TakkSøk på brokkolisalat på Meny sine hjemmesider så finner du den![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
TakkSøk på brokkolisalat på Meny sine hjemmesider så finner du den![]()
![]()
Det her så kjempegodt ut! Hvor sterk foodprosessor må man ha for å få hummusen glatt? Jeg har bare en sånn litt pinglete smoothie-greie - duger det tror du?Hihi sant sant!! Og med litt isbiter og mynte oppi så blir det rene luksusen
Jeg spiser det som dipp, har det i en skål (med litt paprikakrydder drysset på toppen er godt) også grønnsaker skåret i staver for å dippe, digg måte å få i seg mye grønnsaker og fiber (for de som måtte slite med treg mage i graviditeten). Kan også spre hummusen på små salte kjeks, de fra Sætre er digg, Salinas tror jeg de heter...
Vis vedlegget 406303
Hvis du vil gjøre det så lett som mulig kan du ha i det våte (olivenolje, sitron, tahini, evt litt vann, sammen med hvitløk og sånt som må fordeles godt) og så spe på med kikerter gradvis. Da blir det enklere å få sirkulasjon i beholderen. Jeg bruker vanligvis food processor til hummus, men stavmikser er også et godt alternativ. Det funker nok helt sikkert med blender også, men kan nok bli behov for å stoppe den og hjelpe til med å røre litt når det tykner...Det her så kjempegodt ut! Hvor sterk foodprosessor må man ha for å få hummusen glatt? Jeg har bare en sånn litt pinglete smoothie-greie - duger det tror du?![]()
What she saidDet her så kjempegodt ut! Hvor sterk foodprosessor må man ha for å få hummusen glatt? Jeg har bare en sånn litt pinglete smoothie-greie - duger det tror du?![]()
Det begynner å bli vanskelig å orke å lage noe sunt, og samtidig stadig færre ting som frister. Men dette funket!
Surdeigsstarter rett i stekepanne på lav varme med salt over og under.
Ost på toppen etter å ha snudd den.
Noe grønt (tomater, en halv løk som hadde ligget åpen lenge nok til å miste det meste av smaken, og en neve oregano siden persillen bare såvidt har spurt her foreløpig og ikke er klar til å spises).
Olivenolje, flaksalt og balsamicocreme.
Voila - mett og kvalmefri i en halvtimes tid
Vis vedlegget 407257
Det er en slager her i huset! Gjør det hver gang den skal mates utenom baking, så slipper jeg å kaste den. Men viktig å huske salt, hvis ikke smaker det helt feil...Det så digg ut!! Nam!!! Aldri prøvd å steke surdeigsstarteren rett i panna, så god ide!
Det høres sykt digg ut da!! jeg sprakk her en dag selv, bestilte pizza fra domino's og browniesJeg skjems.. har bare spist takeaway i det siste. Når kvalmen endelig roer seg på kveldstid så blir jeg akutt sulten!
Så det har gått mye i indisk mango chicken, helst litt sterk![]()
Godt å høre jeg ikke er alene!Det høres sykt digg ut da!! jeg sprakk her en dag selv, bestilte pizza fra domino's og browniesabsolutt IKKE bra for meg og var skamdårlig etterpå men klarte ikke stå imot
![]()
Hadde jeg orket å hente takeout hadde det blitt her i går! Men det ble knekkebrød med macadamiasmør til middag fordi mannen ikke kom opp med noe bedre enn vafler av en røre vi allerede hadde ståendeGodt å høre jeg ikke er alene!![]()
Nam!Det begynner å bli vanskelig å orke å lage noe sunt, og samtidig stadig færre ting som frister. Men dette funket!
Surdeigsstarter rett i stekepanne på lav varme med salt over og under.
Ost på toppen etter å ha snudd den.
Noe grønt (tomater, en halv løk som hadde ligget åpen lenge nok til å miste det meste av smaken, og en neve oregano siden persillen bare såvidt har spurt her foreløpig og ikke er klar til å spises).
Olivenolje, flaksalt og balsamicocreme.
Voila - mett og kvalmefri i en halvtimes tid
Vis vedlegget 407257
Steker ferdig syrnet. Jeg bruker/kaster nesten alt, lar bare klisset på innsiden av glasset bli med videre, da klarer den seg lenger til neste mating (glemt den flere uker i kjøleskap) fordi det er mer mat ift antallet gjærceller som er igjenNam!
Steker du en matet starter, eller er det bare det du skal kaste du steker?
Surdeigstarteren min blir nok ikke brukt til baking på noen måneder, men akkurat dette kan jeg jo klare.![]()
Oh, inspirasjon til å lage eggesalat! Laget ny ladning majones i helgen og sånt er jo perfekt å slenge på et knekkebrød når man ikke orker å lage noe ordentlig...Vis vedlegget 407769
Dagens frokost, surdeigsbrød med avokado, fylte egg og litt salat. Får se om kvalmen lar meg spise det men skal prøve, kroppen trenger jo gode byggesteiner nå![]()