Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hvorfor er ikke sukrin ekte vare?Sukker, jeg liker best ekte vare
Hvorfor er ikke sukrin ekte vare?
Men hvis dere skulle i en barnebursdag ville du ha foretrukket at kaken var bakt med sukker eller sukrin?Er litt skeptisk til søtstoffer, ville heller begrense mengden søt mat enn å erstatte sukkeret liksom.
Klart, hun får det jo i seg, men det er ikke noe vi går inn for.
Jeg og,bare begrenser det.....Sukker, jeg liker best ekte vare
Men hvis dere skulle i en barnebursdag ville du ha foretrukket at kaken var bakt med sukker eller sukrin?
Sukker er jo også behandlet ;-)Det er ikke sukker, det er noe som er behandlet for å bli en søtning. Jeg vet at det ikke er tilsatt noe kunstigesøtningstoffer, men for å få sukrin så må det gjennom en lang prosess. Jeg erstatter ikke slike varer. Vi lever helt normalt og har ett helt normalt forhold til sukker Og det er jeg opptatt av at barna mine skal ha også
Sukker er jo også behandlet ;-)
Men hva er et naturlig forhold til søtstoff i dag? Vet alle hvor mye sukker man faktisk får i seg? Fra bla fra posesaus og tacokrydder.. Så med mindre man lager all maten selv fra bunn blir det jo en hel del sukker..Joda, den er behandlet på en helt annen måte. Sukrin blir behandlet litt som vin, den har blant annet gjæret. Det blir ikke sukker. Skjønner ikke hvorfor man bare ikke kan ha ett naturlig forhold til sukker jeg? Ingen tar skade av litt sukker som i kake engang i blant.
Jeg spiser ikke sukker hverdag jeg ikke barna mine heller.
Men hva er et naturlig forhold til søtstoff i dag? Vet alle hvor mye sukker man faktisk får i seg? Fra bla fra posesaus og tacokrydder.. Så med mindre man lager all maten selv fra bunn blir det jo en hel del sukker..
Jeg spør fordi jeg er super skeptisk til begge deler, sukker er bevist skadelig, sukker påvirker barn 10 ganger mer enn voksene, sukker er betennelsefremmende ++ mange negative helse effekter er bevist fra forskere.
Sukrin er et såpass nytt produkt som jeg tror vi vet for lite om..
Sukker har vi da fått igjennom kosten i veldig veldig mange år. Og litt trenger vi sukker. Og ett normalt forhold skader da ingen? Hvorfor ikke lage maten fra bunnen av da? Maten smaker jo også da mye bedre
Jeg tror alt fokuset på dette som det er i dag skaper ett slags hysteri der folk tyr heller til kunstigesøtninger, erstatning for søtning enn det naturlige produkt som har vært i vår kost i veldig mange år.
Alt det nye er jeg skeptisk til, jeg synes det er helt greit at min sønn får en brødskive på lørdag med syltetøy, ha sukker på grøten osv så lenge man ikke oppfostrer barna på sukker.
Jeg har vokst opp slik og det mener jeg er for oss er det riktige.