Endelig i mål! ❤

En tråd i 'Våre dagbøker' startet av Enkefalos, 6 Aug 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Avocado Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Assistert-jentene Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  ❤️❤️❤️

  Alltid stas med oppdatering fra deg!
  God sommer og lykke til med prøve/ikke-prøve ;)
   
 2. Enkefalos Forumet er livet Himmelbarn Aprillykke 2017 Assistert-jentene

  Tusen takk, fine Avocado God sommer til deg og!
   
 3. Sara Trøtt hormonbombe VIP Desemberglede 2015 Januarlykke 2016

  God sommer. Alltid kjekt med oppdatering
   
 4. Enkefalos Forumet er livet Himmelbarn Aprillykke 2017 Assistert-jentene

  Tusen takk, og god sommer til deg også, gode Sara :)
   
 5. Lykkeliten_86 ♥ Håper på en liten en ♥ Tilgangsansvarlig Maiblomstene 2016 Himmelbarn VIP Assistert-jentene

  Så hyggelig oppdatering, og herlig å høre om at bekkenet ser ut til å fungere bedre. Spennende med pilleslutt også (selv uten aksjer).
   
 6. Enkefalos Forumet er livet Himmelbarn Aprillykke 2017 Assistert-jentene

  Ja, det er godt at det er en klar tendens til at bekkenet blir bedre selv om det ikke er helt som normalt enda Blir spennende å se om denne pilleslutten blir spennende etter hvert
   
  • Liker Liker x 2
 7. Alvea Forumet er livet Vi som prøver :) Aprillykke 2016 Assistert-jentene

  Her er det lenge siden jeg har vært gitt! Tenk at han har blitt så stor! Hvor blir tiden av? Og skjønner tankene dine på andremann, vi også var redd det skulle ta like lang tid, men også bekymra for at det skulle gå litt for raskt, men nå sitter vi jo her da 2 år senere, og kan ikke si jeg angrer på at vi begynte med en gang Masse lykke til iallefall, får krysse fingrene for et lite «uplanlagt» mirakel
   
 8. Mator Gift med forumet Novembergull 2017

  Herlige oppdateringer! Ikke fått med meg 13mnd, men nå er jeg oppdatert igjen :) Spennende med en ny prøvefase evt da! Har begynt å tenke på når vi evt skal starte opp igjen, og om vi gidder bruke tid på det selv eller om vi skal gå direkte på eggene vi har på frys. Tiden vil vise!

  Uansett, en god sommer ønskes dere ❤️
   
 9. charmiiss Gift med forumet Aprillykke 2017

  Ååh spennende med pilleslutt da! Merkelig hvor forskjellig man er. Vi har mer enn nok med frøkna og oss selv enda, men skjønner godt de som kjører på nå. Hadde jeg vært ferdig utdanna og vi hadde hatt litt større plass sååå... kanskje! Hold oss oppdatert :)
   
 10. Enkefalos Forumet er livet Himmelbarn Aprillykke 2017 Assistert-jentene

  Jeg kan heller ikke forstå hvordan tiden kan fly avgårde så fort Jeg syntes tiden begynte å gå fort da jeg gikk fra å være student til å begynne å jobbe, men det kan jo ikke måle seg med når man får barn Tiden bare "SVOSJ!"

  Ja, det er neimen ingen garanti at prøvingen på nr 2 går fort. Det er så mange som sier at det sikkert klaffer kjapt med nr 2 at jeg nesten begynner å tro på det selv Men jeg vet heldigvis veldig godt (og er forberedt på at) det kan ta lang tid denne gangen også. Deilig å ha sluttet på p-piller og kunne få litt kontroll på syklusen igjen (Vel, kontroll og kontroll, fru Blom. Vi får se hvor god kontroll jeg kommer til å ha på den )
   
  • Liker Liker x 1
 11. Enkefalos Forumet er livet Himmelbarn Aprillykke 2017 Assistert-jentene

  Så spennende at dere også har begynt å tenke på når dere skal starte opp igjen. Det er litt vanskelig å vite hvordan man skal gripe det an når man har trengt prøverør før. Håper dere finner ut av det til slutt. Har du sett for deg noe tidspunkt for når dere vil i gang eller? :)

  God sommer til dere også
   
 12. Enkefalos Forumet er livet Himmelbarn Aprillykke 2017 Assistert-jentene

  Ja, og det er jo ikke så mange månedene siden jeg var helt der du er nå også. Men så kom sommer og sol, og vips, så begynte eggstokkene å rasle Men det er klart jeg kjenner litt ekstra på det mtp situasjonen vi er i. Skjønner godt at dere vil ha jobb og bolig og slikt på plass først da. Det er heldigvis heeelt innafor å vente litt med å få nr 2 også. Og hvem vet - kanskje jeg fortsatt prøver på nr 2 når du er klar
   
 13. Enkefalos Forumet er livet Himmelbarn Aprillykke 2017 Assistert-jentene

  • Liker Liker x 7

Del denne siden