Melken min virker seig

En tråd i 'Januar 2020' startet av Shanii, 25 Feb 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Shanii Blir kjent med forumet

  Hei. Jeg fullammer min 6 uker gammel sønn, men føler noen gang at melken min virker seig, vet ikke om det er pga spytte i hans munn eller om det virkelig er meg. Har noen opplevd det?
   
 2. LiteFrø Elsker forumet Novemberlykke 2016 Julegavene 2019 Desemberskatter 2016 Januarlykke 2020

  På hvilken måte er den seig ? Den siste melka som kommer er fetere på en måte... hvis du mener når han gulper kan det være fordi det er spytt sammen med melka.
   
 3. Veivalsa Forumet er livet Marshmallows2021 Himmelbarn Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Hvis det har vært i munnen hans, det du sikter til, er det vanlig at det blir seig og litt slimete i konsistens sammen med spytt/gulp/sikkel.

  Når du ammer er den første melka tynnere og det som kommer mot slutten av ammingen veldig fet melk :) så det er helt naturlig.
  Hvis du har pumpet ut noe og satt i kjøleskap, vil du se at melka skiller seg og da ser man at den fete delen er skikkelig feit. :p
   
 4. Bokelsker Elsker forumet Januarlykke 2020

  Er det melken som kommer ut av brystet ditt du mener, eller melk som lekker fra munnviken hans? Eller gulp? Melken min ser ut som utvannet skummeltmelk på begynnelsen av måltidet og som kremfløte på slutten av måltidet. Og når han gulper, er melka ofte "seig", fordi den er litt curdled. Så jeg tror det er normalt, uansett.
   
 5. Shanii Blir kjent med forumet

  Han har begynt å lage små bobler med melken og spytt, jeg trodde det var min melk
   
 6. Shanii Blir kjent med forumet

  Det var nok melken fra munnviken hans jeg mente, men var nok bare jeg som over reagerte litt, var nok bare melk og spytt som rant ned munnviken :)
   

Del denne siden