For eller i mot ferber?

En tråd i 'Livet med barn 0-1 år' startet av Moderator Heidi, 8 Jan 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Tvillingmamma91 Forumet er livet Aprilbarna`15

  Word ! Vi hadde en unge som Sov 3 timer hver natt i 3 mnd. Da prøver man litt forskjellig, var over året da. Men man blir desperat. Vi har sliti med søvn hele veien, og brukte en del opp og ned metoden. Den funka kjempebra
   
  • Liker Liker x 2
 2. Ikke i bruk Forumet er livet

  Det må kunne gå an å lage tråder på forumet og forvente at voksne mennesker svarer på en skikkelig måte???
   
  • Liker Liker x 3
 3. All song Forumet er livet Aprillykke 2016 Julibarna2014

  Helt klart imot
   
  • Liker Liker x 1
 4. Andriella Elsker forumet

  Min personlige mening er, at det er forskjell på barn og forskjell på gråt. Da gutten min var mindre (husker ikke når det var), hadde han mye problemer med å finne roen om kvelden, når han skulle legge seg, og han skrek og grein (sånn type sinne-gråting), og da brukte jeg den metode med å gå inn, gi smokken, si natta og gå ut igjen i noen dager, inntil han begynte å finne roen igjen. På den måte visste han, at mamma og pappa kommer, når han var lei seg, og at vi var rett i nærheten, og han har absolutt ikke tatt noe skade av det.

  Hvis det er "ferber", så kan jeg ikke si, jeg er imot det. Det virket på gutten vår, men det er derimot ikke sagt, det virker for alle, og hver enkelt må gjøre det, som er best for hver enkelt.
   
  • Liker Liker x 1
 5. Strikkefrue Forumet er livet Maiblomstene 2017 Himmelbarn

  Uten tvil imot! :)
   
  • Liker Liker x 1
 6. Tofus Elsker forumet Desemberskatter 2016

  Just dette har jeg også gjort. Hatt mine kvelder på teppet på gangen utenfor soverommet de siste tre åra, selv om det må sies at vi hat hatt det kjempelett med tanke på soving generelt. Jeg har alltid vært der og snakket sunget og gått inn til han, lagt ned, trøstet og så gått ut igjen. Så jeg har alltid vært tilgjengelig, men søvnen må han greie å finne selv.
  Så, man tilpasser seg til sitt barn vil jeg si, det hadde revet i kroppen om jeg skulle vendt han ryggen når han sto der og grein i senga, da får jeg heller ta den mammajobben det er å gå inn 100 ganger om det er det som skal til :)
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden