IKM uke 45 2019

En tråd i 'Vi som prøver / Før svangerskapet' startet av mto, 8 Okt 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Mammaentil1 Flørter med forumet

  Var litt sånn mens aktig smerter det var, kanskje hakket mildere, men har ganske sterke smerter under menstruasjon da. =)
   
  • Liker Liker x 1
  • Optimistisk Optimistisk x 1
 2. Nolle Glad i forumet Januarskatter 2015 Sommerfuglene 2017 Februarlykke 2015

  Supernegativ eltest i går, superpositiv i dag. Trodde den var et par dager unna, men :woot: Da spørs det om jeg også er i feil ikm-gruppe?
   

  Vedlagte filer:

 3. Selma8 Forelsket i forumet Snøkrystallene2021❄️

  Slenger meg med! Jeg har testet nå 5 dager og baaare blendahvite strips, ingen økning eller noe...forrige måned fikk jeg heller ikke utslag på elstripsene mine, men legen kunne se EL siden jeg var på kontroll for min forrige Ma, men mensen kom til slutt. :banghead: Skjønner ingenting, har hatt så sterke tester tidligere, men nå vil de liksom ikke! Enda noen dager til EL så krysser fingrene :angelic: siden mine 2 ma har jeg ikke peiling på syklus så må gå etter appene. Dette er min 3. El etter sist ma, fikk utslag første El etter ma, men hadde rester så da prøvde vi ikke.

  Selma88 31 pp3 b0 el 21/10 ikm 4/11
   
 4. Selma8 Forelsket i forumet Snøkrystallene2021❄️

  Jeg bruker også stripsene fra Normal, ingen utslag hverken nå eller sist El! Kanskje disse testene ikke er helt optimale? :shifty:
   
  • Liker Liker x 1
 5. Kråka Glad i forumet Novemberlykke 2020

  Jeg har lest flere skriver at man ikke må bruke de, at de ikke gir utslag ved el eller bare gir svakt utslag. Er vist veldig varierende hvilket utslag de har. Jeg har brukt fire og den første var svaaaaak, den andre var halv styrke på streken og de to neste helt blendahvite. Og nå med blendahvit så har jeg murring, ømt, mye slim og kviser. Så jeg aner ikke hva disse testene mener :smiley-angry003:confused004
   
 6. hortense Flørter med forumet

  CD12 og fast smiley (positiv) på eggløsningstesten. Går ut i fra at EL forventes ila dagen/eller mandag da, så nå krysser jeg alt som krysses kan - både for meg og dere andre :smiley-angelic001:signs003:Heartred
   
 7. Maren90 Glad i forumet

  Kan jo bare hende at el kom tidligere å
   
 8. Fudge Forelsket i forumet Julikulene 2020

  Bruker dere prøveglass når dere tar el test,eller tisser dere på strimmelen? Utgjør det noen forskjell?
   
 9. Maren90 Glad i forumet

  Når jeg har testet så har jeg tisset i en beholder
   
  • Enig Enig x 1
 10. Selma8 Forelsket i forumet Snøkrystallene2021❄️

  Har kjøpt meg prøveglass fra apoteket, da har jeg mest kontroll på at det kun er testdelen som får urin på seg og ikke hele strimmelen :joyful:
   
  • Enig Enig x 1
  • Nyttig Nyttig x 1
 11. eudaimonia Glad i forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️


  Jeg får stikkinger i eggstokkene og blir også øm nederst i magen. Slik at jeg kan kjenne et ubehag når jeg sitter meg ned på en stol f.eks. Har aldri målt EL, så vet ikke når disse symptomene oppstår og akkurat når eggløsning er. Men er iallfall i dagene rundt eggløsning, med tanke på når mensen kommer. Jeg er på CD 14 i dag og hadde tydelige stikkinger på torsdag og noe på fredag. Spennende dager :D
   
 12. hortense Flørter med forumet

  Brukte glass før men ikke nå lenger. Utgjør ingen forskjell så lenge man er flink til å holde resten av testen vekk fra urinstrålen. Kun oppsugingsdelen som skal inn i stråla. Jeg synes det er null problem.
   
  • Nyttig Nyttig x 1
 13. Pingu91 Andre møte med forumet

  Jeg hadde engangskopper liggende, så har brukt det :happy:
   
  • Enig Enig x 1
 14. Pingu91 Andre møte med forumet

  C2ADAB6C-1492-4658-905C-9E8216FBADFE.jpeg Set ut som jeg hadde el i går og må hoppe over til IKM uke 44 :happy: Men venter til tirsdag uansett for å være helt sikker :happy: Veldig kjekt å ha kortere syklus, har ikke hatt det på leeeenge!!
   
 15. Mammaentil1 Flørter med forumet

  Litt sånn jeg opplevde i går, og litt av og på i dag. Men jeg er bare på cd 10 i dag, men normalt 26, kanskje 27 dagers syklus. Så da stemmer det kanskje da =)
   
 16. Mammaentil1 Flørter med forumet


  Jeg har bare tempet noen dager, mest for moro skyld.. Men er der vanlig å ha høy temp under menstruasjon og så synker tiden mellom slutt av TR og El?

  Screenshot_20191020-115730_FF Mobile.jpg

  Syns det var et veldig stort hopp igjen i dag =) men igjen, har nettopp begynt, så har jo ikke noe mønster enda og er jo helt nybegynner. =)
   
 17. Pingu91 Andre møte med forumet

  :happy::happy::bookworm::happy:
  Temper du til samme tidspunkt hver dag? Det er litt viktig :happy: Du skal helst tempe med en gang du våkner og har sover i 3 timer eller mer i strekk. Jeg temper kl: 06.00 hver dag, også i helgene, men da sover jeg videre etterpå :happy:

  Temperaturen skal stige etter el, holde seg høy og så synke rett før eller når du har fått mensen. Holder den seg høy og mens uteblir er det et godt tegn på graviditet :happy:
   
 18. Mammaentil1 Flørter med forumet

  Den er på samme tidspunkt hver dag, på morgenen =)
   
 19. Pingu91 Andre møte med forumet

  Oki :happy: Da vet jeg ikke hvorfor du hadde så høy temperatur tidligere, men tror andre ting også kan spille inn, om du for eksempel har drukket alkohol, sovet dårlig eller vært syk
   
 20. eudaimonia Glad i forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  Det kan nok stemme, ja. Jeg har 28-29 dagers syklus ;)
   

Del denne siden