Skal ømheten i brystene gi seg eller er de sånn som dette hele graviditeten?
Den værste ømheten pleier å gi seg etter første trimesteret. Men alle er jo forskjellig da så kan ikke garantere noe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Skal ømheten i brystene gi seg eller er de sånn som dette hele graviditeten?
Ååå jeg håper det for nå er jeg lei er så vondt, sprenger skikkelig på avogtil!Den værste ømheten pleier å gi seg etter første trimesteret. Men alle er jo forskjellig da så kan ikke garantere noe.
Det gikk så bra[emoji173]️ men ble satt frem til 12 uker allerede i dag. Så det var jo også gøy. Trodde jeg var ca 11+1
22 dager igjen til 12 ukers TUL (12+6), ventingen tærer på humøret mitt.
Anyway.. i går var vi på første jordmorsamtale og var ganske spent i forkant av timen. Min forrige jordmor jeg hadde i 2006 og 2008 var superherlig..! Elsket henne
Men..! Det viste seg at hun nye var minst like super, og vi fikk god kjemi. Lita skjønn dame med masse kompetanse Veldig fornøyd!
Tror dere jeg får utvendig UL neste gang? Jeg er da 13+0. Eller blir det innvendig?
Ååå håper detDa blir det utvendig
Hva er grensa mellom innvendig og utvendig?Da blir det utvendig
Hva er grensa mellom innvendig og utvendig?
Det blir spennende for min del da. Jeg kommer til å være ca 12+3.Rundt 12 uker tror jeg?
Rundt 12 uker tror jeg?
Hadde spist og kost meg !Hva tenker dere om påsmurte rundstykker ogsånn? Har lest at gravide skal være forsiktig med kjøttpålegg som nærmer seg utløpsdato, og på gilde sine sider står det at vi skal spise pålegget før det har gått fem dager siden åpning.
I kantina her på jobb har de påsmurt innimellom, og det er så digg! Så jeg lurer på hva dere ville ha gjort? Det er en kantine for flere hundre mennesker, så jeg regner med at de åpner og bruker kjøttpålegget samme dag, men ble usikker nå..
Takk, for det var nettopp det jeg gjorde nå Er inne i en periode hvor jeg er sååå sulten og spiser hele tiden, så jeg tar det som et godt tegn på at kroppen jobber hardtHadde spist og kost meg !
Hva tenker dere om påsmurte rundstykker ogsånn? Har lest at gravide skal være forsiktig med kjøttpålegg som nærmer seg utløpsdato, og på gilde sine sider står det at vi skal spise pålegget før det har gått fem dager siden åpning.
I kantina her på jobb har de påsmurt innimellom, og det er så digg! Så jeg lurer på hva dere ville ha gjort? Det er en kantine for flere hundre mennesker, så jeg regner med at de åpner og bruker kjøttpålegget samme dag, men ble usikker nå..
Det har jeg ikke tenkt på en gang! Jeg er hekta på kokt skinke for tiden, så jeg kjøper de store pakkene... Men jeg spiser de jo ikke opp innen 5 dager...