* Skravletråd - assistert befruktning *

En tråd i 'Assistert befruktning' startet av Lykkeliten_86, 20 Mai 2015.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Kelsey Elsker forumet Assistert-jentene

  Jeg har også lest at veldig mange fler får det til i løpet av 4 til 6 ivf forsøk. Så derfor har vi tenkt at vi i alle fall skal prøve så mange ganger. De fleste får det til på 3, men altså en god del fler på 3 til. :Heartblue
   
  • Optimistisk Optimistisk x 1
 2. Ønskende36 Andre møte med forumet

  Masse lykke til til dere også! Plutselig!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. Ønskende36 Andre møte med forumet

  Er det noen andre single her som har vært til ass.befruktning ?..og er noen uker på vei? Jeg er visst snart 7 uker på vei... vært kjekt å snakke med andre i samme situasjon
   
  • Liker Liker x 2
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 4. TKW Elsker forumet Marshmallows2021 Sommerfuglene Septembergull'17 Assistert-jentene

  Gratulerer med graviditet!

  Vi er mange:) Det er en del her på babyforum, og så er det en hel drøss på litt ulike facebooksider. Vi er over 20 i termingruppe som venter barn i 2021. Send meg en PM hvis du ønsker informasjon om gruppene på fb, der er man jo ikke like anonyme som man er her, men det er utrolig kjekt å kjenne andre i samme situasjon! Jeg har flere venninner jeg har jevnlig kontakt med fra termingruppa til eldstemann, nå venter jeg barn nr 2 og håper at koronalivet snart er over så det blir mulig med babytreff utover sommeren.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 5. Ønskende36 Andre møte med forumet

  Kjempehyggelig svar å få! vil gjerne melde meg inn der...etterhvert! Jeg har dette veldig hemmelig ei go stund til. Ikke fortalt til annet enn min mor enda.. derfor litt kjekt å kanskje snakke litt med noen her foreløpig. Men gjerne etterhvert! vært utroolig kjekt m noe treff også, bli kjent med andre, da jeg har Veldig få rumdt meg av noe som helst vis..ingen å snakke med el noen om dette.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 6. Ønskende36 Andre møte med forumet

  Du er på vei m nr 2!! Wow, moro! Hvor langt er du på vei? Har du også vært i DK el?
   
 7. TKW Elsker forumet Marshmallows2021 Sommerfuglene Septembergull'17 Assistert-jentene

  Eldste fikk jeg etter IVF i Danmark. Nå har jeg hatt IVF i Norge, og lurer på om jeg kanskje kan ha vært landets første. Jeg fikk stimulere i forkant og hadde egguttak 3.juli, bare to dager etter at lovendringen trådde i kraft. Det kan ikke være mange før meg i allefall! Nå går jeg rundt og bare venter, og håper at lillebror kommer snart!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 3
 8. Ønskende36 Andre møte med forumet

  Oioioii!!! Jah, da kan d ikke vært mange før deg nei! WOW, fantastisk! Åååh, Veldig så lykke til!!
   
  • Informativ Informativ x 1
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 9. Stjerneskudd123 Forelsket i forumet Marshmallows 2022

  Frøken amatør her :p
  Er på dag 4 med stimulering, og jeg fikk et lite blåmerke etter injeksjonen i dag tidlig. Var faktisk litt ubehagelig å stikke nåla inn i dag, og det kom en liten bloddråpe når jeg dro ut pennen. Har jeg gjort noe feil? :p Jeg lever jo, så det kan jo ikke ha blitt riv ruskende gærnt heller? :p hahahha
   
 10. Perleonske_94 Glad i forumet Marsboere 2020 Assistert-jentene

  Helt normalt og blir nok ikke det siste blåmerket ditt :p
  Lykke til :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 11. Stjerneskudd123 Forelsket i forumet Marshmallows 2022

  Tusen takk :p :D
   
 12. Dream child Flørter med forumet ♡Julekulene 2021♡

  Hei!
  Er det noen som har erfaring med bruk av levaxin ? Lege og klinikk er ganske så uenige hos meg.. legen mener at det kanskje er påtide å stoppe (kommet over uke 12) mens jeg ikke har hørt noe etter de siste prøvene hos medicus.. fikk brev på helsenorge fra legen på fredag, så tenker jo å ringe medicus på tirsdag! Vil jo gjøre alt for at det skal fortsette å gå bra! synes også det er litt rart å ha lagt på seg så utrolig mye som jeg har gjort, når det er medisiner for stoffskifte egentlig.. noen som har peiling? :p

  Jeg er enda redd for å tro og føle 100% at dette går bra, selv om jeg bikket uke 12.. veldig lenge å vente på Ul som blir i Juli engang:wideyed: Kan man også få ekstra TUL hos klinikken? Var der i uke 7:D Men mister mange symptomer nå, som gjør meg nervøs.. Føler legen ikke helt ser hvor mye jeg engster meg og vil vite om det går bra.. er jo ikke så rart at det er litt ekstra etter å ha vært gjennom ex.u, IVF og slikt vell? Vil bare vite om lille har det bra nå! 6 uker er lenge å vente! Legen sjekket bare meg på svangerskapskontroll forrige uke.. trodde det skulle sjekkes mer.. Sorry for langt innlegg :p Tømte ut alt jeg tenkte på omtrent:smiley-ashamed008
   
 13. HåpeSpire Forumet er livet Oktoberlykke 2019 Assistert-jentene ❤Januarlykke 2022❤

  Jeg ville vært skeptisk til å slutte. Dersom du går på Levaxin grunnet lavt stoffskifte, så skal du gå på det hele svangerskapet med mindre månedlige blodprøver viser at det ikke trengs. En indikasjon på at du ikke trenger det lenger er lav TSH over lengre tid, samt at dosen Levaxin er lav slik at det kan tenkes at kroppen klarer å opprettholde normalt stoffskifte selv.

  Jeg er 7+4 i dag, og mine siste prøver forrige uke viste TSH på 1,4. Man kunne jo kanskje tenkt at det var gode verdier og at jeg kan slutte med medisiner. Men det kreves høy dose for at jeg skal holde meg her. Hvilken dose Levaxin tar du og hva ligger TSH på? Og hva har TSH ligget på så langt i svangerskapet?
   
 14. Dream child Flørter med forumet ♡Julekulene 2021♡

  tar 75 mg og ligger på P-TSH 0,5 fastende nå, har tatt de andre prøvene på klinikken så jeg vet ikke hva de har vært på. Hørte ingenting etter sist jeg tok det og det betydde at jeg skulle fortsette (Det var snakk om at jeg skulle slutte), gikk jo også på allergi medisiner som hjelp i svangerskapet og de skulle jeg trappe ned til 5mg også slutte med.
  Fastlegen sa også når jeg skulle begynne på de i desember at hun ikke hadde satt meg på medisiner med det stoffskiftet jeg hadde..
   
 15. HåpeSpire Forumet er livet Oktoberlykke 2019 Assistert-jentene ❤Januarlykke 2022❤

  Da skjønner jeg at det er snakk om å stoppe :) Jeg ville laget en nedtrappingsplan sammen med legen med jevnlige blodprøver for å følge med på utviklingen. Det høres jo i grunn ut som om kroppen din kan klare å holde stoffskiftet stabilt selv :) Men fortsett med månedlige blodprøver likevel, for stoffskiftet og behov for medisin kan variere veldig.
   
 16. HappyMom86 Betatt av forumet Assistert-jentene

  Hei. Fant omsider veien inn hit. Var medlem av forumet for mange år siden og mye har forandret seg siden den gang. Så jeg knotet litt før jeg fant ut av ting.

  Jeg fant ut at denne tråden passet kanskje til å presentere seg og hilse på. Jeg er en mamma på 35 som har funnet meg ny mann og fikk da ønske om barn igjen. Har kontaktet hausken i Bergen og venter på svar. Veldig spent på veien videre. Så på sidene til klinikken at vi måtte søke politi attest så den er søkt om. Mannen fikk sin samme dag på digipost, men jeg må vel gjerne vente litt mer. Typisk det. :whacky011
   
  • Liker Liker x 1
  • Hjertelig Hjertelig x 1
  Last edited: 4 Jun 2021
 17. WannaBeMama Flørter med forumet

  Hei!

  Noen som vet on det er bra nok med dette tilskuddet, eller bør jeg ta noe mer i tillegg? :)
   

  Vedlagte filer:

 18. Perleonske_94 Glad i forumet Marsboere 2020 Assistert-jentene

  Ser ut som du får dekket det meste der. Eneste jeg kommer på er omega 3 eventuelt.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 19. WannaBeMama Flørter med forumet

  OK, takk :)
   
 20. Kelsey Elsker forumet Assistert-jentene

  Flere som skal være med i septembergjengen? Kanskje noen kunne tenkt seg å lage en tråd? :smiley-angelic002
   
  • Liker Liker x 2

Del denne siden