Lillafrosk
Firebarnsmamma♡
Tilgangsansvarlig
Assistert-jentene
Sensommerlykke 2017
Oktoberbarna 2021♡
Julilykke 2023
Ahaa! [emoji14]Bare spist alt for mye![]()
Sånt skjer [emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ahaa! [emoji14]Bare spist alt for mye![]()
Sånn spist for mye vondt i magenÅnei... Sånn syk, vondt i magen?
Åjaaaa. Kosa deg, vondt i magenBare spist alt for mye![]()
Mannen har bursdag i morgen, men det passet bedre å lage bursdagsmaten i dag...Ahaa! [emoji14]
Sånt skjer [emoji23]
Ja absolutt [emoji173]Ja, spesielt når man føler man presser på magen ved å sitte normalt, og prøver skyte ut ryggen for å ordne bedre plass..
Mindre tungt med pute.
Bra maraton det da [emoji14]Rakk visst se sesong 1 før fødsel. Daaa.. Får vi satse på han kommer før sesong 2 er ferdig heller da.
Hva ble det?Mannen har bursdag i morgen, men det passet bedre å lage bursdagsmaten i dag...
Tar ikke lange tiden å se en sesong [emoji56][emoji56]Bra maraton det da [emoji14]
Hvordan lagde du svinerullen?Veldig god.
Ble svinerull med en pastinakk- og søtpotetpure og en sopp-, asparges- og paprikastuing i dag
Vis vedlegget 229325
OJ! Det så virkelig godt ut.Veldig god.
Ble svinerull med en pastinakk- og søtpotetpure og en sopp-, asparges- og paprikastuing i dag
Vis vedlegget 229325
Finhakket noe sopp og sjalottløk.Hvordan lagde du svinerullen?
Så veeeldig deilig ut!
Tro meg, det var detOJ! Det så virkelig godt ut.
Takk [emoji106]Finhakket noe sopp og sjalottløk.
Stekte det med litt krydder.
La en svin ytre file mellom 2 flak plast folie, og banket den flat med en kjøtthammer.
Smurte på soppblandingen, rullet sammen og surret bacon rundt.
Pakket inn i plastfolie og lot den sette seg i kjøleskapet en 1/2 times tid.
Hadde i steketermometer og satte den inn i ovnen på 125 grader.
Den er gjennomstekt var 68 grader, men liker man den litt mindre stekt har man lavere temperatur, men ikke lavere enn 57 grader.
La den hvile en 10 minutter og del opp.
Dersom du lar den hvile over natten i kjøleskapet blir den lettere å dele i tynnere skiver og kan brukes som pålegg
Har tidligere lagt ut en tilsvarende oppskrift her
http://musemorsinlilleverden.blogg.no/1448538312_bacon_surret_svinerul.html
Herlig det da, høres ut som en koselig kveld det, film med kompisen.Funnet senga
I rommet vedsiden av sitter kb og kompisen å ser på film
Veldig kos, de har hengt sammen helr dagen, badet, spilt badminton, hoppet på trampo å bsre kost segHerlig det da, høres ut som en koselig kveld det, film med kompisen.
Og du får ha en god natt, om du tenker sove straks [emoji4]
Høres ut som en veldig fin dag [emoji173]️Veldig kos, de har hengt sammen helr dagen, badet, spilt badminton, hoppet på trampo å bsre kost seg