Er baggen pakket og klar?

En tråd i 'Januar 2019' startet av MrsYoung, 13 Des 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Høstbarn i vente Elsker forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️ Januarlykke 2019

  Skal vel gjøre det snart også XD 37+2 idag. Skal vaske noen sett, har ikke kjøpt noe i 50, kun i 54. Vi tar med noen bodyer også hentesett, lue.
  Veldig usikker hva jeg skal ha med til meg selv. Tenker nattkjole og noen pysjer er greit nok sammen med ullsokker og noen sko. Håper på vannfødsel nemlig.

  Ja og lader, kamera og snacks. Jeg er kresen :D
   
 2. lillepolly Glad i forumet Januarlykke 2019

  Mannen sa nettopp «tror vi skal pkke den fødebagen snart» :D jeg er 34+6 idag og har blitt satt i gang på overtid med de to første. Men nå er han redd ting skal skje i jula :wideyed: jeg er litt mer avslappa da men... alt til baby ligger i kasser på loftet foreløpig... så det får han hente ned selv. Bekkenløsning fra h...... her :confused: når pakket dere bagen? Tenkte uke 37 selv da...
   
 3. Soffi23 Elsker forumet

  Da var baggen komt i bilen sammen med bilstol! :)
   
  • Enig Enig x 1
 4. Villrosa Elsker forumet Septembergull'17 Januarlykke 2019

  Pakker nå i kveld, 39+1. I morgen legges jeg inn pga lang reisevei i påvente av fødsel :) Kjenner det skal bli godt med noen hviledager på «hotell» før fødselen :)
   
  • Liker Liker x 2
 5. Totlaaa Gift med forumet ❤️Mailykke 2022❤️ Himmelbarn Påskeliljene 2022 ❤️ Januarlykke 2019

  Vil du da bli satt i gang rundt termin om det ikke starter av seg selv? Eller kan du bli værende der ganske lenge med tanke på at man kan gå 10 dager over termin? :)
   
 6. Villrosa Elsker forumet Septembergull'17 Januarlykke 2019

  Første gang gikk jeg 10 dager over og var temmelig lei av å vente på slutten. Pluss en svært vanskelig fødsel pga stort barn :( Sist fikk jeg lovnad om igangsettelse på termindagen om det ikke startet av seg selv, men da gikk vannet kvelden før :) Regner med de lover igangsette ved termin denne gangen også. Har svangerskapsdiabetes og får store barn, så ingen grunn til å drøye det ut...
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 7. Totlaaa Gift med forumet ❤️Mailykke 2022❤️ Himmelbarn Påskeliljene 2022 ❤️ Januarlykke 2019

  Satser på at det blir en bedre fødsel denne gang og at de setter i gang fødselen rundt termin om det ikke starter av seg selv da :)

  Masse lykke til ❤️❤️
   
  • Liker Liker x 1
 8. Sunrise Blir kjent med forumet

  Spennende! Lykke til!
   
  • Liker Liker x 1
 9. Sunrise Blir kjent med forumet

  Er 37+1 og tenker jeg skal ha noe klart. I løpet av helga. Iallefall litt, så får jeg slenge resten sammen mot slutten.
   
 10. ToneRS Andre møte med forumet

  Jeg har hatt baggen ferdig pakket leeenge, ettersom det var tegn på tidlig fødsel og vi har over en times reisevei. Mannen min har ikke lappen, så det er greit å få med seg det en trenger.
  Er uke 39+2 i dag, så nå kniper jeg igjen så godt jeg bare klarer til over nyttår. :)

  Skal føde i Kristiansand. Har fått en liste over ting de anbefaler at en har med seg dit. Ifølge lista bør en faktisk ha med seg ganske mye klær til babyen, og ull anbefales.
   

Del denne siden