Nordlandssykehuset HF Bodø

En tråd i 'Fødesteder i Norge' startet av Babyverden, 22 Nov 2012.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Mammsn Glad i forumet Septemberbarna 2019

  Noen som vet om det er mulig med Vannfødsel? Jeg vet at før oppussing var det badekar på den ene fødestuen, men det var ikke lov å føde i det.
   
 2. Moniq Forumet er livet Aprillykke 2016

  Er mulig med vannfødsel :)
   
 3. Mammsn Glad i forumet Septemberbarna 2019

  Å halleluja :angelic: :)
  Nå gjenstår det bare å se om vi rekker frem :hilarious:
   
 4. MariMamma Forelsket i forumet Sensommerbarna 2019

  Har kun singelfødsel bak meg, men hadde jeg kunnet valgt som du hadde jeg valgt St. Olavs uten tvil.
  Begrunner d med at jeg har veldig dårlig opplevelse i Bodø både fødsel og annen innleggelse, mens de som har født på St. Olavs skryter veldig av alt det.
   
  • Liker Liker x 1
 5. liillemyy Gift med forumet ❤ Aprilbarna19 ❤ FebbisBebbis2021 ❄️

  Vil rose Nordlandssykehuset Bodø så godt det gjøres!
  Jeg kom inn med alvorlig fødselsangst, dette visste dem om på forhånd (pga jeg fikk samtaler med spesialjordmødre på forhånd) jeg fikk utrolige dyktige jordmødre under fødselen ( 3 forskjellige) fikk ligge i badekarr med «telys» og musikk. Etter fødsel var over (endte dessverre med hastekeisersnitt) fikk jeg utrolig god oppfølgning, vil kalle alle jeg møtte for engler, dem var så dyktige og flinke! Har ingenting negativt å si om dem som jobber det eller annet på avdelingen.
   
  • Liker Liker x 2
 6. Conamore Glad i forumet Oktoberlykke2020❤ Sensommerbarna 2019

  Fødte her i august 2019. Måtte settes igang, og hele prosessen tok 5 dager. Pappaen fikk være sammen med meg hele tiden! Vi ble født ivaretatt og alle hadde lest fødebrevet og notat fra samtalepoliklinikk før de kom inn til oss. Selve fødselen tok over et døgn og var et lite mareritt, men følte meg alltid godt ivaretatt og trygg. Mannen ble godt involvert av jordmødrene.

  På barsel opplevde jeg det mer utrygt. Vi ble ofte avglemt, det bar preg av høy arbeidsmengde og få folk. Vi møtte på en gammeldags og sur jordmor på utsamtalen som ødela mye for oss og jeg reiste hjem alt for tidlig og var utrygg og trist.
   
 7. danoka Betatt av forumet Oktoberbarna 2021♡

  Er det noen som har født her i det siste? Jeg føder i oktober og må da velge Bodø eller Stokmarknes. Da jeg ikke har erfaring med noen av sykehuset, hadde det vært fint å høre fra noen som har født der!
   
 8. Snorkfrøken7 Glad i forumet

  Fødte i Bodø tidlig i 2020. Det var en veldig fin opplevelse, tross lang igangsettelse for min del. Flotte og behagelige jordmødre, barnepleiere, sykepleiere og leger. Samt en moderne barselavdeling mtp utseende og funksjoner. Et stort pluss nå at nyfødtintensiv er like ved (før måtte man gå gjennom halve sykehuset da nyfødtintensiv lå i den gamle delen).
  Anbefaler det ☺️
   
  • Liker Liker x 2
 9. Bkno2069220 Andre møte med forumet

  Noen som vil komme med positive/negative erfaringer med fødeavdelingen i Bodø? Erfaringer med jordmødrene og barnepleierne? Skal selv føde her snart..
   
 10. Nordlandsjentan Forelsket i forumet JuniJubel2021

  Positiv opplevelse både på føden og barsel
   
  • Liker Liker x 1
 11. Nord84 Elsker forumet Assistert-jentene Juligull2021

  Kjempefornøyd med både føden, barsel og nyfødt intensiv❤️
   
  • Liker Liker x 1
  • Enig Enig x 1
 12. Snorkfrøken7 Glad i forumet

  Opplevde også at de alle var interessert i å hjelpe til med ammingen. Ulike teknikker, men de ville hjelpe til. Det er kjempeviktig og et stort pluss!
   
  • Liker Liker x 1
  • Enig Enig x 1
 13. RuskiD Betatt av forumet Maiblomstene 2020 Påskeliljene 2022 ❤️

  Er det enda mulig med vannfødsel her?
   

Del denne siden