Flere som er sykemeldt?

En tråd i 'Juni 2021' startet av Lois, 3 Des 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Lois Flørter med forumet

  Takk for svar. Ja, du har gode poeng.. det er ikke noe vits å slite seg helt ut på jobb..❤
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 2. Lois Flørter med forumet

  Takk for svar. Du venter tvillinger, var det ikke? Jeg gikk ut i 100% sykemelding da jeg var i uke 22 eller noe med tvillingene. Så fikm jeg svangerskapspenger etterhvert. Var og 100% sykemeldt grunnet kvalme i starten så jobbet jeg vel 3-4 uker før jeg ble sykemeldt ut svangerskapet. Masse lykke til!
   
 3. Lois Flørter med forumet

  Takk for svar. Det er ikke noe godt å ha vondt hodet heller. Det har jeg hvis jeg ikke er kvalm. Håper du slipper plager fra bekkenet denne gangen❤
   
 4. IVFdrømmen Glad i forumet Tilgangsansvarlig JuniJubel2021

  Jobber også i barnehage. Har vært ok i form og jobbet 100% hele veien frem til nå :) Men har begynt å slite med bekken/rygg de siste to ukene. Heldigvis på stor avdeling så slipper løft osv! Får tilrettelegging i form av å slippe lange turer med barna/gruppa men ellers er hverdagen ofte slitsom. Noen dager mer enn andre.. Men lurer mtp at du skriver graderte svangerskapspenger..? Er barnehage et yrke som kvalifiserer til svangerskapspenger? Trodde man måtte bruke sykemelding :wideyed:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 5. Lois Flørter med forumet

  Åh, føler med deg, skjønner at du er sliten nå. Det er beintøft i barnehagene for tiden ❤ jobber selv i barnehage, men jeg har en stilling som gjør at jeg følger enkeltarbarn, så slipper å følge vaktsystemet. Men det var blant annet noe av det jeg synes var vanskelig i de forrige graviditetene, da var jeg pedleder. Du har jo flere å ta deg av hjemme også, så håper du ber om litt gradert sm så du ikke sliter deg ut❤
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 6. CJ21 Betatt av forumet JuniJubel2021

  Ja det er ikke så lett det der. I dag har jordmor søkt om svangerskapspenger for meg. Sa det var en del gravide som jobber i barnehage som har gjort det hos henne i det siste. Det er skrevet at jeg ikke skal jobbe med barn pga smitterisiko, og at sjefen må avgjøre om jeg kan jobbe med kontoroppgaver eller gå ut i svangerskapspenger. Så blir spennende å se hva det blir til.
   
  • Liker Liker x 1
 7. CJ21 Betatt av forumet JuniJubel2021

  Jeg fikk beskjed av jordmor i dag at jobb i barnehage nå disse korona tider, er grunn nok til svangerskapspenger. Pga at man ikke vet hva som skjer med fosteret om man blir smitta. Pga at jeg jobber i barnehage har jordmor søkt allerede i dag. Sa jeg må enten ha kontoroppgaver eller gå ut i svangerskapspenger :wideyed: jeg kunne sikkert ha jobba med barn, men hun sa det er lov å føle at man er redd for korona, og dermed søke svangerskapspenger.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 8. Srh Gift med forumet Sommerfuglene JuniJubel2021

  Tusen takk ❤️ Skal prøve å klemme inn litt svømming og yoga i en hektisk hverdag :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 9. Trultemor88 Gift med forumet JuniJubel2021

  Hvorfor svangerskapspenger? Det får man vel kun hvis baby er i fare?
   
 10. Strå91 Forelsket i forumet JuniJubel2021


  Stemmer er tvillinger, har stille sittende jobb men psykisk er det 120kmt så spent hvordan lege vil vurdere det!

  og takk <3
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 11. Glitter-88 Betatt av forumet

  Takk, det samme ❤️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 12. Lois Flørter med forumet

  Spennende! Ja, det er jo andre tider nå. Jeg fikk svangerskapspenger sist, men da var jeg gravid med tvillinger og det blir jo sett på som risikosvangerskap så. Håper du får innvilget svangerskapspenger!
   
 13. -lillemy- Glad i forumet MayDay2021 JuniJubel2021

  Jeg får svangerskapspenger 100%. Har ikke en risikojobb. Men er mye stress og frister. Har en diagnose som gir økt risiko for spontanabort, dødfødsel og hjerteblokk hos foster. Så i søknaden begrunnet jordmor at mor måtte ikke utsettes for stress for det kunne påvirke fosteret.

  Hvis jeg ikke hadde fått godkjent svangerskapspenger så ville legen sykemelde meg. Leddsmertene og utmattelsen ble mye værre når jeg ble gravid, har heldigvis en arbeidsgiver som viser full forståelse.
  Men kjenner også på dette at alle andre fungerer på jobb og hjemme som før. Men prøver å tenke at man skal fungere hjemme også, og man har flere år igjen av arbeidslivet.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 14. CJ21 Betatt av forumet JuniJubel2021

  Ja er litt annerledes tider med korona osv. Åå så koselig med tvillinger :Heartred skjønner godt du fikk svangerskapspenger da. Blir spennende å se, sjefen snakka om at hun skulle tenke på det, at hun muligens hadde noen kontor oppgaver så får se. Du får ta vare på deg selv du og:Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 15. Bellmam Andre møte med forumet

  Jeg er 14+2, og er 100% sykemeldt. Allerede vært det i 5 uker, og er foreløbig sykemeldt til midten av januar. Har fått diagnosen hypermesis, og kaster opp bare jeg går fra senga til kjøkkenet for å hente vann. Er alene med en jente på 5 fra før, og bor ikke i samme by som kjæresten min enda, så lite hjelp å få fra andre. Sover hele dagen mens jenta mi er i barnehagen, og legger meg igjen når hun har sovnet for kvelden. Aldri vært så sliten og dårlig før, og legen mente det ville ta flere uker fra kvalmen (forhåpentligvis) gir seg, til energinivået mitt er tilbake til normalen. Krysser fingrene for at jeg kommer meg tilbake i jobb i januar, men ikke på bekostning av helsa :)
   
 16. Mamma til T&T Forelsket i forumet JuniJubel2021

  Jeg får det fordi jeg har et risikosvangerskap... Var bare å si ifra ;)
   
  • Liker Liker x 1
 17. Mamma til T&T Forelsket i forumet JuniJubel2021

  Det skal jeg, men med tanke på ferieavvikling og desembertia skal jeg holde ut denne mnd :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 18. Trultemor88 Gift med forumet JuniJubel2021

  Så bra da :)
   
 19. :)Solsikke:) Forumet er livet JuniJubel2021 Desemberskattene 2014 Januarlykke 2019

  Jobber fult enda, koster litt å få det til, og får det nok til pga arbeidssituasjonen, har jobbet kortere dager når mannen har vært borte og målet er å jobbe det inn igjen når jeg nå har ham hjemme. Men har jo sovnet samtidig som barna etc med jeg har klart å stå i jobb. Samt jeg er relativt frisk i forhold til mange
   
 20. Mamma til T&T Forelsket i forumet JuniJubel2021

  Jeg har et risikosvangerskap derfor får jeg det, dette ble tatt opp allerede første time :)
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden