Leie på babyen

En tråd i 'Februar 2020' startet av Toffifee, 19 Nov 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. LightningII Glad i forumet Februarbarna 2020

  Skjønner godt at du blir stressa! KS er ett av mine mareritt også (jeg har skrekk for alt av sprøyter, bedøvelse og inngrep), så ille faktisk at jeg tror jeg hadde bedt om å få føde vanlig selv ved seteleie:nailbiting: (skal sies at min familie føder små barn, så jeg innbiller meg liksom at det hadde vært mulig)

  Heldigvis snur de fleste seg riktig vei til slutt :shy:
   
 2. Jolanda Forumet er livet Desemberlykke2017 Februarbarna 2020

  .
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
  Last edited: 31 Aug 2020
 3. LightningII Glad i forumet Februarbarna 2020

  Jeg ser den! Har inntrykk av at flere og flere anbefales KS ved seteleie. Og jeg synes virkelig at det er supert at det alternativet finnes!
  Men jeg har ei venninne som var gjennom et heftig keisersnitt med masse komplikasjoner, så det styrer nok min frykt en god del.

  Men ja, ikke så mye vi får gjort den ene eller andre veien, så det hjelper ikke akkurat å grue seg :hilarious:
   
 4. Spitsbergen Forelsket i forumet

  Slik ligger han pøbelen min også. Hodet oppe ved høyre side/ribbein, og veiver og sparker alle veier
   
 5. Julilykke-17 Forumet er livet Marsboere 2020 Julibaluba 2017 Februarbarna 2020

  Kontroll hos jm i dag hun sjekket ikke leie enda (27+1), men siden hun fant hjertelyden høyt oppe på min hø side, og all bevegelse jeg kjenner er ned mot endetarm/blæra, så styrker det mistankene om seteleie på lillebror også. Storesøster satt fra uke 20 og snudde seg ikke seøv med fire vendingsforsøk, så jeg kjenner jeg tviler mer og mer på at jeg skal få oppleve en vanlig fødsel:( Jeg hadde planlagt KS med storesøster og en fantastisk fødselsopplevelse likevel, men jeg har så innmari lyst til å få prøve meg på en vaginal fødsel også!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 6. Jolanda Forumet er livet Desemberlykke2017 Februarbarna 2020

  .
   
  Last edited: 31 Aug 2020
 7. Julilykke-17 Forumet er livet Marsboere 2020 Julibaluba 2017 Februarbarna 2020

  Ja, jeg krysser alt jeg kan. Forrige gang var jeg nesten glad det ble ks for det kjentes så kontrollert og trygt. Nå døles det litt kokko å ønske seg så mye smerte og tull, men jeg er rett og slett nysgjerrig og har lyst til å kjenne kroppen få prøve seg og se hvordan jeg takler smertene.
   
 8. Jolanda Forumet er livet Desemberlykke2017 Februarbarna 2020

  .
   
  Last edited: 31 Aug 2020
 9. Oktoberprinsesse17 Glad i forumet Februarbarna 2020

  Her lå lillebror i hodeleie i dag på ul :happy:
   
 10. FrkVerpesyk Gift med forumet Marsboerne2017 Februarbarna 2020

  Er jeg den eneste som ikke har noen klar formening om babyens leie? Dette er tredje gang jeg er gravid og likevel har jeg fortsatt ikke fått med meg hvordan man kjenner forskjell på de ulike kroppsdelene til babyen :hilarious:

  Syns lillebror romsterer så mye og at jeg kjenner ham på så mange ulike steder i løpet av et døgn at jeg genuint ikke aner hvordan han ligger til enhver tid! Men satser på at han tar til vettet og legger seg i hodeleie i tide til fødselen slik begge storesøstrene hans gjorde :)
   
  • Enig Enig x 3
 11. Jolanda Forumet er livet Desemberlykke2017 Februarbarna 2020

  .
   
  • Liker Liker x 1
  Last edited: 31 Aug 2020
 12. Eskimonika Forumet er livet Tilgangsansvarlig Marsboere 2020 VIP Himmelbarn Septemberhjertene 2018 August 2018 Assistert-jentene Februarbarna 2020

  De er jo veldig ulike disse babyene og noen snur på seg omtrent hele tiden.
  Jeg kjenner sjelden forskjell på kroppsdeler sånn sett. Spesielt ift mange jeg hører om her inne.

  hadde en UL der han helt på slutten hadde lagt seg i seteleie og hvordan jeg da kjente bevegelser hadde jeg aldri gjort før så da vet jeg at det er sånn det kjennes når han er i seteleie. Ellers har jeg stort sett bare vennet meg til hvordan det kjennes i den stillingen jeg har kjent mest og stort sett sett på ul
   
  • Liker Liker x 1
 13. Månelilje Forelsket i forumet

  Jeg har ikke noen klar fornemmelse av hva som er hva på babyen. Jeg føler "spark" og dytt og press av ulik styrke og karakter overalt i magen, så jeg bare antar at han snur seg masse i alle retninger. Men om han ligger opp eller ned nå for eks aner jeg ikke :joyful:
   
 14. Hjertemor Forumet er livet Tilgangsansvarlig Mailykke 2018 Sommerfuglene Himmelbarn Februarbarna 2020

  Akkurat nå ligger han på tvers!:banghead: Ikke godt og ikke noe jeg liker, så han får snu seg snart så jeg kan sove litt.
   
 15. Tekopp Forumet er livet Septembergull'17 Februarbarna 2020

  Jeg fikk moren min som er jordmor til å kjenne etter sist hun var på besøk, så da viste jeg.
  Men kjenner så stor endring i bevegelsene (Og noen ganske ubehagelige vendinger) at jeg vet det fortsatt er mye endring.
   
 16. Mamma M(i)ra Millie00 Marsboere 2020 Snøfnuggene 2018 Februarbarna 2020

  27+2 og bebi lå i hodeleie da jeg var på ul i helga :)
   
  • Liker Liker x 1
 17. Spitsbergen Forelsket i forumet

  Hos meg som har en med hodet oppe til høyre, så kjenner jeg spark særlig nedover mot venstre siden. Armene er ikke like sterke men virker som han stort sett romsterer med de rundt hodet. Derfor skjønner jeg stort sett hva som er føtter og armer. Kjenner også hodet godt når jeg anstrenger meg litt. Hard ball følelse oppe ved høyre ribbein. Litt creepy følelse.
   
  • Liker Liker x 1
 18. Jolanda Forumet er livet Desemberlykke2017 Februarbarna 2020

  .
   
  • Liker Liker x 1
  Last edited: 31 Aug 2020
 19. Mammali Glad i forumet Februarbarna 2020

  Jordmor sjekka forrige uke, 28+6, og da hadde han lagt seg med huet godt ned i bekkenet. Beroligende, synes jeg, sjøl om jeg vet det er godt med turneplass ennå.

  Uka som gikk hadde jeg noen serier med skikkelig vonde nedpress, så da tipper jeg han lå og brukte bekkenbunnen som trampoline...! Ellers kjenner jeg mye romstering av små hender ganske langt nede, og kjenner føtter som sparker mot mageskinnet nært navlen min. Og at hele magen skjelver og lager blupp og blopp :p Det er herlig fascinerende. Stort sett holder han på når jeg sitter og ligger ned, men har også begynt å merke spark (i det som kjennes som verdens strammeste gravidmage) når jeg står, feks i kø på butikken eller på bussen.
   
  • Liker Liker x 1
 20. Batuuli Gift med forumet Februarbarna 2020

  Her ligger fortsatt ei i hodeleie og hu andre i seteleie. I tillegg til at de småkrangler om hvem som skal være tvilling 1 :rolleyes: Håper virkelig at det blir hu som ligger i hodeleie!
   
  • Morsom Morsom x 1
  • Hjertelig Hjertelig x 1

Del denne siden