En helt vanlig dag

En tråd i 'November 2019' startet av Firsttry2019, 20 Des 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Nøttelita Elsker forumet Julegavene 2019 Vårspirene 2021

  Hvor leser du den «humøroversikten» uke for uke?
   
 2. blåveispiken1207 Forelsket i forumet Novemberbarna 19

  Haha dette lurer jeg fortsatt på- når noen sier «vi legger han kl 18.30».. okej, men hva betyr det? Begynner man leggingen da? Er det da de ligger i sengen? Eller når de faktisk sovner? :p tror de fleste mener at man begynner leggingen da, sånn tenker i hvert fall jeg. I dag feks begynte vi leggingen 18.15, mest fordi hun da hadde vært våken i en time og var klar for å sove igjen. Badet, stelte og koste før hun fikk 2xpupp pluss flaske. Etter litt byssing og mer kos sovnet hun 19.30 (halleluja!!).

  Huk har fatt «faste» dupper på dagen i et par uker, det har liksom bare kommet av seg selv. Hun har totalt 3 dupper, en kort en etter at hun våkner for dagen, en lang en midt på dagen, og en kort en igjen på ettermiddagen. Har vært bevisst på å se etter trøtthetstegn og finne ut av hennes «maks våkentid», også har det blitt et mønster av det.. hun er våken max 40 min-1 time før hun trenger å sove igjen.
   
 3. Marvelina Flørter med forumet

 4. dagosi Gift med forumet Novemberbarna 19 Himmelbarn

  Hvordan snur man lettest på døgnrytmen til de små? Snipp har startet å våkne klokken 3 på natta, da er han i sitt ess. Å jeg elsker jo når han er i sitt ess, da får man så mye mer utav tiden han er våken på. Både kose, leke og snakke går litt mer av seg selv når han er våken. Problemet er at når det er klokken 3 på natta av alle ting, så er man jo så dørge trøtt at man sliter selv med å være i stand til å nyte den tiden. Må jeg bare prøve å stille egen klokke etter han, eller kan jeg klare å snu døgnet hans?
   
  • Informativ Informativ x 1
 5. Kitty2019 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Novemberbarna 19 Novemberbarna 2021 ♡Julekulene 2021♡ Julegavene 2019

  Prøver å holde det mørkt og rolig på natten. Dvs minst mulig bleieskift, bevegelse etc. Ammer liggende i senga f.eks. Mini sovner raskt etter amming, selv når jeg har måttet skifte bleie heldigvis. Verre med mammaen ofte.
   
  • Enig Enig x 1
 6. dagosi Gift med forumet Novemberbarna 19 Himmelbarn

  Har det mørkt og stille på soverommet, hvor vi ligger på natta. Helt til han våkner iallefall, da er det ikke så stille lengre :smiley-angry017 Men får han ikke i søvn igjen, å om man prøver bruker vi all energien hans på at han klager på at han må sove i stedenfor å faktisk kunne skravle å kose å ha det hyggelig.Vurderer å snu vårt døgn slik at vi er mer våken når han faktisk har sin våkentid fremfor at han skal følge vårt mønster...
   
 7. Firsttry2019 Forelsket i forumet Novemberbarna 19

  Takk for gode tips! Ser jo at ting sakte men sikkert går seg til allerede. I natt sov hun 5t sammenhengende for første gang. - jeg var helt i sjokk:hilarious: Og nå kan hun gjerne sove en time i vogn etter tur, og i nest/vugge inne. Så jeg har jo plutselig mye mer «frihet» enn de første ukene!

  Må si jeg gleder meg til den dagen jeg kommer til en løsning med amming da, for det som tar mest tid nå om dagen..har hatt trøbbel helt fra start, så ammer, pumper OG gir noe mme nå...forferdelig tidkrevende..:meh:

  Blir spennende å se framover også, men har også troa på det du sier om å være konsekvent og stå i det (har heldigvis blitt litt vant med det på jobb i barneskolen, selv om det såklart blir annerledes med egen og at hun er mye mindre enn de jeg har der, men likevel);)
   
  • Liker ikke Liker ikke x 1
 8. Firsttry2019 Forelsket i forumet Novemberbarna 19

  Skjønner. Har ikke begynt så tidlig her enda, men det hadde kanskje vært lurt... Har stelt henne før jeg legger meg også bare, men hun har jo sovet i nest/vugge på stua før det også.

  Godt å høre at det er flere som ikke er våkne så lenge. I dag har det vært kanskje en time av gangen bare her også..men ser jo da at hun blir survete og trøtt igjen, så da trenger hun sikkert søvnen:p
   

Del denne siden