Jentesex, utroskap?

En tråd i 'Familieliv og samliv' startet av babysyyyk, 7 Aug 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Siadle Forumet er livet Tilgangsansvarlig Vi som prøver :) Junilykke2018

  Alle jenter er litt bi? Really? Jeg blir faktisk kvalm av å tenke på sex med en annen jente, det er noe som overhodet ikke frister, what so ever.
   
  • Enig Enig x 9
 2. Mortil2hoho Flørter med forumet

  Ok, deg om det :dance008
  Ikke alle, men mange av oss:dance008
   
 3. Sara Trøtt hormonbombe VIP Desemberglede 2015 Januarlykke 2016

  Noen. Ikke alle. Så deg om det, tenker jeg

  Mange av oss synes ikke utroskap er greit heller.

  Ikke alle det heller. Men du om det. Jeg hadde aldri i livet syntes det var noe å skryte av å ha vært utro.
   
  • Vinner Vinner x 5
  • Enig Enig x 1
 4. Kelsey Glad i forumet Vi som prøver :)

  Enig! Det går faktisk an å være helt hetero. Er en myte at alle jenter er litt bi...

  Tror dessuten det er omtrent like vanlig for gutter å være bifile/biseksuelle som det er for jenter. Det er bare ikke vanlig at heterofile jenter fantaserer om sex mellom to gutter, slik det er relativt vanlig at heterofile gutter fantaserer om sex mellom to jenter...så det ene snakkes dermed mye mer om. :p

  Og ja, dersom man lever i et monogamt forhold er det selvsagt utroskap å ha sex med samme kjønn.
   
 5. Siadle Forumet er livet Tilgangsansvarlig Vi som prøver :) Junilykke2018

  Og hvis "alle jenter er litt bi" betyr det vel at lesbiske damer egentlig har litt lyst på kuk, sånn innerst inne? Det stemmer i hvert fall ikke på min lesbiske datter, hun ville ikke tatt i et mannlig kjønnsorgan med ildtang en gang.
   
  • Morsom Morsom x 5
  • Vinner Vinner x 2
 6. dagosi Elsker forumet Himmelbarn Novemberbarna 19

  Jeg er hetrofil, om jeg tenker på et random mannlig kjønnsorgan, er det ikke mange av dem jeg heller ville tatt i selv med ildtang. Ikke for såvidt kvinnelige kjønnorgan heller når jeg no først tenker på det... Men siden jeg er gravid, så har jeg jo gjort det, selv om tanken på det ikke er veldig attraktivt. Fikk jo sjansen til å bli kjent med barnefaren før jeg måtte ta i utstyret han hadde. Og falt for personligheten og andre ting før lysta på resten dukket opp. Så kanskje jeg faktisk tilogmed ville tatt i et kvinnelig kjønnorgan tilogmed om bare denne kvinnen hadde vunnet meg med resten av pakken hun har...
   
 7. Frk. Lost Forelsket i forumet Febbisbebbis'18

  Utroskap handler jo i alle tilfeller om hvilke regler en har i et forhold og ikke om kjønn og seksuell legning. For noen kan bare det å flørte med noen oppleves som (emosjonelt) utroskap, mens for andre så kan det være man har et åpent forhold hvor sex med andre er helt ok. For noen vil det også henge sammen med kjønn, men det handler jo da om hva personene i forholdet ønsker/aksepterer. :)
   
  • Enig Enig x 2
 8. minoja Elsker forumet

  Så lenge dere har god kommunikasjon rundt det og begge er enige om reglene så er det jo helt Ok. Hva andre måtte definere som utroskap er jo bare opp til dem. Men så lenge det ikke foregår bak ryggen hans og han er enig i det er det jo greit.
  Åpne forhold er jo for noen og ikke for andre igjen. Ut fra vår erfaring så har vi kommet hverandre nærmere av det vi har gjort. Men kommunikasjon og avtaler som holdes er veldig viktig i den sammenhengen. Gjør det som føles rett for dere, man må ikke ta hensyn til samfunnets veldig stereotype forventninger til seksualitet og forhold om man klarer å finne en god balanse selv.
   
  • Enig Enig x 3
 9. Lovesome Forumet er livet Septemberbarna 2019 VIP

  Jeg tenker at alt er lov sålenge begge parter er åpne og enige om hva som er grensene.
  Noen kjærester tillater også at man har sex med andre, da tenker jeg ikke at det er utroskap. Å være utro for meg er å gå bak ryggen, holde det skjult noe som vil såre den andre parten.
   
  • Enig Enig x 3
 10. Animagus Andre møte med forumet jentene i juni13

  Ville ikke sett på det som utroskap hvis kona hadde tatt det opp og jeg hadde tillatt det f eks. Å ser ikke problemet heller. Men dette er jo opp til hver enkelt. Viktigste er at begge kjenner "reglene":). Her har hu meget fri tøyler uansett:) her er det ikke helt A4
   
 11. Chawa Glad i forumet Junilykke 2020 ♡

  Kjønn har ikke noe å si. Sex med en annen enn partneren min er utroskap. Unntaket hadde vært om han var med, men det blir nok aldri aktuelt
   
 12. Tigerbaby Forumet er livet Tilgangsansvarlig Himmelbarn Oktoberlykke 2019 Novemberbarna 19 Assistert-jentene

  Vi har en stående deal på det der, hvis jeg vil styre på med kvinnfolk så er det helt innafor, og han skal vite det. Og det samme tilbake, han kan gjøre hva han vil med mannfolk, og jeg skal isåfall vite det.
  Vi er ganske enkle på sånne ting egentlig, reglene er der og vi er enig om dem.
  Jeg hadde ikke brydd meg stort om han klinte med ei anna dame, han hadde brydd seg i motsatt tilfelle, så da er ikke det aktuelt for noen av oss.

  Eneste som hittill har skjedd et klining på fylla, så ingen av oss har egentlig det behovet for noe mer virker det som. :p
   
 13. Maddieh Forumet er livet Junibarna 2019

  Its not cheating if they're in on it.
  Altså, jeg kan hvis jeg klarerer det med mannen min, men jeg har ikke den interessen...
   
 14. Maddieh Forumet er livet Junibarna 2019

  Jeg har heller ingen interesse for det.. -.-
   
 15. Tiriltoppen Gift med forumet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤ Julikulene 2020

  Mulig jeg er gammeldags, men syns ikke familieliv og åpent forhold hører sammen..
   
  • Vinner Vinner x 1
 16. Sjokolade Gift med forumet Julikulene 2020

  Enig!

  Men for all del, jeg skal ikke fortelle eller fordømme andre for hvordan de lever livet sitt!
   
 17. Kabakaba Elsker forumet Julegavene 2019

  Oh, det er en overraskende stor andel damer som tenner på to gutter som har sex. Altså sånn helt uten at damer er involvert. Du må bare vite hvor på Internett du skal lete, hehe. Men mannfolk ser mer på porno enn damer, det er så som så. Og de har også mer aksept for å snakke om sex i sosiale sammenhenger, mens damer fortsatt ikke er like seksuelt frigjorte. Så alle damers fantasier er ikke like «åpne» eller noe som det snakkes om.

  Utover det er det nok ikke flere jenter som er bifile enn det er gutter som er bifile, nei. Men igjen, menns åpenhet om fantasien om to damer gjør det lettere og mer «akseptert» at to damer eksperimenterer, noe jeg vet om mange heterofile damer som har gjort. Man er ikke bifil bare fordi man eksperimenterer litt.

  Men så svar på det originale spørsmålet: utroskap er å gå bak ryggen på noen. Utroskap er ikke kun sex, det kan være økonomisk utroskap, eller emosjonell utroskap, eller rett og slett alle tilfeller av at man lyger og går bak noens rygg. Så sex med en annen person, uavhengig av kjønn, er ikke utroskap så lenge det er noe begge parter er enige om at er ok.

  Men, selv om det er gitt klarsignal og grønt lys for å ha sex med andre, så må jeg fremheve at ikke alle forhold burde prøve, eller klarer, overgangen fra to til tre, selv ikke om det bare er et engangstilfelle. I den grove majoriteten av tilfellene vil det ødelegge forholdet, bygge seg opp sjalusi, og mange angrer. Så derfor råder jeg til å ikke prøve seg på slikt med mindre man har pratet veldig godt gjennom det.
   
 18. All song Forumet er livet Aprillykke 2016 Julibarna2014

  Otroskap det hade aldrig skjed her.
   

Del denne siden