Kolikk

En tråd i 'Juli 2019' startet av Belka87, 29 Jul 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Belka87 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Himmelbarn Julibarna 2019

  Tror det skal gå seg til ja :)
  Merker han er litt irritabel de dagene han får behandling, som i dag, men tror og håper han er roligere igjen i morgen.
  Med unntak av litt kveldsuro i går, så var han mye roligere. Så blir spennende å se, men jeg har troa :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 2. Belka87 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Himmelbarn Julibarna 2019

  Har vært en del gråt i dag igjen, men tror det har sammenheng med at han har hatt behandling i dag. Blir spennende å se i morgen.
  Med unntak av litt kveldsuro i går, så var han veldig rolig og gråt nesten ikke. Er spent på morgendagen. Tror og håper den blir bedre :)

  Jenta de høres ut som gutten min, bare at han var rolig på natt, men storesøster skrek døgnet rundt. Her har det også gått i byssing og bæresjal.
  Kan anbefale å ta en sjekk hos kiropraktor om du har mulighet.
  Gutten min har stram muskulatur i kjeve, nakke og rygg, samt spenninger i tungebåndende som går at han og gaper dårlig. Er noe bedre nå enn det var i helgen.
   
 3. Belka87 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Himmelbarn Julibarna 2019

  Om de skriker minst 3timer, 3 dager i uka over en 3 ukers periode kaller man det kolikk.
  Er på en måte for tidlig å si at gutten min har det, men kjenner igjen mønsteret så fra storesøster, så er ikke i tvil om hva det er.
  Kan dessverre høres om som at det kan være din kanskje sliter med.

  Man trenger ikke henvisning til kiropraktor. Er bare å ringe, forklare problematikken og be om time. 9/10 har effekt av behandlingen :)
   
 4. Border Elsker forumet Assistert-jentene Julibarna 2019 Julimammaer 2016

  Er det da 3 timer sammenhengende eller iløpet av dagen? På natta er han helt rolig og våkner bare av mat :eek: Får se ann fremover og da sjekke med kiropraktor:D takk for svar :))
   
 5. Belka87 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Himmelbarn Julibarna 2019

  Litt om kolikk fra Helsenorge

  Capture+_2019-07-31-22-40-52~2.png

  Capture+_2019-07-31-22-40-39~2.png

  Min er også rolig på natt, sover og spiser. Men mye uro på dagen.
  Tenker det aldri skader å få det sjekket, er heldigvis ingen bivirkninger av kiropraktorbehandling :)
   
  • Liker Liker x 1
 6. Suppegjøken Forelsket i forumet Julibarna 2019

  Vår nr.2 hadde kolikk og da tok vi henne med til fotsoneterapeut, og hun sluttet å skrike på dagen. Det var helt fantastisk. Men om det var fotsoneterapien eller om hun hadde sluttet Av seg selv da uansett vites jo ikke. Men hadde definitivt prøvd det igjen om lillebror skulle fått kolikk :)
   
  • Liker Liker x 1
 7. Hjerteskatten Elsker forumet Julibarna 2019

  Begynner å mistenke at vår vesle har noe lignende kolikk også. Han har veldig urolig mage, stakkars... strever alltid med luftsmerter etter mating, og som trøst vil han ha mer melk. Han slutter å gråte når han får melk da, men på an igjen med gråt etterpå... og det er tydelig at det er takvise magesmerter. Men usikker på om det er kolikk da.
   
  • Enig Enig x 1
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 8. Monkeybaby Forelsket i forumet Julibarna 2019

  Høres ut som vår lille. Hun er matvrak og vil spise ofte, men sliter veldig med magen etterpå. Gir seg gjerne ikke før det har kommet en skikkelig runde med gulp. Men nå siste dagen virker det litt bedre, så håper at jeg har diagnostisert meg selv riktig med overproduksjon og at hun blir bedre etter noen dager med intervallamming og forhåpentligvis tilpasset melkemengde.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 9. Blåbær88 Forelsket i forumet Julibarna 2019

  Tar kiropraktorer imot baby under 4uker?
   
 10. Belka87 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Himmelbarn Julibarna 2019

  Fra 14 dager behandler de aller fleste :)
   
 11. Nuttelutte Betatt av forumet Julibarna 2019

  Jeg har holdt meg unna alt med melk i to uker, nå merker jeg forskjell. Etter to dager kan det fortsatt ligge spor i kroppen, så det kan jo bli bedre om du gir det mer tid :)
   
  • Liker Liker x 1
  Last edited: 3 Aug 2019
 12. Border Elsker forumet Assistert-jentene Julibarna 2019 Julimammaer 2016

  Oppdaterer her! Siden jeg delammer prøvde vi å bytte mme fra Nan til Hipp og da ser det ut som han rett og slett fikk vondt i magen av Nan. Han er en helt annen gutt nå og klarer å ligge alene uten å må være oppå oss heeeele tiden! Så det var en enkel og deilig løsning ❤️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 3
  • Liker Liker x 1
 13. Hjerteskatten Elsker forumet Julibarna 2019

  Lillen vår har også vært til kiropraktor nå. Han hadde noen netter med hysterisk, utrøstelig gråt, og jeg var overbevist om at han hadde kolikk. Nå har han (bank i bordet!) hatt flere kvelder uten å ha vært i nærheten av så utrøstelig, så nå tror jeg at jeg kan trekke tilbake mistanken om kolikk. Men han sliter mye med luftsmerter både dag og natt, pluss at han virker litt stiv i kroppen, så får likevel behandlingen hos kiropraktor.
   
  • Liker Liker x 1
 14. Rotkopp Forelsket i forumet Julibarna 2019

  Jeg trodde vår lille muligens hadde kolikk, men jeg har overproduksjon på ett bryst og siden den utrøstelige skrikinga starta da jeg slutta å intervallamme tror jeg kanskje ikke det er kolikk likevel. Har likevel vært hos manuellterapeut og fått bekrefta stivhet/låsning i nakken (som forklarer vansker med å få til riktig sugetak når han er våken, tungebåndet ble klippet på sykehuset). 1-2 behandlinger skulle gjøre susen, mente han! Har begynt å intervallamme igjen nå og ser allerede forskjell selv om han fortsatt sliter masse med å få ut både luft og avføring og det som kommer tidvis er neongrønt.:confused: Håper det justerer seg snart!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1

Del denne siden