Når og til hvem vil dere fortelle at dere gravide?

En tråd i 'November 2019' startet av Februarlykken2019, 27 Feb 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Lykketrollet123 Flørter med forumet Maiblomstene 2020 Himmelbarn

  Har kun fortalt mannen og en venninne. Mistet i MA i uke 10 rett før jul, så klarer ikke å glede meg eller slappe av nå, er så redd for at det skal gå galt igjen. Kommer nok til å fortelle foreldrene mine om noen uker. Forrige gang fortalte vi dem ingenting før etter at vi hadde mistet.
   
 2. Sleipnir Andre møte med forumet

  Kommer til å drøye det lengst mulig. Vet slektningene våre synes det er såå unødvendig med 3 unger. 2 holder i masse...... Så vi venter til det ikke går ann å gjemme det lengre. Fikk mage ved 10 uker med nummer 2 :nailbiting:
   
 3. Maramo Gift med forumet Novemberbarna 19 ❤ Oktoberbaby 2016 ❤

  Kommer nok til å drøye det en stund, men vet ikke hvor lenge det går med nærmeste familie:p Jobb drøyer jeg med til uke 12.
   
 4. Tindo Forelsket i forumet Novemberbarna 19

  Dere som har barn fra før, når forteller dere til dem? Har to på 3 og 5 som har SÅ lyst på småsøsken. Men tenker å vente med å si noe til ting er litt mer sikkert. Kanskje etter tidlig UL.
   
 5. FrkPippi Glad i forumet Tilgangsansvarlig Novemberbarna 19 VIP

  I tillegg til samboer har jeg har fortalt til to venninner. Trengte noen å lufte hodet til... jeg har også informert prosjektleder der jeg jobber (vi har veldig god kontakt), men mest fordi jeg var usikker på om jeg ville få betalt permisjon etc... var veldig viktig mtp om vi skulle beholde eller ikke.
   
  Last edited: 5 Mar 2019
 6. Hokuspokus Forelsket i forumet Novemberbarna 19

  Mannen visste det før positiv test. Håper å vente lenge, lenge før vi forteller til resten av verden.
   
 7. Gravid95 Elsker forumet Novemberbarna 19 Desemberlykke2017 Snøfnuggene 2018

  Med mindre noe spesielt gjør at vi blir nødt å fortelle det tidligere, tenker vi å vente til etter OUL med å fortelle det til noen. Skjønner ikke vitsen med å fortelle til alle så tidlig :)
   
 8. Glitter2018 Flørter med forumet Septemberhjertene 2018

  Mannen vet selvfølgelig, et par venninner og svigers :) Uansett hva som skjer er det godt å få litt omsorg, og ikke føle seg så alene
   
 9. marrengs Forelsket i forumet Novemberbarna 19

  Tenkte å ta han med på en av ultralydene (ikke den tidligste) så han får se selv. Ventetiden for søsken blir lang om de får vite det veldig tidlig, så tenkte å drøye det litt hvertfall
   
  • Liker Liker x 1
 10. Katitzi Gift med forumet Marsboerne2017 Novemberbarna 19

  Har en som blir 2 år om 1 uke, og han får ikke vite før vi eventuelt er klare for å dele med alle... For da kommer han bare til å være den som forteller det til alle :rolleyes:
   
  • Morsom Morsom x 2
 11. Ungtuppelure Glad i forumet Høsthjerter 2017

  Vi fortalte svigemor og svigersøster i dag. De pleier å være her flere ganger i uka og så dårlig som jeg blir så trenger vi støtte til matlagning og med de andre barna :confused:
   

Del denne siden