Søtsug...

En tråd i 'Desember 2013' startet av Blitz, 17 Mar 2014.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Blitz Glad i forumet Sensommerbarna 2016

  Hei jenter!

  Jeg har sånn EKSTREMT søtsug fortiden!
  Er det noen her som sliter med det samme? Eventuelt hva gjør dere for å ikke få det, hva spiser dere isteden for godteri?

  Blir helt frustrert til tider!
   
 2. løvetann80 Flørter med forumet

  Vi er flere som går rundt med søtsug!
  Jeg drikker te med stevia istedet for sukker, proteinbar istedet for sjokolade, mørk sjokolade istedet for melkesjok, Evt ei brødskive med nugatti hvis det må til.. Bær og frukt. Sørg for å holde blodsukkeret stabilt med sunn mat i bunn, da unngår du de værste smellene, men litt søtt MÅ man ha når man skal produsere god og søt melk, tror jeg :)
  Husk, amming gir oss 500 kcal ekstra pr dag å gå på, det er 100g sjokolade hver dag det-uten å legge på seg... Det trøster jeg meg med.
   
 3. Haffani Elsker forumet Julegavene 2019

  Jeg løser det ved å spise godteri..... :p Eier ikke viljestyrke på sånt. Prøver å ikke ta så veldig av, da. Og spiser generelt litt mindre (én porsjon middag istedet for to, knekkebrød framfor brød etc)


  Sent from my iPhone using BV Forum
   
 4. Blitz Glad i forumet Sensommerbarna 2016

  Takk for råd! Her går jeg bare å spise frukt om jeg blir godtesjuk... Men det holder liksom ikke :p
  Prøver så godt jeg kan å erstatte litt ¨sunnere¨ godteri (om jeg skal kalle det), men er liksom ikke det samme :rolleyes:
  Var jo ei godteræv før jeg blei gravid, å jeg er jo ikke noe bedre no!

  Nei, jeg eier ikke så mye viljestyrke akkurat på det punktet. Men no har jeg sagt til meg sjøl, IKKE NOE godteri utenom helgene, så er spent på å se om jeg klarer det :)
  Jeg spiser lite men ofte, føler meg nesten sulten hele tiden (prøver no å spise sunt), men det godteriet ødelegger litt ja!
   
 5. Baby nr. 2 Glad i forumet Snøfnuggene 2018

  Jeg har klart meg uten godteri noen dager nå ;) men hver gang jeg får søtsug spiser jeg en banan og det hjelper meg for den er søt og god og da glemmer jeg at jeg egentlig ville ha sjokolade ;)

  Sent from my GT-I9300 using BV Forum mobile app
   
 6. Blitz Glad i forumet Sensommerbarna 2016

  Flink du da! :)
   
 7. Catbar Betatt av forumet

  Jeg har klart meg lenge uten sjokolade (som jeg elsker) men når alle skriver her at de unner seg det så tenker jeg jo at Da kan jeg også det :) hehe
   
 8. løvetann80 Flørter med forumet

  Livet blir bedre med sjokolade!
   
  • Liker Liker x 1
 9. Sam Forelsket i forumet

  Jeg har ikke søtsug i det hele tatt for tiden, har fått sansen for et sunt kosthold pga en veldig sunn venninne som bodde hos meg i en periode. Så spiser mye salater med masse godt i og fisk ol. Men noe som er veldig godt og sundt og som kan erstatte dritmat, for det er jo det det er :p, det er yougurth den uten sukker med feks aprikossmak, cottage cheese som du rører i sammen og over heller du frosne bær som du har varmet opp i en kjele. DEEEEEILIG!!!! Yougurth naturell med nøtter og litt honning over er også nam:) prøv å venne deg til 70 prosent mørk sjokolade, den med chili eller havsalt er god. Etter et par dager med abstinenser er du avvent :p
   
  Last edited: 20 Mar 2014
 10. Sam Forelsket i forumet

  Sjokkolade er forresten ikke det verste en kan putte i seg;)
   
 11. Sam Forelsket i forumet

  Nugatti inneholder forresten: 61 sukkerbiter!!!, masse usunt fett og en klype nøtter, så da anbefaler jeg heller en sjokoladebit!!!
   
  • Liker Liker x 1
 12. løvetann80 Flørter med forumet

  [quospm, post: 17222081, member: 89208"]Nugatti inneholder forresten: 61 sukkerbiter!!!, masse usunt fett og en klype nøtter, så da anbefaler jeg heller en sjokoladebit!!![/quote]
  Jeg spiser bare brød med sjokoladepålegg når vi ikke har noe annet som minner om sjokolade i hjemmet. :D må man så må man!!!
   
  • Liker Liker x 1
 13. løvetann80 Flørter med forumet

  Mørk sjokolade er jo sunt!

  For min del vil jeg heller ha noen kosekilo enn å kutte ut sjokolade akkurat nå. Trenger den ekstra piffen når jeg er trøtt etter mange våkenetter :)
  Jeg vet at jeg kommer til å bli tynn når jeg starter i jobb igjen, det løper vi nemlig fra 08 til 1430 ;)
  Fint å ha litt å gå på.
  Må legge til at jeg spiser sunt ellers da, både cottage cheese, bær, frukt, fisk og salat;)
   
 14. Blitz Glad i forumet Sensommerbarna 2016

  Synst alle er flinke! :) Man må jo unne seg litt, som lævetann80 sier :D
   
 15. Haffani Elsker forumet Julegavene 2019

  Jeg spiser faktisk automatisk mindre godis nå som jeg trener så mye. Spiser et eller annet hver dag men det blir for eks kanskje noen biter smågodt istedet for en svær pose:)

  ...og jeg har fått dilla på cottage cheese med blåbær, valnøtter og Akasiehonning - naaaammms!!! (Og definitivt sunnere enn mange andre alternativer)


  Sent from my iPhone using BV Forum
   
  • Liker Liker x 2
 16. Missy Glad i forumet  Sent from my iPhone using BV Forum
   
 17. Catbar Betatt av forumet

  Jeg har fått dilla på frukt med vaniljekesam, dritgodt!! Aller best er granateple, men syns alle jeg kjøper er mugne. Fått øynene veldig opp for ananas i det siste, mmmm....
   
 18. Baby nr. 2 Glad i forumet Snøfnuggene 2018

  takk :) strever endel nå for mannen sitter vedsiden av meg og spiser sjokolade nå! ;) men jeg sitter her med en stusslig banan :p

  Sent from my GT-I9300 using BV Forum mobile app
   
 19. ingiln Flørter med forumet

  Jeg er også hekta på sjokolade. Big time! Ernæringsekspertvenninna mi sier at jeg trenger fett, jeg må spise smør, ost, avokado osv...


  Sent from my iPhone using BV Forum
   

Del denne siden