykkeønske Forelsket i forumet

  Kjenner nesten ingenting enda, så vanskelig å tro på det siden begge tidligere graviditeter slo ut med kvalme, dårlig matlyst og vonde pupper med en gang. Har litt stikninger i magen, og vondt i ryggen, men kan vere naturlig etter en del bøying og vondt i keisersnittsår.
   
 10. Themis85 Flørter med forumet

  I tillegg til å være dødstrett har jeg nå begynt å fryse noe besatt. Sol og varmt ute, men jeg sitter med strikkejakke på på jobb. Fikk noen spørsmål... :p
   
 11. Mammatil2iapril Andre møte med forumet

  Har ekstremt matlyst. Fra morgen t.o.m. ettermiddag. Og ellers menslignende smerter. De kommer og går. Noen ganger er de borte når jeg sitter men skal jeg reise meg får jeg kjempe vondt og sette meg igjen for så å reise meg sakte. Liksom at det strekker inni der. Og litt ømme bryst. Og temmelig oppblåst
   
  Last edited: 29 Jun 2015
 12. Jannicke Dahl Holøyen Første møte med forumet

  veldig trøtt, vondt i bryster xD
   
 13. FrøkenAngst Glad i forumet

  Klart å dra på meg en sinnsyk forkjølelse! Ligger rett ut med med nysing, halsvondt, svimmel, vondt i øra og sinnsykt trøtt! Jobber selvfølgelig masse nattevakt denne uka pga sykemeldinger og ferieavvikling. Sovet nesten hele dagen i dag :-/ vil bli frisk!!
   
 14. Sulten Glad i forumet Marslykke 2016

  Jeg er så kvalm og uggen...:grumpy: Puppene er kjempeøm og hoven.. Og så er jeg i tillegg blitt skikkelig lett irritert i det siste! Stakkers samboeren får jo gjennomgå for hver minste ting... :banghead:
   
 15. Skiphop Flørter med forumet

  Syyyyykt trøtt!!! Og har begynt å få litt ømme pupper :p
   
 16. Themis85 Flørter med forumet

  "Wow puppene dine har vokst allerede!" utbrøt kjæresten fornøyd i går.
  :p
   
  • Liker Liker x 1
 17. Soltrollet89 Blir kjent med forumet

  Småkvalm innimellom og har mensenlignende smerter. Føles nesten ut som det er mensen som er på vei, men vet jo selv at det ikkje stemmer :p hehe
   
 18. perla83 Forelsket i forumet Julibarna 2019

  Jeg er syyyykt trøtt hele tiden, har ikke vært mer enn det, og litt murringer, men i går kom de litt ømme puppene mine. Så godt tegn at det kommer litt mere, men håper ikke kvalmen kommer. Den har enda ikke meldt sin ankomst.
   
 19. Emvi Flørter med forumet

  Har ikke ett eneste symptom jeg.o_O
   
 20. karma1 Flørter med forumet

  Bra vi er flere, har ingen symptomer jeg heller..
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden