Kjønn på babyen

smiiil92

Glad i forumet
Tilgangsansvarlig
Marsboere 2020
Påskekyllingene 2020
Her er magefølelsen på at det er 2.... [emoji16] og har en liten jentefølelse! Får værtfall vite antallet på fredag! Gleder meg [emoji4]
 

snerkulf

Forelsket i forumet
Selvsagt er det lov. :) Til og med lov å føle på en liten skuffelse om det ikke blir det. (Selv så tabu det er, så er det en helt normal reaksjon). Alt i alt, kommer man jo til å bli like glad i ungen når den kommer ut likevel :)

Ja ungen blir like høyt elsket enten det er gutt eller jente :D
Det hadde bare vært så gøy med en lillebror i flokken :p
 

snerkulf

Forelsket i forumet
D er lov til å si det tenker jeg- så lenge du sier at d s betyr mest allikevel er at barnet er sunt og friskt :) jeg og har en ting jeg håper på av kjønn, men blir ikke skuffet om det er motsatt- så lenge d er friskt :)

Ja barnet vil bli (er allerede egentlig) like høyt elsket enten det er gutt eller jente. Det hadde bare vært så gøy med en lillebror i flokken :p
 

Elva

Gift med forumet
Assistert-jentene
Julibaluba 2017
❤️ Augustlykke 2020 ❤️
Akkurat nå har jeg litt guttefølelse, men det er sikkert fordi jeg syns det er vanskeligere å finne guttenavn jeg liker (er så mange som er brukt av familie og venner).
 

DottyJune

Forelsket i forumet
Var helt bombesikker på at de er ei jente når kvalmen sto på som verst her, men nå som det har gitt seg endel er jeg sannelig ikke sikker :knegg:
Enklest om det blir jente her for da blir det to av hver i flokken og det er mest rettferdig mener minstemor :knegg:
 

Lykkespiren2017

Blir kjent med forumet
Mannen er sikker på jente, jeg på gutt. Drømte til og med her om dagen at vi var usikre så vi måtte sjekke i bleia og den visste gutt:'-)
 

TRULT

Andre møte med forumet
Veldig sterk magefølelse på gutt denne gangen. Var jente sist og følte da det var jente. Mye mindre plager/symptomer denne gangen. Samboeren er sikker på at det er jente, men det er nok for å venne seg til det, han har kjempelyst på gutt. Men samme hva som kommer ut er vi kjempeglad.
 

Kelebek

Flørter med forumet
Føler at det er jente, men blir glad uansett. Har en Gutt fra før på 2, så for han sin del hadde det vært perfekt med en lillebror :) Og kjekt med jente, siden jeg har en gutt :) Blir spennende å se :D
 

Bamsemin

Glad i forumet
Jeg tror kanskje jeg får jente! Blir veldig spennende å se
 
Topp