Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Rått eggIkke hørt at man ikke skal spise majones jeg? Hvorfor kan vi ikke det?
Sent from my iPhone using BV Forum
Spiser jo glatt en til to om dagenAltså, synes man skal holde seg unna den maten som står på Matportalen men alt det andre f.eks skyr, alt med måte!
Februar 2015
Taster på appen
Men er det virkelig så farlig da? Tror ikke veldig mange vet om det Jeg ville kost meg med skyren jeg.Spiser jo glatt en til to om dagen
Neida går nok braMen er det virkelig så farlig da? Tror ikke veldig mange vet om det Jeg ville kost meg med skyren jeg.
Februar 2015
Taster på appen
Dere kan spise majones! Sjekk matportalen.no for listen over hva som ikke kan spises. Jeg har jobbet å med besvare tlf med spørsmål om hva man kan spise når man er gravid.
Majones kjøpt ferdig er trygg. Hjemmelaget også, men om man bruker norske egg er man sikker på de er uten salmonella, noe som ikke er spesielt viktig for gravide å unngå, men for alle.
Jeg har også spist spekemat før jeg fant det ut. Men jeg har slått opp i fagbøkene, og listeria er faktisk farligst for babyen i tredje trimester, så det som ble spist så tidlig har ikke utgjort noen fare. Bare unngå det framover.
Så jeg bør slutte med pepsi max og heller drikke vanlig?
Sent from my C6603 using BV Forum mobile app
Jeg holder meg unna kjøtt som ikke er gjennomstekt, og upasteuriserte oster som ikke er varmebehandlet. Har veldig lyst på salami om dagen, så pleier å legge pakka en dag i fryseren før jeg spiser den. Har selvsagt kuttet ut alkohol og nikotin, og begrenser meg stort sett til to kopper kaffe om dagen. Reker og majones spiser jeg som før. Er heller ikke noe mer redd for kunstig søtningsstoffer nå enn det jeg er til vanlig.