Dytter denne opp igjen jeg. Trenger inspo 
Her blir det laks med potetbåter eller potetmos, rømme og gulrot i dag
Her blir det laks med potetbåter eller potetmos, rømme og gulrot i dag
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Her blir det snitzel, ris og bretagnesausI dag blir det det vi finner av rester i kjøleskapet.
Stekt ris med egg og grønnsaker![]()
Jeg bruker bare soyasaus når jeg lager det.Thai mat liksom?? I såfall - hvordan krydder bruker du??
Jeg bruker bare soyasaus når jeg lager det.
De bruker ofte østerssausMen daaa blir det jo ikke så godtjobbet i slummen i Thailand i 5 uker i 2008, og da spiste jeg myyye stekt ris. Men får det da ikke til like godt her hjemme
![]()
Mmmm!! Elsker stekt ris i ThailandMen daaa blir det jo ikke så godtjobbet i slummen i Thailand i 5 uker i 2008, og da spiste jeg myyye stekt ris. Men får det da ikke til like godt her hjemme
![]()
Mmmm!! Elsker stekt ris i ThailandFiskesaus er vel en essensiell ingrediens?
Vi har vår første uke med Adams Matkasse. Startet bra med spinattagliatelle med kremet Chorizosaus og ungene fikset store deler av middagen alene![]()