Nordlandssykehuset HF Bodø

En tråd i 'Fødesteder i Norge' startet av Babyverden, 22 Nov 2012.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Mammsn Glad i forumet Septemberbarna 2019

  Noen som vet om det er mulig med Vannfødsel? Jeg vet at før oppussing var det badekar på den ene fødestuen, men det var ikke lov å føde i det.
   
 2. Moniq Forumet er livet Aprillykke 2016

  Er mulig med vannfødsel :)
   
 3. Mammsn Glad i forumet Septemberbarna 2019

  Å halleluja :angelic: :)
  Nå gjenstår det bare å se om vi rekker frem :hilarious:
   
 4. MariMamma Forelsket i forumet Sensommerbarna 2019

  Har kun singelfødsel bak meg, men hadde jeg kunnet valgt som du hadde jeg valgt St. Olavs uten tvil.
  Begrunner d med at jeg har veldig dårlig opplevelse i Bodø både fødsel og annen innleggelse, mens de som har født på St. Olavs skryter veldig av alt det.
   
  • Liker Liker x 1
 5. liillemyy Gift med forumet ❤ Aprilbarna19 ❤ Snøkrystallene2021❄️ FebbisBebbis2021 ❄️

  Vil rose Nordlandssykehuset Bodø så godt det gjøres!
  Jeg kom inn med alvorlig fødselsangst, dette visste dem om på forhånd (pga jeg fikk samtaler med spesialjordmødre på forhånd) jeg fikk utrolige dyktige jordmødre under fødselen ( 3 forskjellige) fikk ligge i badekarr med «telys» og musikk. Etter fødsel var over (endte dessverre med hastekeisersnitt) fikk jeg utrolig god oppfølgning, vil kalle alle jeg møtte for engler, dem var så dyktige og flinke! Har ingenting negativt å si om dem som jobber det eller annet på avdelingen.
   
  • Liker Liker x 2
 6. Conamore Glad i forumet Oktoberlykke2020❤ Sensommerbarna 2019

  Fødte her i august 2019. Måtte settes igang, og hele prosessen tok 5 dager. Pappaen fikk være sammen med meg hele tiden! Vi ble født ivaretatt og alle hadde lest fødebrevet og notat fra samtalepoliklinikk før de kom inn til oss. Selve fødselen tok over et døgn og var et lite mareritt, men følte meg alltid godt ivaretatt og trygg. Mannen ble godt involvert av jordmødrene.

  På barsel opplevde jeg det mer utrygt. Vi ble ofte avglemt, det bar preg av høy arbeidsmengde og få folk. Vi møtte på en gammeldags og sur jordmor på utsamtalen som ødela mye for oss og jeg reiste hjem alt for tidlig og var utrygg og trist.
   

Del denne siden