Klagetråden

En tråd i 'Vi som prøver / Før svangerskapet' startet av Shoegrl, 7 Mar 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Shoegrl Forumet er livet Marsboerne 20 18 Himmelbarn

  Synes vi skal ha en slik her, hvor vi kan få ut av oss alt av frustrasjon når det oppstår! ;)
   
  • Liker Liker x 2
 2. Shoegrl Forumet er livet Marsboerne 20 18 Himmelbarn

  I dag er jeg sur, og det er jeg heldigvis ikke så ofte - men ei venninne avlyste lunsjdaten vår, ETTER at jeg etterspurte om hun kom og når hun kom. Dette er ikke første gangen jeg har opplevd dette, for noen år siden, var det ei venninne som skulle komme på besøk. Hun hadde aldri spist sushi før, så jeg kjøpte inn fra der jeg jobbet for å overraske henne og ventet på at hun skulle komme. Når hun enda ikke hadde kommet til avtalt tid, og jeg ringte og etterspurt henne, sa hun at hun hadde møtt noen som ville de skulle gå tur med hundene sine sammen, så vi måtte ta det igjen. Ble rimelig skuffet da... Og nå har jeg mensenmurringer fra hel*#$% også, så ja - i dag er jeg SUR! :grumpy:
   
 3. Mia_mini Elsker forumet

  Full forståelse for det!
  Jeg ville også blitt kjempesur om noen venninner gjorde sånt.
  Har tidligere venner som gjorde sånt, så jeg slutter å invitere de.
  De som ikke inviterer tilbake gjør meg også grådig irritert.
   
  • Enig Enig x 2
 4. Mira2007 Glad i forumet

  Idag sto jeg virkelig opp på feil foten. alt irriterte meg.. Hadde shina hele huset før gubben kom hjem fra jobb for tre dager siden ( ryddet,kastet, tørket støv,sugsuget og vasket hele huset ) Idag så var hele huset snudd opp ned. rot overalt, støv, klær som ikke var lagt på plass, kopper og fat på kjøkkenbenken.. Jeg får helt panikk av sånt :p Så litt moody idag. og nå er hele huset ryddet,støvsuget og vasket igjen :p Irriterer meg grønn når gubben tar seg mat, spiser opp også setter han fatet sitt på benken RETT over oppvaskmaskinen, istede for å bare sette det inn i maskina med en gang :p
   
 5. ..spireliten.. Forumet er livet

  Haha. Har en slik mann selv[emoji23][emoji23]
   
 6. ..spireliten.. Forumet er livet

  Idag ønsker jeg å benytte klagetråden til å være litt lei. Lei av kroppen som gir meg så mye graviditetstegn at jeg nesten spyr, mens den j#%*^% G testen bare driver med lureri(skyggestreker).

  Sånn nå var det ute.
  Nå skal jeg stå opp og lage meg frokost[emoji23]
   
  • Enig Enig x 1
 7. Shoegrl Forumet er livet Marsboerne 20 18 Himmelbarn

  Du, det der har jeg tenkt på - skal man invitere seg selv bort, vente på å bli invitert, eller? For selv synes jeg det er hyggelig å invitere, og ser gjerne folk inviterer seg selv, for de er alltid hjertelig velkomne. Men så har jeg tenkt motsatt - bør vi vente på å bli invitert (til det gror mose på oss) eller skal vi bare invitere oss selv?
   
 8. Shoegrl Forumet er livet Marsboerne 20 18 Himmelbarn

  Tror jeg hadde blitt sur for å ha hatt en sånn rotete mann. Hmmm - kanskje jeg er en surere person enn det jeg selv tror allikevel? :meh: Har heldigvis vært så heldig at jeg har en mann som har nesten mer støv på hjernen enn meg selv. ;)
   
  • Liker Liker x 2
 9. Shoegrl Forumet er livet Marsboerne 20 18 Himmelbarn

  Fortsatt skyggestreker? :eek: Så utrolig dårlig gjort av kroppen din! :shifty: Ta deg en alvorsprat med den!
   
 10. Bukett Forumet er livet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️ Septemberhjertene 2018 Assistert-jentene

  Herregud du er god altså! En slik tråd trenger vi jo virkelig her :)

  Skjønner godt at du ble sur for det!! Hadde hun en grunn for å avlyse??
   
 11. Mia_mini Elsker forumet

  Helt enig. Synes det er super koslig når folk kommer til oss.
  Men jeg legger fort merke til om de aldri tar initiativet selv. Da blir jeg veldig fort lei, og inviterer heller de som viser større interesse for å møtes igjen :)
  Så får man da bare venter til man bli savnet av de som ikke tar initiativet selv, eller så får man bare la de gå...
   
 12. Shoegrl Forumet er livet Marsboerne 20 18 Himmelbarn

  Takk, føler virkelig at denne var på sin plass her ja. :happy: Hun oppga en årsak, men den er for tynn. Men men - mer fruktsalat + wraps på meg! ;) Hvordan går det med deg, er så spent på om det har klaffet for deg denne PP´n? Jeg har såvidt begynt å blø i dag, TR er egentlig ikke før til helga, så kroppen suger fortsatt er MA´n. :shifty:
   
 13. Batuuli Gift med forumet Februarbarna 2020

  Syykt hodepine på jobben i dag.. også er jeg nødt til å sitte på tidenes mest dårlige konstruerte rom uten ventilasjon eller mulighet for å lufte ut! Det må da gå ant å legge tilrette for bedre luft når en oppholder seg her 90% av arbeidstiden!![emoji35]
   
 14. ..spireliten.. Forumet er livet

  Tror det er på tide ja[emoji23]
   
 15. Mira2007 Glad i forumet

  Bruker å si at jeg har to barn (mannen min og jenta vår) haha :p Han er ikke så ille hele tiden da, og hjelper ofte til med støvsuging og rydding... Men i det siste har han vært lat ja :p
   
 16. Bringebærpudding Gift med forumet Assistert-jentene Julikulene 2020

  Idag er jeg sur og lei meg fordi jeg ikke blir gravid, men det er jeg egentlig ganske ofte :D
   
  • Liker Liker x 1
  • Enig Enig x 1
 17. Bukett Forumet er livet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️ Septemberhjertene 2018 Assistert-jentene

  Haha ja! Sånn tenker jeg og når folk ditcher - synd for deg , mer mat på meg:) Så kjipt med en kropp som ikke samarbeider!!:( Hvilken CD er du på? Har syklusen endret seg etter ma? Min holdt seg stabil etter første, men etter andre ma kommer el typ 3-4 dager senere, men ikm er foreløpig fortsatt på CD 32... så lutealfasen har blitt kortere.. Nå er jeg 9 Dpo, ikm er på fredag. Blenda tidligtest i dag, men er jo fortsatt tidlig da... men vet ikke jeg. Håper på klaff da! :) gleder meg til du skal prøve igjen. Har du tenkt på å lage deg en dagbok?:)
   
 18. Shoegrl Forumet er livet Marsboerne 20 18 Himmelbarn

  Er på CD26. Trodde i forrige syklus at den var på plass igjen, med EL på CD15 og TR på CD32-ish, men nå testet jeg aldri positivt på EL og FF har satt striplet kryss på meg for første gang ever! Og i dag trodde jeg TR kom for fullt, men det ble med den bittelille blødninga/spottinga i formiddag. Skjønner ingenting jeg. Er superkvalm og murringene har vært i flere dager. Forrige syklus hadde jeg murringer HVER dag. Du og jeg bør jammen ikke måtte gå igjennom flere MA! Skikkelig DRITT! :smiley-angry002 Så du bør stake ut veien i forkant og få positiv test nå! :) Så skal jeg komme meg etter som prøver for fullt igjen! Kanskje... :angelic:

  Har ikke tenkt på dagbok. Nei, det kan jeg ikke ha - hadde fått prestasjonsangst! :hilarious:
   
 19. Bukett Forumet er livet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️ Septemberhjertene 2018 Assistert-jentene

  Det er så kjedelig når kroppen tuller!! Hmmm.. men hvis man skal se positivt på det. Så er det vel greit med kortere syklus da?? Ja de murringer altså! Hadde skikkelige murringer forrige pp... + bekkenplager. Var jo skråsikker på at jeg var preggers, men neida. Er litt det samme denne gangen. Bekkenet har "kranglet" i ny og ne siden forrige abort, da spesielt mellom el og tr! Til å bli gal av... blir jo rundlurt. Er vel pga ekstra hormoner i denne delen av syklus? Evt har vel pergotimen en finger med i spillet.

  Jeg er helt enig! Håper vi har fått vår dose nå!! Føler liksom det å være gravid tilhører et annet liv. Er så fjernt å tenke at det kan gå bra og vi sitter med en liten en tilslutt liksom.
   
 20. Shoegrl Forumet er livet Marsboerne 20 18 Himmelbarn

  Helt innafor med kort syklus ja, men tviler på at jeg er så "heldig". ;) Er ikke så lett å vite hva som er symptomer på graviditet og PMS, når mye er så likt. Går du på pergo nå? Trodde den utgikk rundt årsskiftet?

  Jeg har faktisk skulle ha hatt termin snart jeg, egentlig. Men men... Det blir vel vår tur en gang også! :)
   

Del denne siden