Når tenker dere at det er «greit» å handle baby ting å sånn?

En tråd i 'April 2021' startet av Prøverpånr.3, 2 Sep 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Tropehus Forelsket i forumet *Aprilbaby 2018* Vårspirene 2021

  Jeg tenker kjør på når man føler for det! Selv venter jeg til jeg vet kjønnet. Er det ei ny jente, blir de født antakelig samme uken i april og da har jeg "alt". Må kjøpe BB hug me pute siden jeg solgte den jeg hadde sist og skal ha slyngevugge denne gangen. Og tenker å kjøpe en dobbel sykkelvogn, men det haster ikke.. Det blir sikkert noen nye plagg også, men trenger det strengt tatt ikke ;)
   
  • Enig Enig x 1
 2. LaLuna0 Flørter med forumet

  Jeg kommer til å vente til jeg er i uke 13+. Min eneste erfaring med graviditet fra før er 3 SA (så tidlig at det var kjemisk alle gangene), så nå går jeg bare venter på at det skal gå galt igjen. Hvis jeg begynner å se på det jeg har i magen som en kommende baby så er jeg redd jeg kommer til å bli helt knust. Hvis jeg er så heldig å komme meg over den "magiske grensen" så kanskje jeg kjøper noe for å feire. Har dog planer om å kjøpe mest brukt da.
   
 3. Bamsemums2019&2021 Gift med forumet Vårspirene 2021 Junibarna 2019

  Samme her. Må ha litt rosa hvis det kommer ei lita tulle ❤️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. Lovis Betatt av forumet Vårspirene 2021

  Har alt fra de forrige, men om det blir jente håper jeg å arve fra brodern som fikk jente for noen dager siden :love017
   
 5. Snooze Glad i forumet Vårspirene 2021

  Jeg tenker at alle barn kan bruke alle farger, og nærmer meg uke 12 med stormskritt (og dermed litt mer tro på at det faktisk gror en baby inni der), så jeg venter egentlig ikke på noe annet enn lyst og energi til å ta tak i forberedelser. Førstegangs, så det er en del ting og tang som skal på plass... Men jeg ligger på sofaen og har ikke engang krefter til å tenke nettshopping :p
  Det eneste jeg har gjort er å begynne på en liste for å få litt oversikt over hva vi trenger, hvilke varianter av ting jeg tror passer best hos oss, og hvilke ting vi kanskje kan ha lyst på men ikke MÅ ha ;)
   
  • Enig Enig x 1
 6. Bamsemums2019&2021 Gift med forumet Vårspirene 2021 Junibarna 2019

  Ja, enig at alle farger i utgangspunktet er innafor, men er noe med rosa, blomstrete kjoler på gutter :hilarious: Ikke det vi kjøpte mest av til lille mannen. Så hvis det kommer en jente nå så blir det å supplere litt. Men er helt enig i at man ikke må vente til man vet kjønn :happy: Er masse fint i grønt, gult, brunt, oker osv.

  Et lite tips til en førstegangs. Pysjene til Lindex er veldig gode. 2-veis zip og alltid 3 for 2. Da slipper du 20 knapper :p Også er omslagsbodyene til petit bateau av helt fantastisk kvalitet. Litt dyre, men verdt det. Har sikkert tusen andre klestips, men det er jo veldig smak og behag. Jo, ull som kan vaskes på 40 helt gull (Joha, Wheat, kuling, hust&claire). Det som bare kan vaskes på 30 må du som regel ta for hånd for å få ut flekker.
   
  • Liker Liker x 1
  • Nyttig Nyttig x 1
 7. Bamsemums2019&2021 Gift med forumet Vårspirene 2021 Junibarna 2019

  Etter denne tråden her har det begynt å klø i fingrene mine også!!!
   
 8. Aprilhjertet Blir kjent med forumet Vårspirene 2021

  Jeg tenker å vente med baby-shopping et par måneder til. Selv om jeg er førstegangs og trenger alt ser jeg ikke noe poeng i å måtte lagre masse utstyr i over ett halvt år. Men håper på noen gode tilbud til black friday :)

  Når det gjelder ting til meg (gravidklær og pute i hvertfall) er startskuddet om alt ser bra ut på tul 8+1 :smiley-angelic001
   
 9. Monica Elisabeth Flørter med forumet

  Jeg har laget meg en liste over hva vi trenger. Og har begynt å kjøpe noe ting. Tenker det kan være greit å være tidlig ute, vet jo ikke hvordan de siste månedene blir. Og nå får jeg mulighet til å handle på salg og brukt.
   
 10. Tropehus Forelsket i forumet *Aprilbaby 2018* Vårspirene 2021

  Smart å stacke opp på Black Friday selv om jeg egentlig er litt imot konseptet. Kjøpte vogn, bilstol, stellemattte og babycall sist og sparte endel tusenlapper siden det var 25% på hele butikken
   
  • Liker Liker x 1
 11. Tulipan:) Elsker forumet Desemberlykke 2018 Vårspirene 2021 Januarlykke 2019

  Anbefaler alltid å kjøpe brukt. Sparer penger og ikke minst miljøet! Finn.no har så mye som er fint brukt. Vi må hoppe av kjøpenyttkarusellen hvis vi skal spare kloden til neste generasjon :)
  PS. Ikke ment direkte til deg, men til alle som klør etter å kjøpe nytt.. Sjekk finn først iallefall :)
   
  • Liker Liker x 2
  • Vinner Vinner x 2
  • Optimistisk Optimistisk x 1
 12. Kassy92 Blir kjent med forumet Vårspirene 2021


  Veldig kjekt å sjå at du skriv det! Mange som har sagt nett det at det ikkje hastar, men ser ikkje for meg at kjem til å ha det så roleg og fredeleg som no på lang tid etter fødsel :):headphone:
   
  • Liker Liker x 1
 13. Mandel1234 Blir kjent med forumet Vårspirene 2021

  Jeg elsker å bruke finn, men akkurat bilstol og vogn vil jeg kjøpe nytt pga fare for mugg, syns det er så kleint å levere tilbake ting til finn-selgere om jeg senere oppdager mugglukt..
   
 14. Pingvin1 Blir kjent med forumet Vårspirene 2021

  Det klør i fingrene til å begynte å handle inn, men vi venter i utgangspunktet til å kjøpe det aller første til vi er kommet til uke 12. Regner med at det blir innkjøp av bilstol, vogn, seng og stellebord i vinter, når det blir salg.
   
 15. Animor Betatt av forumet Vårspirene 2021

  Vi har vogn, bilstol og base i hus, men ingen plagg. Føler det er ekstra koselig å kjøpe :Heartred
  Venter til uke 12 før jeg kjøper noe av det. Har ultralyd den dagen vi runder 12 uker, og tenker å feire litt med småinnkjøp da.
   
  • Vinner Vinner x 1
 16. J Forelsket i forumet Vårspirene 2021

  Ska se på vogn i helgå, brukt va ei som sku selge for 800 kr så føle for å slå til
   
  • Liker Liker x 1
 17. Marianne_RS Betatt av forumet Vårspirene 2021

  Nå som vi vet vi får en gutt, og det definitivt er vårt siste barn, har jeg lyst til å kjøpe noen nye, fine plagg til babyen. Det blir mye arv fra storebror og fetter, så bittelitt nytt unner jeg meg å kjøpe. Så dette hentesettet i dag og forelska meg heeeeelt:

  864899B9-3204-4CFC-9D9F-C85FDD46EB0B.jpeg
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
  • Liker Liker x 1
 18. Animor Betatt av forumet Vårspirene 2021

  Nydelig hentesett :Heartred
  Jeg føler det på samme måte som deg. Det blir garantert vårt siste barn, og da føler jeg spesielt for å kjøpe litt ekstra koselige plagg. Alt annet kan jeg i utgangspunktet kjøpe brukt.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 19. Bamsemums2019&2021 Gift med forumet Vårspirene 2021 Junibarna 2019

  Det var veldig fint! Jeg skal også unne «meg» (babyen bryr seg jo ikke! :hilarious:) noen nyeplagg. Har tenkt en ny dress fra Lillelam også 1 eller 2 sett fra Nøstebarn ❤️
   

Del denne siden