St. Olav Hospital, Trondheim

En tråd i 'Fødesteder i Norge' startet av Babyverden, 23 Nov 2012.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Nimbus2001 Forelsket i forumet MayDay2021

  Da jeg fødte i 2015 var det helt fullt på både barsel og hotellet så de måtte gjøre om en fødestue til barselrom, da med flere som nettopp hadde født. Partnere ble sendt hjem over natta og fikk komme tilbake morgenen etterpå. Heldigvis noen som skulle hjem dagen etterpå så fikk plass på hotellet fra kl 12.
   
 2. Kristin90 Forumet er livet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤ ♡Julekulene 2021♡

  Noen som har vært på OUL i det siste og fikk ha med partner?:)
   
 3. Marthhee Glad i forumet Himmelbarn

  Dere som har født på st.olavs og som sliter med angst, er de god og støttende på dette? Får man egen jordmord som man rekker å bli trygg på før førdsel, osv? Vurderer keisersnitt pga angst og klaustrofobi, men har hørt det gjør sykt vondt i flere uker etterpå, så er litt usikker. Kanskje jeg kunne klart en vanlig fødsel om jeg hadde fått god oppfølging før, under og etter.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. EXIA Flørter med forumet

  Noen som har født på St. Olavs nylig og vil fortelle litt om hvordan ting fungerer på barsel/barselhotellet?
   
 5. Førstespire123 Flørter med forumet MayDay2021

  Fødte på st.olavs 12. Mai og er superfornøyd med alt der! Jordmødrene og studentene var kjempeflinke og vi følte oss veldig godt ivaretatt både under fødsel og etterpå. Vi var bare på barselhotellet i noen timer siden jenta vår fikk gulsot og måtte tilbake på sykehuset for å behandle det. Barselhotellet er som et vanlig hotellrom, men det kommer jordmødre inn for å sjekke babyen og hjelpe til hvis det er noe man trenger hjelp med. De har ikke klær til baby der, så det må man ha med selv, men de har alt av bleier, Stelleutstyr og bind. Maten spiser dere enten nede i kantina eller så kan dere ta det med opp på rommet å spise der. Hvis man vil være i fred henger man bare opp lapp på døra om ikke forstyrr. Barsel var fullt da vi var der så vi ble innlosjert på en fødestue, men det gikk helt fint. Jordmødrene var kjempesnille og hjalp til hvis vi trengte hjelp, de kom jevnlig innom men hvis vi lurte på noe kunne vi bare dra i en snor så kom de inn. Pga Korona ble all mat servert på rommet.

  Alt i alt så er vi superfornøyd med st.olavs og syntes absolutt alt av personale der var kjempetrivelig og hjelpsom!
   
  • Liker Liker x 2
 6. vibe Blir kjent med forumet

  Vet ikke om du har gjort det allerede, men man kan spørre om å få egne samtaler med jordmor/fødselslege på St. Olavs noen ganger før termin. Legen eller jordmoren din vet vel bedre hvordan man går frem da :)

  Forøvrig er det som andre sykehusavdelinger - man har vaktskifte som vanlig. Men hvis de vet du har angst, kanskje de finner en løsning sammen med deg?
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 7. Marthhee Glad i forumet Himmelbarn

  Høres kjempebra ut! Går man da der i tillegg til sin vanlige jordmord? Eller er det hun som må henvise kanskje? : )
   
 8. vibe Blir kjent med forumet

  Hun må henvise videre :)
   
 9. Marthhee Glad i forumet Himmelbarn

  Takk:Heartred
   
 10. Kristin90 Forumet er livet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤ ♡Julekulene 2021♡

  • Liker Liker x 1
  • Vinner Vinner x 1

Del denne siden