Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pinnekjøtt julaften
Ribbe første dag.
Kalkun andre dag.
God mat i romjula men det varierer
Og pinnekjøtt igjen nyttårsaften.
Vi blir bare oss i år, og ingen av oss er kjempedrevne på kjøkkenet, og vi vil heller ha tid og overskudd til barna enn at en av oss står og svetter over julematen i lang tid. Så det blir nok medisterkaker med tilbehør til på julaften.
På første juledag koser vi oss alltid med en stor juledagsfrokost med masse forskjellig spekemat, inkludert fenalår og røkalaks, eggerøre, gode rundstykker og lefser. Veldig godt men også veldig enkelt å stelle i stand.
Vi har ikke tradisjon for dessert, og fordi det uansett bare er oss og barna er det ikke så mye stemning for å bli sittende lenge til bords. Så kan vi heller ha stående framme noen pepperkaker og annet godt
Vi har allerede spist risgrøt i desember og kommer nok til å ha det igjen i jula. Ellers spiser vi god mat vi liker, og går kanskje ut og spiser (på et barnevennlig sted som Peppes) en gang eller to i jula.
Jeg synes det er veldig deilig ikke ha så store ambisjoner. Jula for oss er kos med familie og avslapping, julemusikk og sanger og tegnefilmer og turer i snøen i mørket.
Da har du nok uansett litt mer skills og erfaring enn jeg harStore julemiddager trenger ikke bety at vi står pal over grytene altså. De fleste middagene vi har i jula, lager seg praktisk talt selv.