Frk1991 dagbok - Vegen mot en liten spire

En tråd i 'Våre dagbøker' startet av Frk1991, 14 Aug 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Karmel8 Glad i forumet Sommerfuglene 2017

  Innom for å legge igjen et lite hei:) så gøy å se hvor fort tiden går! Her hatt du vært på OUL og greier:) ikke så lett å få jordmortime i Trondheim nei. Jeg bestille den i uke 22 i uke 13, og da begynte det allerede å bli fullt !!
   
 2. Blue_ Gift med forumet

  Så dumt med jm da!

  Da jeg fikk første bodde vi i Trondheim. Da var det ikke noe problem å få time hos jm. Håper du får time der neste gang. Veldig greit med noen timer der, og ikke bare hos lege [emoji173]️
   
 3. Frk1991 Gift med forumet Snøkrystallene2021❄️

  Ja, hadde nok vært litt kjipere da! XD hahaha, bra han prøver da, selv om kanskje ikke alltid er til hjelp :p
   
 4. Lillafrosk Forumet er livet Tilgangsansvarlig Vi som prøver :) Oktoberbarna 2021 Sensommerlykke 2017 Assistert-jentene

  Han trenger ikke sette seg så inn i det heller. Bare skrive sykemeldingen [emoji14]
   
  • Liker Liker x 1
 5. Frk1991 Gift med forumet Snøkrystallene2021❄️

  Så koselig at du er innom og legger igjen spor! Hvordan går det med deg, Karmel8? :) Da er jeg veldig sent ute :hilarious: Trodde virkelig ikke det var så hast!


  Ja, mange som har positiv opplevelse med JM :) Heldigvis har jeg en lege jeg så langt er veldig fornøyd med :) Så får jeg prøve å være litt tidligere ute neste gang :)
   
 6. Karmel8 Glad i forumet Sommerfuglene 2017

  Det går og det går:p begynner å bli tyngre å være gravid nå merker jeg (uke 29) Har begynt å få litt bekkenplager:/ men ellers er jeg og lillegutt i fin form :)

  Det er mange som skal ha bebis i sommermånedene, så det fylles opp kjapt:)
   
 7. Frk1991 Gift med forumet Snøkrystallene2021❄️

  19+5 ❤️

  Oppdaget at det er blitt vanlig å regne 40+3 nå og ikke 40+2, og derfor har jeg regnet en dag for kort helt til nå. Så nå er det ny uke på søndager :D

  I natt våknet jeg etter å ha sovet 4t, og fikk ikke sove igjen. Det skjer jo selvfølgelig på en dag jeg er alene på jobb. Så foreløpig har jeg ingen mulighet for lunsj, avlastning eller å gå før. Har spurt om ei kunne komme litt før, så håper det ordner seg likevel. Heldigvis tar jeg uansett helg etter dagen i dag, så får bite tenna sammen og komme meg igjennom. Kan ikke si annet enn at jeg er sinnsykt klar for helg.

  Ting vil også bli annerledes på jobb fremover, og det gleder jeg meg til. En ny på avdelingen, som jeg vil kunne delegere ansvar til, og som vil gjøre det enklere for å få kabalen til å gå opp, og gjør oss mindre sårbare. Dette er med på å eliminere en del bekymringer jeg går med.

  Jeg vil få en uke hvor avlastning vil være mulig ved behov, og jeg får muligheten til å gjøre unna 1000 ting som blir liggende fordi jeg aldri har tid eller anledning til å gjøre det. Deretter får jeg en drøy uke med påskeferie, much needed.

  Deretter så skal jeg virkelig gå inn i meg selv, og kjenne på hva JEG, kroppen og babyen trenger. Etter å ha presset meg til bristepunkt 2 måneder, og ikke vært sykemeldt en eneste dag siden jeg ble gravid, så skal jeg tillate meg selv å senke terskelen for sykemelding. For den har vært SKYHØY til nå.

  Neste svangerskapskontroll er i uke 24, noe som blir i slutten av april, og kommer nok til å vurdere å be om 20% sykemelding hvis det kjennes ut som det gjør nå.

  Ingen andre i verden som kommer til å sette meg først hvis jeg ikke gjør det selv. Og jeg må slutte å ta så jævla mye hensyn til alle de rundt meg, spesielt arbeidsplassen min. For det er ingen som takker meg for det arbeidet jeg gjør uansett.
   
  • Liker Liker x 2
 8. Lillafrosk Forumet er livet Tilgangsansvarlig Vi som prøver :) Oktoberbarna 2021 Sensommerlykke 2017 Assistert-jentene

  Deilig å plutselig være en dag frem da [emoji14]

  Så fantastisk at det snart blir bedre på jobb og at du får helg i dag [emoji173]️
  Om du Ikke føler deg på topp, er nok sykemelding greit å ta. Som du sier, kun du som passer på DEG. Og du må ta vare på både deg og baby i tiden fremover! Det er ikke bra om du føler du gir 120% hele tiden, liksom..
   
 9. Frk1991 Gift med forumet Snøkrystallene2021❄️

  Rart hvor mye en ekstra dag kan bety så mye :hilarious:

  Ja, ser virkelig frem til det. Og fant ut at de bruker det samme systemet på forrige jobben, så opplæringen vil bli minimal da hun har bransjeerfaring. Mer og mer fornøyd med at det ble akkurat den personen som fikk jobben. Hun er virkelig en diamant blant gråstein.

  Ja, har tenkt mye på det. Har kjent spesielt på at jeg ikke gleder meg noe særlig over å være gravid, og det tror jeg er mye på grunn av jobb. Jeg har gitt alt, pluss litt til, mens vi har vært i en kritisk fase, så da tillater jeg meg til å ta mer vare på meg selv når den kritiske faren er over. Kanskje kommer gleden snikende ❤️

  NÅ har jeg tatt helg ❤️
   
  • Liker Liker x 1
 10. Lille Lykke Forumet er livet Himmelbarn

  [emoji121][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122] You go, girl! Det har du helt rett i! Du har stått på så innmari. Bra du tenker å ta hensyn til deg selv også fremover.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 11. Frk1991 Gift med forumet Snøkrystallene2021❄️

  Takk! Ja, gikk opp et lys for meg, det her må jeg bare slutte med. ❤️
   
  • Liker Liker x 1
 12. Frk1991 Gift med forumet Snøkrystallene2021❄️

  20+1 ❤️

  Da er jeg halvveis... Er så uvirkelig på mange måter! Føler det er så kort og lang tid igjen, på en og samme tid.

  Litt stressa for at vi ikke har så mye klart uten om litt tøy, et babynest og en stokke seng som skal brukes som day bed. Bilstol er egentlig også ordna, da vi er så heldig å få bilstol av noen i familien. Kjøpt ny i sommer, og ikke vært utsatt for noe skade. Vogn håper jeg å få bestille snart, så jeg kan slutte å tenke noe mer på det.

  Samtidig er det begrenset hva vi kan ordne før vi faktisk er i hus. Tenker også at vi har så god tid, det er tross alt 4,5 måned igjen! Så kommer jeg på at i løpet av de 4,5 månedene skal vi bli ferdig å pusse opp, samtidig fikse litt i leiligheten og gjør den klar for salg, og flytte... Må sette meg ned å skrive liste på hva som er nødvendig å ha i hus til babyen kommer. Ikke nødvendigvis alt som må handles med en gang! :)

  Legger ved bilde av baby bumpen ❤️ IMG_20170327_114637.jpg
   
  • Liker Liker x 2
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 13. Jolanda Forumet er livet Desemberlykke2017 Februarbarna 2020

  Tenk at du er halvveis ❤ Fine magen! :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 14. Frk1991 Gift med forumet Snøkrystallene2021❄️

  20+5 ❤️

  Ikke så mye spennende å melde, da dagene går stortsett i jobb, jobb, jobb! Begynner å bli veldig sliten og demotivert, da jobb tærer mer og mer på. Nå teller jeg ned dagene til påskeferie, og skal virkelig pleie meg selv. Sove lenge, slappe av, gå litt tur og bare kose meg. Skal nok holde på et par dager i huset eller klargjør leilighet for salg, men det betyr vi er litt nærmere å flytte inn ❤️

  Har bestilt time til svangerskapskontroll i uke 24 (er vel bikket uke 25) i begynnelsen av mai. Da blir jeg nok mest sannsynlig å spørre om sykemelding på 20%. Da her jeg gått 5 mnd siden jeg fant ut jeg var gravid og 3 måneder siden jeg startet å jobbe 100% i den nye jobben, uten at jeg har vært sykemeldt en eneste dag. Synes jeg har gjort en tapper innsats, men at det er viktig å se sine egne begrensninger.

  Ellers begynner utstyret smått å samle seg opp, og man kan stadig krysse ting av listen.
  Nå har vi ordnet seng nede i stuen (day bed), hvor vi var så heldig å få en stokkeseng som nesten ikke var brukt. De samme snille menneskene gir oss også bilstol (nær familie så vet den er pent brukt og at de ikke har kræsjet, så er trygg på det). I dag var vi å hentet en troll
  bedside crib med madrass, som jeg kjøpte brukt for 1000 kr. Super fornøyd med det! Ellers har mamma sydd baby nest, og jeg har smått begynt å få kjøpt inn litt tøy. Så sakte, men sikkert begynner det å komme seg :) Må få rotet meg til å bestille vogn, så begynner vi å komme i mål med de store tingene.

  Ellers ønsker jeg dere som er innom en god helg ❤️
   
 15. Blue_ Gift med forumet

  Høres lurt ut med en sykemelding da ja. Man må tenke på seg selv og lille i magen først[emoji173]️

  Så godt når listen begynner å få en del kryss. Man kan slappe av litt mer for hver ting som krysses av[emoji4]

  Håper du får en fin helg[emoji173]️
   
 16. Lillafrosk Forumet er livet Tilgangsansvarlig Vi som prøver :) Oktoberbarna 2021 Sensommerlykke 2017 Assistert-jentene

  Så fiiin babybumpen er blitt [emoji7]
  Klarer du vente helt til mai med sykemelding...? Pass på at du ikke sliter deg ut [emoji173]️
  .. Veldig godt å gå gjort unna babykjøpene og sånt! [emoji173]️
   
 17. Frk1991 Gift med forumet Snøkrystallene2021❄️

  Ja, kjenner at den avgjørelsen bare blir mer og mer riktig! Ingen andre enn meg vil sette oss først, så hvis jeg ikke tar vare på meg selv så er det ingen andre som gjør det.

  Ja, på redd august skal snike seg inn på oss plutselig, så for hver ting som krysses, blir jeg litt roligere. :)

  Takk vennen ❤️ Ja, tror det skal gå fint :) jeg har 7 arbeidsdager igjen, så skal jeg ha fri i 11 dager ❤️ Så skal jeg jobbe ei uke, og så skal jeg til Italia med jobben i ei halv uke. Og da er det bare ei halv uke til legetimen :) Blir en behagelig måned!

  Ja, veldig :) Så er jeg så glad for at det meste er enten kjøpt på salg, brukt eller fått! Blir fort mye penger, så er fint å spare litt der det spares kan :)
   
  • Liker Liker x 1
 18. Frk1991 Gift med forumet Snøkrystallene2021❄️

  20+6 ❤️ (straks 21+0)

  Kjære lillegull. I dag delte vi et spesielt øyeblikk. Kanskje var det tilfeldigheter, men for meg så var det en fantastisk opplevelse.

  Du var helt rolig i magen, så la jeg handa mi på magen min. Plutselig begynte du å sparke hardt mot hånda mi, flere ganger. Det var akkurat som om du svarte. Det var en ubeskrivelig følelse som fylte meg. ❤️
   
  • Liker Liker x 3
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 19. Jolanda Forumet er livet Desemberlykke2017 Februarbarna 2020

  Åh ❤ Så fantastisk!
   
 20. Frk1991 Gift med forumet Snøkrystallene2021❄️

  Ja, var en veldig rar og fantastisk opplevelse ❤️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1

Del denne siden