Skravletråd

En tråd i 'Mai 2020' startet av Alvea-, 27 Aug 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. !Blomsten! Glad i forumet Maiblomstene 2020 Oktoberskattene 2015

  Litt samme her og :p må bevege meg rolig og konsentrere meg om å ikke få brekninger!
   
 2. Stinky Elsker forumet Himmelbarn ⭐ Julestjernene 2020 ⭐️

  God vi er flere :p Jeg må bevege meg rolig uansett på grunn av bekkenet. Håper virkelig det bedrer seg etterhvert!
   
 3. strikkemy Betatt av forumet Maiblomstene 2020

  Har blitt spurt litt «på tull» på jobb i forbindelse med at vi endelig er full stab, at «du er ikke gravid nei» og «nå må ikke en av dere bli gravide». Jeg skjønner at det er tull, men når man står der og vet at testen er positiv er det vanskelig å unngå å tenke shiiiit..
   
 4. marithe Forumet er livet Maiblomstene 2020 August 2018

  Noen få dager etter at jeg hadde oppdaget MA i uke 12 var det en venn av pappa som spøkte med at nå var det vel på tide at jeg også fikk unge. Om jeg ikke visste hvordan man laget dem var det bare å spørre dattera hans. (Hun og jeg er jevngamle) Dårlig spøk og dååååååårlig timing. Generelt vanskelig å spøke om svangerskap. Brått treffer det noen helt utilsiktet. Bra du vet det bare er tull:)
   
 5. strikkemy Betatt av forumet Maiblomstene 2020

  Huff.. virkelig ikke greit. Ja, ble også spurt noen dager etter min første SA om vi ikke skulle få snart. Akkurat der og da var det lettest å svare hehehe neeiii, men hvis noen spør slike spørsmål til meg flere ganger så sier jeg at det ikke er greit å spørre om, og at det er privat. Man vet aldri hva folk har gått og går gjennom.. Hvorfor tror folk at det er deres businessss...
   
 6. Alvea- Betatt av forumet Maiblomstene 2020

  Jeg sier nei... :sad010
  Jeg var hos jordmor på onsdag og til slutt så lurte hun på om jeg hadde noen tanker eller bekymringer. Fortalte da at jeg var veldig usikker på terminen hun hadde satt (de bruker 28 dagers syklus) i og med at jeg kun hadde hatt to menstruasjoner siden forrige fødsel og forrige syklus var over 40 dager.
  Hun foreslo da å bestille time til tidlig ultralyd dersom dette plaget meg, men at det ble opp til sykehuset å bestemme om de skulle kalle meg inn. Ja gjerne det svarte jeg.
  Så aner jeg ikke hva som skjedde helt konkret, men det endte med at jeg sa jeg skulle bestille privat selv for å så eventuelt ringe inn selv og korrigere oul
  Ble så sinna på meg selv etterpå! :confused005
   
 7. marithe Forumet er livet Maiblomstene 2020 August 2018

  Ring tilbake og si du angrer på det du sa. Det ordner seg. Skyld på at mannen din ikke vil du skal bruke penger på tidlig ultralyd eller noe, hvis du trenger noe å skylde på :)
   
 8. Alvea- Betatt av forumet Maiblomstene 2020

  Det tør jeg ikke :smiley-ashamed008 Og vil ikke la mannen min høres kontrollerende ut, må vel bare bite i det sure eple og vente til oul. :dance018
   
 9. marithe Forumet er livet Maiblomstene 2020 August 2018

  Kanskje mannen din tør ringe og si det akkurat som det er?
   
 10. Alvea- Betatt av forumet Maiblomstene 2020

  Nei, han er værre enn meg når det gjelder slikt :laughing002
   
 11. ViVilla Forelsket i forumet Maiblomstene 2020

  Nei så kjedelig! Du kan jo enten gå til lege å spør om TUL, og håpe han og jordmor ikke bruker samme journalsystem :angelic: Eller så ringer du jordmor og sier at det var dumt å la muligheten gå i fra deg når du fikk tenkt deg om.
   
 12. Stinky Elsker forumet Himmelbarn ⭐ Julestjernene 2020 ⭐️

  I dag ble en stressende dag, innstilt fly, booka så jeg fikk fly fra Oslo istede, havna i midten på raden. Kvalm og jævlig som jeg var opplevdes det grusomt urettferdig at mannen ved siden av meg skulle spise ekle peanøtter, av alle ting. Det lukta forferdelig i tillegg til alskens overparfymerte mennesker:depressed: hadde mest lyst til å gå av flyet igjen:hilarious:
   
  • Morsom Morsom x 1
 13. Jimsik Glad i forumet Maiblomstene 2020

  Noen her som IKKE tisser ofte?
   
 14. !Blomsten! Glad i forumet Maiblomstene 2020 Oktoberskattene 2015

  Tisser konstant :hilarious:
   
 15. ViVilla Forelsket i forumet Maiblomstene 2020

  tisser ikke så mye mer en vanlig på dagtid, men må alltid opp om natten
   
 16. marithe Forumet er livet Maiblomstene 2020 August 2018

  Jeg tisser ikke noe oftere, men tisset antagelig rimelig hyppig fra før:)
   
 17. Stinky Elsker forumet Himmelbarn ⭐ Julestjernene 2020 ⭐️

  Liker ikke dagens rfsu-test. Bekkenet er plutselig ikke vondt, men jeg er kvalm. Skulle ønske jeg bare kunne spole frem tiden til jeg visste om det gikk bra eller ikke. Hadde SA i mai og kjemisk i juli. Blir liksom ekstra bekymret da.. er mellom 16 og 18 dpo
   

  Vedlagte filer:

  • Hjertelig Hjertelig x 1
 18. Minisusa01 Glad i forumet Himmelbarn

  Jeg føler jeg tisser helt normalt
   
 19. marithe Forumet er livet Maiblomstene 2020 August 2018

  Jeg lagde en klagetråd og en jubeltråd bare fordi jeg klødde i fingrene etter å få dem inn i våre viktigste tråder. Tålmodighet er en dyd:rolleyes:
   
  • Liker Liker x 1
 20. marithe Forumet er livet Maiblomstene 2020 August 2018

  Har du testet noe mer siden fredagen? Jeg hadde noen tester som var svakere enn dagen før, men tipper det har med hvor mye man har drukket og hvor lenge siden det var man gikk på do sist.
   

Del denne siden