Har du endret på kaffe/te/brus vanene dine?

En tråd i 'November 2020' startet av Stjernedama, 11 Mar 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Svanerrrr Blir kjent med forumet

  Sniker! Jeg har kutta kraftig på Pepsi Max, og drakk villa brus en periode! Men nå klarer jeg ikke se villa flasken, egentlig tenke på den uten å bli helt sykt kvalm :banghead::hilarious:
   
 2. Happiness36 Forumet er livet Marshmallows2021 Himmelbarn ♡Junigull 2016♡

  Ja, jeg har kutta ut kaffe og kutta ned på Pepsi maxen. Drikker en kopp koffeinfri kaffe om jeg føler for noe varmt å drikke, men det smaker ikke like godt, så blir sjeldent. Prøver å bytte ut Pepsi med Bris.
   
 3. Håpefull10 Betatt av forumet Desemberskatter 2016

  Tenker du å fortsette med nattevakt i graviditeten? Kvalmen har begynt rekordtidlig her i uke 4.. :facepalm:sist gang kom den aldri. Var på natt i natt, og kjente allerede det var tungt pga kvalme:bored:
   
 4. SloppyJane Gift med forumet Himmelbarn Novemberlykke 2020

  Nei.. tror ikke det. Skal snakke med jordmor på mandag og høre hva hun tenker.
   
  • Liker Liker x 1
 5. Klukk Forelsket i forumet Novemberlykke 2020

  Nei, jeg drikker 2-3 kopper kaffe til morgen, og litt Cola zero i helgene. Tenker at kvalmen kommer snart og biter meg bak så da blir det ihvertfall ikke kaffe!! Har hatt hyperemesis med begge de to andre, og da vil man ihvertfall ikke ha kaffe:hungover:
   
 6. marley Elsker forumet Novemberlykke 2020 ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Har kuttet ned på kaffen. Nå er det kanskje en om morgenen, men som oftest ikke noe. Vil heller drikke litt cola i løpet av dagen. Drikker kanskje 0.5-.1 L.
   
 7. SmerteiHjerte Forelsket i forumet Novemberlykke 2020 Assistert-jentene

  Liker ikke kullsyre så drikker ikke brus, men forsøker å kutte ut kaffe, hvertfall minske til kanskje 1 kopp til dagen. Har også kutta ut te med lakrisrot og ingefær bare for å være sikker.
   
 8. MAA20 Flørter med forumet Novemberlykke 2020

  «Lærte meg» å drikke litt kaffe et par måneder før jeg ble gravid, så det var veldig enkelt å kutte det ut når jeg først ble gravid :hilarious: Brus drikker jeg ikke noe særlig av fra før, så hvis jeg først skal ha brus velger jeg brus uten koffein.
   

Del denne siden