Julefeiring

En tråd i 'Februar 2020' startet av Tekopp, 2 Nov 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Oktoberprinsesse17 Glad i forumet Februarbarna 2020

  Mannen skal reise offshore og være vekke hele julen.... jeg og storesøster skal være hos svigers, noe jeg ikke vil. For min del kunne jeg og hun bare vært hjemme alene og kost oss:oops:
   
 2. Ingeniørmamma Glad i forumet Juliknøttene 2022 Februarbarna 2020

  Vi skal ha julaften hjemme hos oss for første gang. Med foreldre på begge sider. Hvis formen min ikke holder, så vet jeg at vi får masse hjelp ved behov. Vi stiller uansett med hus og stemning. Mat skal det bli, svigerfar er veldig god på sprø svor.
   
 3. Mrs_F Gift med forumet ♡Julekulene 2021♡ Februarbarna 2020

  Så kjedelig når turnus havner over hele julen♥️
  Bor dere nært de da? Hadde følt det samme om mannen var borte...men sikkert dratt for å spise sammen da jeg syns det nesten er det koseligste med hele julaften:joyful:
   
 4. Oktoberprinsesse17 Glad i forumet Februarbarna 2020

  Turnusen hans var egentlig slik at han skulle reise ut 2. juledag, men de trengte han en annen plass for 6 mnd så da reiser han ut 19. desember i stedenfor...
  De bor 20-30 min unna i bil så ikke all verden :p var ikke i utgangspunktet gira på å feire med svigers, å nå når mannen ikke skal være der ble jeg endra mindre gira:( har ikke verdens beste forhold med svigers, spesielt svigermor, men det får bare gå:p reiser nok hjem til min familie som er 2 timer unna 1. juledag og blir der resten av julen:p
   
  • Hjertelig Hjertelig x 3

Del denne siden