Hva gjør du akkurat nå? (bilder)

ImageUploadedByBV Forum1429877636.523974.jpg

Sjekker om Status for engangsstønaden, fortsatt under begandling, come on NAV!
 
Spiser iiiis:D
1429905154590.jpg
 
Koser meg alene på rommet, mens jeg venter på at flere skal stå opp :p
 

Vedlegg

  • 1429939618649.jpg
    1429939618649.jpg
    39,3 KB · Visninger: 79
Jeg og lillebolla nyter en cappuccino :) Sto opp halv 6 og etter snart 2 1/2 time oppe så gjorde det godt med en kopp :p
 

Vedlegg

  • 1430027255137.jpg
    1430027255137.jpg
    44,3 KB · Visninger: 68
ImageUploadedByBV Forum1430035255.010021.jpg rolig morgen her i hus! Venter på at sambo skal våkne slik at jeg kan støvsuge å vaske! Familieselskap her i kveld :-)
 
Akkurat spist meg VELDIG mett på pizza :p
 

Vedlegg

  • 1430057383628.jpg
    1430057383628.jpg
    31,7 KB · Visninger: 59
a15df47ac82986018759c9ace53b3887


Jeg har et barn som spiser kinakål sittende oppå meg :P
 
Akkurat spist vafler etter 1mils tur oppover marka langs elven :) nå sorterer vi de 10 eskene med klærne til samboer som står i boden.. Han har så sykt mye klær :p hahaha

ImageUploadedByBV Forum1430070304.993574.jpg
 
Skal mumse litt på denne :p
 

Vedlegg

  • 1430206410524.jpg
    1430206410524.jpg
    76,2 KB · Visninger: 58
Har henta pakke på apoteket :D
 

Vedlegg

  • 1430224330456.jpg
    1430224330456.jpg
    42,7 KB · Visninger: 62
ImageUploadedByBV Forum1430472157.265396.jpg

Benytter fridagen på vaskeriet med kaffekos :)
 
Oi de så fine og luftige og gode ut :D
Oppskrift? ;)
Ja de ble gode! Egentlig en bolleoppskrift som jeg kuttet sukkermengden i

http://www.tine.no/oppskrifter/bakst/sot-gjarbakst/skolebrød-fra-bakeriet-i-lom

125 gr smør
5 dl melk
Mel til passelig deig (tror det ble ca 900 gram)
1 pk fersk gjær
1 egg
1 ts salt
1-2 ss sukker

Jeg varmet melken og blandet i egget, saltet og sukkeret. Slo det over gjæren og rørte til den var oppløst. Eltet i melet, til slutt eltet jeg inn romtemperert smør. Heves vel og lenge :p bakes ut og heves igjen. Stekte de på 225 grader
 
Ja de ble gode! Egentlig en bolleoppskrift som jeg kuttet sukkermengden i

http://www.tine.no/oppskrifter/bakst/sot-gjarbakst/skolebrød-fra-bakeriet-i-lom

125 gr smør
5 dl melk
Mel til passelig deig (tror det ble ca 900 gram)
1 pk fersk gjær
1 egg
1 ts salt
1-2 ss sukker

Jeg varmet melken og blandet i egget, saltet og sukkeret. Slo det over gjæren og rørte til den var oppløst. Eltet i melet, til slutt eltet jeg inn romtemperert smør. Heves vel og lenge :p bakes ut og heves igjen. Stekte de på 225 grader

Mmm... :D
Kanskje jeg får prøvd å laget de til neste helg! De ser jo ut som butikk ferske rundstk ;)
 
Back
Topp