Hadde du en plan om amming/flaske før babyen kom?

En tråd i 'Amming og ernæring' startet av Moderator Camilla, 14 Mar 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Luna30 Glad i forumet Vi som prøver :) FebbisBebbis2021 ❄️

  Og det har du lov til også, ingen har noe med det å du gjør hva som er best for deg og barnet ditt:love2
   
 2. Veroniiika Forelsket i forumet

  Tusen takk for fine ord ❤ Fikk tårer i øynene faktisk, så mye betydde det for meg.
   
 3. Regnbuebarn 2015 Elsker forumet

  Hadde plan om å fullammer til 6mnd og amme til han var 2 om han selv ønsket det. Tross utallige betennelser, melkeblemmer osv så ammer vi enda 10 ganger i døgnet og han er straks 2år.
   
  • Liker Liker x 1
 4. XuperB Forumet er livet Himmelbarn Julegavene 2019 Januarlykke 2020 Junilykke2018

  Plan om å forsøke amming. Gikk strålende da jeg kom hjem fra barsel og fikk noen råd av min mor (av typen "drit i det de sa på barsel, gjør det som føles rett"). Har amma snart et år nå, aldri vært sår. Første tiden hadde jeg vond utdriving på ene siden, men når det ga seg var det veldig greit. Fullamma så godt som til 6 mnd. Tjuvstarta med bittesmå smaksprøver etter han ble 5 mnd, men det var ikke så mye.

  Nærmer seg slutten nå merker jeg, blir gradvis mindre. Og det føles egentlig veldig greit. Satser på å få ha puppene for meg selv ei lita stund før nr 2 kommer. :hilarious:

  Føler meg heldig som fikk ammingen til så lett, sånn når jeg gjorde det som falt naturlig for meg. Håper det går like greit neste gang!
   
  • Vinner Vinner x 1
 5. Luna30 Glad i forumet Vi som prøver :) FebbisBebbis2021 ❄️

  Vet akkurat hvordan det er:Heartpink
  Amming var ikke naturlig for meg, ikke hadde jeg melk når datteren min ble født, så det var mye mas og strev de 2 første dagene etter fødselen, det var en lettelse og gi henne mme. Fikk melk 7 dager etter hun ble født men da var det ikke lenger aktuelt å sette igang å amme, jeg klarte bare ikke.
   
  • Liker Liker x 1
 6. Lovesome Forumet er livet Septemberbarna 2019 VIP

  Jeg hadde plan om å amme, noe annet enn det var ikke akseptert. Hadde endel plager de første mnd og hadde jeg ikke vært helt bestemt på forhånd om å amme, ville jeg nok ha sluttet veldig tidlig. Gikk bra etterhvert og jeg ammet lenge. Hadde en forventning om at det kom til å være enkelt å amme, men det var det ikke for meg. Var veldig vondt i starten og jeg fikk altfor mye melk og plager som kan følge av det.
   
  • Liker Liker x 1
 7. Stolt mamma Forumet er livet Septemberbarna 2019

  Hadde planer om å amme, men med premature sugesvake barn ble jeg pumpe mamma. Klarte ikke å få opp melkeproduksjonen sånn at etterhvert spiste de mye mer enn jeg klarte å produsere selv. På det tidspunktet var jeg også helt utslitt av pumpingen, ble rett og slett fysisk dårlig av å se pumpe utstyret. Kastet da inn håndkle og gikk over til kun mme. Ble da et nytt menneske igjen og kyunne nyte kosen i måltidssituasjoner, ikke bare være en «melkemaskin»
   
 8. Så bra :D
   
 9. Det er viktig å kunne fungere selv også :)
   
 10. Prinsessa- Forumet er livet Marsipanene 2019 VIP Sommerfuglene

  Hadde plan om å full amme lengst mulig . Ammingen gikk veldig bra med nr 1, klarte fullammer til nesten 6 mnd og delamma til 10 mnd, da var jeg gravid på ny men med nr 2 måtte han ha litt tillegg ved 4 mnd. Men delamma til 7 mnd , da var der tomt

  Går bra med nr 3 enda.
   
 11. Kicki_90 Flørter med forumet

  Jeg hadde ønske om å fullamme, det gikk i to uker før produksjonen ikke fulgte behovet til frøkna. Forsøkt å pumpe opp, men det gikk ikke. Nå er hun fem uker og delammes til nesten hvert måltid. Det var tungt å innse at det ikke fungerte sånn som jeg ville, men samtidig så er det ganske behagelig at pappaen kan gi mat også. :)
   
 12. Reana Gift med forumet ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Hadde et veldig sterkt ønske om å kunne fullamme og vi prøvde alt for å få det til, men vi fikk aldri til ammingen så gråt meg gjennom de 10 første ukene ved hver amming. Mistet melka så fort jeg gikk over til pumping (hadde lite i utgangspunktet) så vi endte opp med flaske og mme og er nå veldig fornøyd med det :)
   
 13. Katzilla87 Glad i forumet Novemberlykke 2016 ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Hadde store planer om å amme ja, men når lillemann nektet å ta puppen og gråt seg blå hver gang jeg la han til ble det ikke slik. Fikk pumpet litt og gitt på flaske, men med liten produksjon gikk det over til bare mme ila 2-3 mnd. En hyllest til alle som gidder å pumpe i flere mnd, det er faen meg slitsomt :hilarious::angelic: veldig sårt i begynnelsen og ikke få der til, men nå har jeg kommet over det og blitt vant til flaskebabyen min :D
   

Del denne siden