Kristin's dagbok

En tråd i 'Våre dagbøker' startet av Kristin90, 15 Okt 2015.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Kristin90 Forumet er livet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤ ♡Julekulene 2021♡

  Tusen takk. Hadde vært forfærdlig å fortsette å spy gjennom hele svangerskapet :(
   
 2. Kristin90 Forumet er livet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤ ♡Julekulene 2021♡

  Da var første svangerskapskontroll med legen fullført. Blodtrykket så fint ut, og alle tester ble tatt. Nå sendte hun også henvisning til oul. Blir spennende å se hvor lang tid det tar før jeg får timen i posten. Satte samtidig opp time for neste kontroll som blir når jeg er 16 uker på vei. Trodde jeg måtte vente til uke 24, da jeg leste på nettet at det var mest vanlig. Neida, hun ønsket å ha meg inn på kontroll en gang i måneden. Betryggende å få litt oftere kontroller. Så neste gang blir det vurdering av sykemeldingen min, som nå er på 50% i en måned. Og lytting av hjertelyd på babyen :D gleder meg allerede!
   
  • Liker Liker x 2
 3. Viktoria90 Gift med forumet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤

  Nå har jeg lest gjennom hele, og det kom gledestårer når jeg så bilde av positiv test! Det er så fortjent, og dere har vært så sterke! Også bor du i Trondheim, bare det får meg til å ville møtes, og høre på reisen din :) Også har vi termin i oktober begge to, dette blir gøy!
   
  • Liker Liker x 1
 4. Kristin90 Forumet er livet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤ ♡Julekulene 2021♡

  Tusen takk! Den følelsen som kom når jeg så testen kommer jeg nok aldri til å glemme. Holder du til i Trondheim selv? Tenkte å sjekke interressen etterhvert for et treff for oss som bor der, men fant ut at det var litt tidlig enda :)
   
 5. Viktoria90 Gift med forumet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤

  Det skjønner jeg! <3 Jeg bor i Trondheim ja, og tenkte å lage en tråd da jeg så at andre steder i landet hadde gjort det. Men som deg, tenkte jeg at det kanskje var litt tidlig :)
   
  • Liker Liker x 1
 6. Thessaniya Forumet er livet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤

  Hun vil sikkert ha inn deg litt oftere grunnet ivf? Kanskje? :)
  Jeg skal også inn en gang i mai, før oul, men det handler mer om å levere brev ang forrige svangerskap og tanker innfor en vaginalfødsel :)
  Vi håper på å få samtale med de på sykehuset i samband med oul så kjæresten ikke trenger å ta fri enda en gang for å kjøre til Levanger.
  Det er godt å føle at de passer på oss :D
   
  • Liker Liker x 1
 7. Kristin90 Forumet er livet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤ ♡Julekulene 2021♡

  Så koselig! Da må vi få til et treff etterhvert :D du skal ikke tilfeldigvis på gruppemøte på Lilleby helsestasjon på tirsdag? Er møte gjennom jordmødrene der for førstegangsfødende som hører til den avdelingen :)
   
  • Liker Liker x 1
 8. Kristin90 Forumet er livet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤ ♡Julekulene 2021♡

  Neida, var bare fordi hun var litt motstander mot de sjeldne samtalene. Hun syntes gravide fikk alt for lite oppfølging i begynnelsen, så slik skulle det ikke være hos henne :p synes det er helt i orden jeg. Veldig betryggende :)
  Greit å spare seg den ekstra turen ja. Og greit at du allerede nå får snakket om tankene dine og eventuelle bekymringer :)
   
 9. Viktoria90 Gift med forumet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤

  Det hadde vært gøy :-D Nei, jeg skal den 19.april, og jeg hører til Heimdal, så jeg skal på Saupstad. Vi bor nok på hver vår side :) :p
   
  • Liker Liker x 1
 10. Kristin90 Forumet er livet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤ ♡Julekulene 2021♡

  Ja det gjør vi, bor på Ranheim jeg, men flott at du fikk meldt deg på den da. Synes det er greit med en slik samtale, er så mye spørsmål og tanker som samler seg opp :)
   
  • Liker Liker x 1
 11. Thessaniya Forumet er livet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤

  Forresten, jeg ville jo også skrive at jeg leste gjennom dagboken din :) og jeg er veldig imponert over din reise!
  Først vektnedgang og så sprøyter og alt det med uttak/innsetning mm... :eek: Dere som må gå igjennom ivf er så sterke synes jeg! Jeg hadde f.eks. aldri klart å sette sprøyte på meg selv :(

  Litt så veldig lang tid etterpå sier jeg i hvert fall gratulerer med positiv test! ;)
   
  • Liker Liker x 1
 12. Thessaniya Forumet er livet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤

  Å sånn ja :p ja men det var nå greit allikevel at du får kom inn flere ganger enn "anbefalt", en føler seg tryggere da :)
   
  • Liker Liker x 1
 13. Kristin90 Forumet er livet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤ ♡Julekulene 2021♡

  Tusen takk! Det er utrolig hva man klarer om man bare må ;) brukte veeeeldig lang tid før jeg stakk den første sprøyta, men kjente virkelig ingenting :) og resultatet etterpå er jo så absolutt verdt det :D
   
  • Liker Liker x 2
 14. Kristin90 Forumet er livet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤ ♡Julekulene 2021♡

  Idag er jeg 13+0. De siste dagene har jeg kjent at kvalmen er mindre tilstede. Har ikke ønsket å "jinxe" det, men tror den er så godt som borte nå. Blir fortsatt litt kvalm om jeg er veldig sulten eller sliten, men ikke i nærheten av slik det har vært tidligere! Utrolig deilig å få lov til å kjenne litt på sulten uten å bli kvalm med engang. :D
   
  • Liker Liker x 1
 15. Kristin90 Forumet er livet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤ ♡Julekulene 2021♡

  14+6 idag, og kvalmen er helt borte. Utrolig godt! Egentlig ganske lite symptomer nå, utenom mye strekninger og litt ømme pupper. Skal til legen om litt over en uke og lytte etter hjertelyd. Kjenner jeg er skikkelig redd for at hun ikke skal finne noe! Trykker på magen hver morgen når jeg ligger for å prøve å kjenne livmoren, men ingenting enda. Syns dagene går litt sakte igjen nå. Håper det endrer seg når mai kommer :)
   
 16. Kristin90 Forumet er livet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤ ♡Julekulene 2021♡

  Syns det er så vanskelig å vurdere om det har skjedd noe forandring på magen. Tror den har blitt større, men sliter med å se det uten bilder side ved side. Så legger ved bilde for uke 7 og 15. Tenker at det må ha skjedd litt på 8 uker :p
  ImageUploadedByBV Forum1461763227.873130.jpg ImageUploadedByBV Forum1461763238.145727.jpg
   
  • Liker Liker x 3
 17. surlaks Betatt av forumet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤

  Ser stor forskjell ;) du har fått en kjempefin babykul på magen :p
   
  • Liker Liker x 1
 18. Liisjja Oscar<3 Januarskatter 2015 VIP

  Ser stor forskjell :D fine babymagen!
   
  • Liker Liker x 1
 19. Maramo Gift med forumet Novemberbarna 19 ❤ Oktoberbaby 2016 ❤

  Fin babymage! Og en tydelig forskjell :D
   
  • Liker Liker x 1
 20. Poppi Forumet er livet Sensommerlykke 2017 Assistert-jentene

  Ser tydelig forskjell :D Fin mage ❤
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden