Flere som er sykemeldt?

En tråd i 'Juni 2021' startet av Lois, 3 Des 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Løveunge Forelsket i forumet JuniJubel2021

  Er ikke sykemeldt, men er gått ut med svangerskapspenger , da arbeidsstedet mitt er svært utfordrende, og kan være til skade for foster og meg selv.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 2. Nalitilla Flørter med forumet JuniJubel2021

  Jobber 100%, men føler at det sliter meg ut :hungover: vurderer sykemelding
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. Nybegynner90 Forelsket i forumet JuniJubel2021

  Var 50% sykemeldt fra uke 8 til 12, da ble jeg 100% sykemeldt til over nyttår.
  Sliter med psyken, og store smerter i korsryggen. Av erfaring vet jeg at korsryggen bare blir verre frem til fødselen, så jeg komme nok ikke tilbake på jobb.
  Psyken tuller nok som en bivirkning av at kroppen streiker. Jeg er egentlig et aktivt og rastløst menneske som alltid er full fart, så for meg er det ekstremt tungt å ikke være "meg selv"..
  Prøver å slappe av, nyte tiden, gjøre positive ting og bevege kroppen det den tåler.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. IngridK Flørter med forumet

  Ble sykemeldt for litt over 1 uke siden og det satt langt inne å «ta i mot» den sykemeldinga. Dette er mitt 2.barn og har slitt med kvalme i 1,5- 2 måneder nå. Kvalmen kombinert med en utrolig krevende situasjon på jobb gjorde at det bare sa stopp.
  Er 12 uker nå og er sykemeldt litt over 1 uke til. Får se hva som skjer da. Formen bør være bedre før jeg går tilbake,men vil tro og håpe kvalmen avtar snart.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 5. Lois Flørter med forumet

  Huff, det høres tungt ut. ❤ jeg kjenner meg igjen, selv om jeg ikke har noe vondt i ryggen foreløpig. Men det tar virkelig på å ikke orke å gjøre noe. Jeg elsker vanligvis å trene, og trener gjerne 4-5 ganger i uka, men det har jeg ikke sjans til nå, og det er uvant og tungt.
  Håper du får til å slappe av❤
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 6. Månemin Andre møte med forumet

  Var 100% sykemeldt fom uke 6 tom uke 12 pga ekstrem svangerskapskvalme. Så nå begynte jeg å jobbe 40%, er i mye bedre form men ikke mye som skal til før jeg blir veldig dårlig. Er utmattet også. Og nå allerede i uke 14 har jeg problemer med symfyseløsning (ble 100% arbeidsufør med dette forrige svangerskap fom uke 20...). Så ser ikke for meg at jeg blir å komme tilbake 100% i jobb før permisjon.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 7. Bkno8343910 Andre møte med forumet

  Er 40% sykemeldt. Er 12+0 i dag. Vært sykt kvalm og helt utmattet.. Dette er ikke tiden for å pushe så langt man klarer. Det var legen helt klar på.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 8. Nybegynner90 Forelsket i forumet JuniJubel2021

  Samme her - elsker å trene!! Har gått gravid to ganger før, og var da sengeliggende stort sett 80% av svangerskapet. Fikk beskjed om at det var bekkenløsning og at jeg ikke måtte gjøre noe som gjorde vondt. Har siste året funnet ut at jeg har en kronisk sykdom i livmoren, altså ikke bekkenløsning, som gjør at jeg alltid har smerter i korsryggen, og som eskalerer når livmoren vokser. Har heldigvis funnet ut at trening hjelper noe, så jeg har en økt i uken nå sammen med venninner, noe som hjelper mye på psyken iallefall ❤️ men, den økten er det eneste jeg orker den dagen da :hilarious:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 9. Lois Flørter med forumet

  Åh, det hørtes ikke noe godt ut. Men godt du har funnet ut av hva det egentlig er da, og at trening faktisk kan hjelpe. Jeg har og to fullgåtte svangerskap, like dårlig som i dette, men når jeg ble bedre så trente jeg igjen. Men nå føler jeg meg langt unna det ass..
  Fint du får til en økt i uken, deg hjelper nok på.❤ selv har jeg ikke hatt energi til det enda. Og nå er alle treningssenterene stengt også, kunne tenkt meg å vært der litt.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 10. Nordlandsjentan Forelsket i forumet JuniJubel2021

  Har vært sykemeldt 50% fra 11+3 grunnet ekstremt utmattelse. Skal være det til og med 3/1 er da 18+2.
  Hadde virkelig behov for det når sykemeldingen kom. Gjorde ikke noe enn å sov og være på jobb. Holdt på å ta knekken på meg psykisk. Føler jeg er bedre men ennå sliten, men i positiv utvikling. Er nå 14+2
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 11. Nybegynner90 Forelsket i forumet JuniJubel2021

  Håper du kommer dit at du og får trent litt ❤️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 12. Lois Flørter med forumet

  Det høres ut som det riktige for deg og. Håper du kommer deg med mer energi innen sykemeldingen utgår. Det er det jeg krysser fingrene for her og. ❤
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 13. Augustbaby19 Flørter med forumet

  Jeg er 100 % sykemeldt fordi jeg sliter med kvalme og oppkast. Sliter med å gjøre noe som helst. Slik var det forrige svangerskap også, og da hadde jeg dårlig samvittighet for jobben og presset meg til å jobbe 50 % da kvalmen og oppkast avtok en del rundt uke 22, men det gikk rett vest og jeg ble kjempe dårlig da jeg begynte å jobbe igjen. Løp og kastet opp flere ganger på jobb. Holdt ut i to uker før jeg ble 100 % sykemeldt igjen. Jeg kommer ikke til å presse meg slik denne gangen. Jeg tenker at jeg har mange år i arbeidslivet fremfor meg, og noen gravide blir faktisk veldig dårlige og klarer da ikke jobbe. Sånn er det bare.
   
  • Enig Enig x 3
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 14. Bettien Blir kjent med forumet

  Jeg er i 100% jobb, men vurderer hver dag om det er så lurt..Har en veldig krevende jobb, der jeg må være 100% med hele tiden. Har veldig vondt i hodet 24/7, mye kvalm og utmattet. Går rett hjem fra jobb og sover, sånn har det vært omtrent fra starten av svangerskapet. Er 13+3 idag. Men det å bli sykemeldt sitter langt inne, så foreløpig holder jeg ut..
   
 15. Lois Flørter med forumet

  Så bra du har bestemt deg for det. Det høres lurt ut. ❤ og det et jo så sant. Det er mange år igjen av arbeidslivet, og en graviditet er jo ikke noe man opplever så mange ganger..
  Jeg har en tanke om å jobbe 50% fra nyttår, men om formen ikke blir drastisk bedre innen den tid så vet jeg ikke om jeg kan orke det. Blir helg uvel av å bare gå på butikken eller gjøre små, enkle erender nå..
   
  • Liker Liker x 1
 16. Augustbaby19 Flørter med forumet

  Ja, da ville ikke jeg begynt å jobbe. I tillegg er det lurt å starte med 20 % istedenfor 50 %, det er min plan hvis jeg blir bedre og tør å prøve❤
   
  • Enig Enig x 1

Del denne siden